AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-21-2013, 14:12   #11
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
video.haber7.com/video-galeri/35863-gulen-simdiye-kadar-demediklerimi-diyorum … dk 1:56 - 2:17arası bedduaya "AMİN" demeye dili varmamış şakirdlerin ve zat-ı muhteremin (!) ama ben AMİN diyorum!
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-21-2013, 14:25   #12
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
video.haber7.com/video-galeri/35863-gulen-simdiye-kadar-demediklerimi-diyorum … dk 1:56 - 2:17arası bedduaya "AMİN" demeye dili varmamış şakirdlerin ve zat-ı muhteremin (!) ama ben AMİN diyorum!
Hemiii.
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-21-2013, 14:42   #13
Kullanıcı Adı
Cihannur
Fethullah Gülen Hocaefendi, son günlerde, son aylarda yaşanan üzüntülerin etkisiyle duygusal davranmış. Muhterem Hocaefendi gibi bir gönül insanına sevgi ve muhabbet sözleri yakışıyor. Duygu yoğunluğuyla yapmış olduğu bu bedduasından umarım bir süre sonra vazgeçer.

Fethullah Gülen'e zannederim ki operasyonla ilgili doğru bilgiler verilmemiş. AK Parti'ye karşı yapılmış olan bu çok kirli operasyon, sözde yolsuzluk operasyonu özde AK Parti'ye kara çalıp AK Parti'yi devirmeye yönelik Ergenekon Terör Örgütü'nün darbe teşebbüsü vari, Balyoz Cuntası'nın darbe teşebbüsü vari bir nevi darbe teşebbüsü operasyonudur.

Daha önce yazmış olduğum mesajlarımdan bazı alıntıları burada paylaşmak istiyorum:

Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de size bir soru sorayım Blur. Aylar boyunca süren bir soruşturmadan bahsediyoruz. Bildiğim kadarıyla bu yolsuzluk operasyonunun soruşturması 2 yıldır sürüyormuş. Operasyonun şimdi yapılmasının sebebi olarak da, şüphelilerin, delilleri yok etmeye başlamaları gösteriliyor.

Şimdi soruma geçiyorum. Sorum çok basit: 2 yıl kadar bir süredir devam eden bu yolsuzluk soruşturmasında 2 yıl boyunca iddia edilen suçlara göz yumanlar, deliller ortadan kaldırılmaya başlandığı için harekete geçmeye karar verdiklerini söyleyenler, eğer deliller karartılmaya başlanmasaydı, bu soruşturmayı operasyona dönüştürmek için kaç yıl daha bekleyeceklerdi; mesela 20 yıl daha, 200 yıl daha, 2000 yıl daha mı bekleyeceklerdi?
Alıntı:
Aylar ve aylar boyunca bir soruşturmayı yürüt ve işlendiğini iddia ettiğin suçlara göz yuma yuma 2 yıl kadar hiçbir müdahalede bulunma, sonra, kendince uygun zamanı bulduğuna inandığında 3 farklı soruşturmayı sanki hepsi aynı 1 soruşturmaymış gibi algılattırarak yaptığın operasyonla AK Parti yolsuzluk yapıyor algısı oluşturmaya çalış, bunu da AK Parti iktidarının polisleriyle yap, sonra da ben, adaleti yerine getirmeye çalışıyorum de, bütün bunların üzerine de Zaman gazetesinin ve Bugün gazetesinin internet siteleri, sanki düşman kuvvetlerine saldırır gibi yayınlar yaparak AK Parti'yi yolsuzluk yapıyor ve yapılan yolsuzlukları gizliyor imalarıyla suçlandırsınlar ve bütün bu yaşananlardan sonra biz normal vatandaşlar, yapılanın sadece bir yolsuzluk operasyonu olduğuna inanalım ha! Ben, 11 yaşını geçeli çok oldu manifesto.

AK Parti'ye karşı yapılmış olan bu iğrenç operasyon, ne insanlığa ne de vicdana sığar. Milletimizin hassas olduğu yolsuzluk konusunu kullanarak tertemiz-ak AK Parti'ye kara çalmak iftira atmaktır; 3 farklı soruşturmayı sanki hepsi tek 1 soruşturmaymış gibi algılattırarak AK Parti
yolsuzluk yapıyor algısı uyandırmaya çalışmak vicdansızlık yapmaktır.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-21-2013, 14:44   #14
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
Fethullah Gülen Hocaefendi, son günlerde, son aylarda yaşanan üzüntülerin etkisiyle duygusal davranmış. Muhterem Hocaefendi gibi bir gönül insanına sevgi ve muhabbet sözleri yakışıyor. Duygu yoğunluğuyla yapmış olduğu bu bedduasından umarım bir süre sonra vazgeçer.

Fethullah Gülen'e zannederim ki operasyonla ilgili doğru bilgiler verilmemiş. AK Parti'ye karşı yapılmış olan bu çok kirli operasyon, sözde yolsuzluk operasyonu özde AK Parti'ye kara çalıp AK Parti'yi devirmeye yönelik Ergenekon Terör Örgütü'nün darbe teşebbüsü vari, Balyoz Cuntası'nın darbe teşebbüsü vari bir nevi darbe teşebbüsü operasyonudur.

Daha önce yazmış olduğum mesajlarımdan bazı alıntıları burada paylaşmak istiyorum:

AK Parti'ye karşı yapılmış olan bu iğrenç operasyon, ne insanlığa ne de vicdana sığar. Milletimizin hassas olduğu yolsuzluk konusunu kullanarak tertemiz-ak AK Parti'ye kara çalmak iftira atmaktır; 3 farklı soruşturmayı sanki hepsi tek 1 soruşturmaymış gibi algılattırarak AK Parti
yolsuzluk yapıyor algısı uyandırmaya çalışmak vicdansızlık yapmaktır.
Hz Ali r.a buyuruyorki '' Alimlerin dilleri kalplerinde,cahillerin kalpleri dillerindedir''

gülen hafta başı sövüyor hafta sonu düzeltiyor, varsa öyle tezgah bizde hocalık yapalım
Alt 12-21-2013, 14:53   #15
Kullanıcı Adı
Cihannur
Fethullah Gülen Hocaefendi, yaşanan olaylar sebebiyle son birkaç aydır çok üzüldü Ekinoks. Hocaefendiyi mâzur görmek gerekir. Olaylar yatışınca, yapmış olduğu bu bedduasından vazgeçecektir diye umuyorum.
Alt 12-21-2013, 14:55   #16
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
Fethullah Gülen Hocaefendi, yaşanan olaylar sebebiyle son birkaç aydır çok üzüldü Ekinoks. Hocaefendiyi mâzur görmek gerekir. Olaylar yatışınca, yapmış olduğu bu bedduasından vazgeçecektir diye umuyorum.
Huylu huyundan vazgeçmez. Amacı hizmet olsaydı eğer, Rabbinin hükmünü beklerdi beddua etmezdi
Alt 12-21-2013, 14:56   #17
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
bırak cihannur abi ya...
bir kere kafire beddua ettiğini görmedik...

geçenlerde bir islam alimi asıldı iki kelam ettiğini bile görmedik...

Konu Cihannur tarafından (12-21-2013 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
Alt 12-21-2013, 15:15   #18
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bırak cihannur abi ya...
bir kere kafire beddua ettiğini görmedik...
Epivates kardeşim; Muhterem Hocaefendi son zamanlarda çok bunaldı. Belki şimdilerde bile pişman olmuştur o bedduası için.
Alt 12-21-2013, 15:17   #19
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
ne muhteremi abi gözünü seveyim ya...

Konu Cihannur tarafından (12-21-2013 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
Alt 12-21-2013, 15:27   #20
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
Bilerek mi yapıyon yav! Hocaefendiyi sevmiyor olabilirsin; ama benim gibi pek çok insan da onu seviyor.
O ve onunu sevenler kızlarının örtü ile gezebilmesine imkan tanıyanları vatan hainliğinden yalancılığa, islam düşmanlığından yahudi taşeronluğuna kadar her türlü iftirayı yakıştırırken, sevmeye devam ediyorlarmı?

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)