12-15-2013, 01:41 | #11 | ||||
Alıntı:
Ben şöyle yazmıştım: Alıntı:
Hatta senin ''sevgili hocaefendin'' Fethullah Gülen, Tayyip Erdoğan'a saldırarak İsrail'in de taşeronluğunu yapmaktadır. PKK terör örgütüne Yahudi taşeronu demişsin de, Fethullah Gülen isimli şahıs da tıpkı PKK gibi Yahudi taşeronu değil midir? Gören de Fethullah Gülen isimli şahsı bir numaralı anti-Siyonist sanacak!... Bu değil miydi Mavi Marmara katliamı sonrasında otoriteden (İsrail Devleti'nden) izin alınmalıydı diyerek, işgalci terör devleti İsrail'e meşruiyet sağlayan? Bu değil miydi terör devleti İsrail'i eleştirmek yerine , müslümanları eleştiren? Yine aynı Fethullah Gülen değil miydi Gezi Olayları sırasında, seçimle işbaşına gelmiş Başbakan Tayyip Erdoğan'ı utanmadan ''otoriterleşmekle'' suçlayan?! Alıntı:
Ben burada hangi gazeteden ve hangi yayın kuruluşundan alıntı yapmışım? Açıklayabilir misin bunu? Alıntı:
Veya bir haberi överken senden ve senin Amerika'da ikamet eden hocandan mı izin alacağız? Sakın iftira atan ve fitne saçan sen olmayasın! Aman n'olur müsaade et!.. Konu Cihannur tarafından (12-15-2013 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
|||||
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|