12-24-2013, 23:14 | #1 |
Başbakan Erdoğan Ankara'da - Canlı
<<<İZLEMEK İÇİN>>> Başbakan Erdoğan Ankara'da - Canlı Başbakan Erdoğan Pakistan ziyaretinden döndü. Basın açıklamasını iptal eden Erdoğan'ın kendisini bekleyen halka hitap etmesi bekleniyor.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-24-2013, 23:16 | #2 |
Başbakan'ı yüz binler karşılayacak
Pakistan dönüşü Başbakan'ı yüz binler karşılamaya hazırlanıyor. Ankaralılar akşam saatlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir karşılama yaparak desteklerini gösterecekler. Halk, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda Başbakan'a geniş çaplı bir karşılama hazırladı. Yeni bir balkon konuşması yapması beklenen Başbakan, daha önce Gezi Parkı eylemleri sırasında da Tunus dönüşü İstanbul'da halka seslenmişti. Ankara Esenboğa Havalimanı'nda bulunanlar, "Başbakanımızı Pakistan dönüşünde karşılamak için bu akşam Ankara'da havaalanında olacağız, sizi de bekleriz." gibi mesajlarla sosyal medya üzerinden Başbakan Erdoğan'ı karşılama çağrısı yaptılar. Kaynak Sabah 24.12.2013 Konu Cihannur tarafından (12-24-2013 Saat 23:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
12-24-2013, 23:22 | #3 |
Erdoğan: Bedduaya lanet. Duaya davet. Inananlar birbirine karşı dua ile emrolmuşlardır. Beddua ile değil
|
|
12-24-2013, 23:28 | #4 |
Erdoğan Ankara'da açıklamalarda bulunuyor Başbakan Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulunuyor.. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan dönüşü Ankara Esenboğa Havalimanı'nda konuşuyor.. İşte konuşmasının satır başları; Sizleri bu anlamlı buluşmadan en kalbi duygularla selamlıyorum. Bildiğiniz gibi Cumartesi günü Samsun'lu kardeşlerim bizi karşıladırlar. Oradan Ünye'ye geçtik. Onlarla kucaklaştık. Oradan Fatsa'ya geçtik. Ardından Ordu'ya geçtik. Aynen Ordu'da on binlerce kardeşimiz bizleri karşıladı. Ertesi gün Giresun'daydık Giresun'da muhteşem bir açılış törenini gerçekleştirdik. Orada da başka bir heyecan vardı. ve Trabzon'dan Pakistan'a hareket ettik. Bu yolculukta el ele şu 17 Aralık'ta hükümetimize karşı yapılan bu operasyonlarda dilersiniz ki bunun perde arkası milli iradeye değil milletedir. Burada bir tercih var. Ya millet ya zillet.. Dilerim ki millet diyenler kazanacak. Zillete tabii olanlar yine kaybedecek. Ben size hep şunu söylüyorum. Bize Bosna'nın duaları yeter, bize Şam'ın duaları yeter, bize Kahire'nin, Bağdat'ın duaları yeter. Bize güzö yaşlı ninelerin duaları yeter. Kardeşlerim bu akşam buradan bir şey daha söylüyorum; bedduaya lanet duaya davet diyorum! Biz bu yolda bugüne kadar hep millete efendi olmak için değil hizmetkar olmak için geldik. Açıkça ve net söylüyorum. Milletin hakkını yiyen varsa bunun hesabını biz sorarız. Bunun hesabını anamuhalefetin başkanı soramaz. Tuzak kuranlar bunu bilmiyorlar. Halkın ve hakkın tuzağından daha güçlü bir tuzak yoktur. Biz daha çok çalışmaya gayret edeceğiz. . ensonhaber |
|
12-25-2013, 00:00 | #5 |
Yolsuzluğu helal , kendisinide peygamber göstermeye devam etmiş mi
|
|
12-25-2013, 00:33 | #6 | |
Alıntı:
sen böylemi anliyorsun... yazik yazik muhalefet edecegim diye, düsmüs oldugunuz duruma bakin Konu Isikveren tarafından (12-25-2013 Saat 00:35 ) değiştirilmiştir.. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|