![]() |
#11 |
![]() video.haber7.com/video-galeri/35863-gulen-simdiye-kadar-demediklerimi-diyorum … dk 1:56 - 2:17arası bedduaya "AMİN" demeye dili varmamış şakirdlerin ve zat-ı muhteremin (!) ama ben AMİN diyorum!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Fethullah Gülen Hocaefendi, son günlerde, son aylarda yaşanan üzüntülerin etkisiyle duygusal davranmış. Muhterem Hocaefendi gibi bir gönül insanına sevgi ve muhabbet sözleri yakışıyor. Duygu yoğunluğuyla yapmış olduğu bu bedduasından umarım bir süre sonra vazgeçer.
Fethullah Gülen'e zannederim ki operasyonla ilgili doğru bilgiler verilmemiş. AK Parti'ye karşı yapılmış olan bu çok kirli operasyon, sözde yolsuzluk operasyonu özde AK Parti'ye kara çalıp AK Parti'yi devirmeye yönelik Ergenekon Terör Örgütü'nün darbe teşebbüsü vari, Balyoz Cuntası'nın darbe teşebbüsü vari bir nevi darbe teşebbüsü operasyonudur. Daha önce yazmış olduğum mesajlarımdan bazı alıntıları burada paylaşmak istiyorum: Alıntı:
Alıntı:
AK Parti'ye karşı yapılmış olan bu iğrenç operasyon, ne insanlığa ne de vicdana sığar. Milletimizin hassas olduğu yolsuzluk konusunu kullanarak tertemiz-ak AK Parti'ye kara çalmak iftira atmaktır; 3 farklı soruşturmayı sanki hepsi tek 1 soruşturmaymış gibi algılattırarak AK Parti yolsuzluk yapıyor algısı uyandırmaya çalışmak vicdansızlık yapmaktır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
gülen hafta başı sövüyor hafta sonu düzeltiyor, varsa öyle tezgah bizde hocalık yapalım |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Fethullah Gülen Hocaefendi, yaşanan olaylar sebebiyle son birkaç aydır çok üzüldü Ekinoks. Hocaefendiyi mâzur görmek gerekir. Olaylar yatışınca, yapmış olduğu bu bedduasından vazgeçecektir diye umuyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Huylu huyundan vazgeçmez. Amacı hizmet olsaydı eğer, Rabbinin hükmünü beklerdi beddua etmezdi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() bırak cihannur abi ya...
bir kere kafire beddua ettiğini görmedik... geçenlerde bir islam alimi asıldı iki kelam ettiğini bile görmedik... Konu Cihannur tarafından (12-21-2013 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() ne muhteremi abi gözünü seveyim ya...
Konu Cihannur tarafından (12-21-2013 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() O ve onunu sevenler kızlarının örtü ile gezebilmesine imkan tanıyanları vatan hainliğinden yalancılığa, islam düşmanlığından yahudi taşeronluğuna kadar her türlü iftirayı yakıştırırken, sevmeye devam ediyorlarmı?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|