![]() |
#1 |
![]() ![]() Fethullah Gülen 'musalla'yı işaret etti Bedduası gündemden düşmeyen Fethullah Gülen'in resmi web sitesine yüklenen son makalesinde, sıkıntılı günlerden geçildiğini belirtip, buna sebep olanları çok yakın gelecekte musalla da göreceklerini söyledi. Gülen'in ölülerin konulduğu musalla taşına işaret etmesi sosyal medyada da konuşuldu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı ağır beddua ile büyük tepki çeken Fethullah Gülen, şimdi de musalla taşını işaret etti. Sohbetlerinin yayınlandığı fgulen.com.tr adresinde, 'Tarihî tekerrürler ve bir uzun temenni' başlıklı makalesinde Gülen, sıkıntılı günlerden geçildiğini belirterek, "levsiyatla köpürüp duran hercümerclerin çok yakın bir gelecekte musallaya yatırılacağından emin bulunuyor ve kaderin milletimizin yürüdüğü yollara su serpeceği mübarek günlerin çok uzak olmadığını düşünüyoruz" dedi. Dershanelerin dönüştürülmesiyle başlayan ve 17 Aralık'taki siyaseti hedef alan operasyonların ardından Hükümet ve AK Parti tabanıyla gerilim yaşanmasıyla birlikte yaptığı beddua ile büyük tepki çeken Gülen'in şimdi de ölülerin cenaze namazı kılınırken konulduğu yer olan musalla taşını işaret etmesi dikkat çekti. Levsiyat, hercümerç ve musalla Fethullah Gülen'in musallayı işaret ettiği satırlarındaki 'levsiyat' ve 'hercümerç' kelimelerinin anlamları da yaptığı yoruma bütünlük kazandırıyor. Gülen, 'pislik' manasına gelen 'levsiyat' kelimesini Gezi Parkı olayları sürecinde, eylemcilere çapulcu denmesini eleştirdiği konuşmasında da kullanmıştı. Gülen, 'Hani sizin belki de çapulcu diyeceğiniz birkaç tane. O tabiri de kullanmayın. Kim bilir sizin öyle diyeceğiniz insanlar bir gün o levsiyattan sıyrılacak, nice yerlerde ne türlü kahramanlıklara imza atacaklardır' demişti. KAYNAK
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() daha da alçalabilirlermi acaba derken her seferinde daha da latına inmeyibaşarıyor...ama hala bazılarının gözünde muhterem!...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Tarihi Tekerrürler Devr-i Daimi Aralığına Bağlı Bir Uzun Temenni
http://www.sizinti.com.tr/konular/ay...n-temenni.html 2006 yılının yazısından niye rahatsız oldunuz şimdi. Niye herşeye alınıp gelin güvey oluyorsunuz. Bi üstünüze alınganlık var galiba... Çok ayıp ama di mi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiye'de İslami Camia'nın önde gelen isimlerinden Hekimoğlu İsmail, Zaman gazetesinde 7 Aralık 2013 tarihinde yayınlanmış olan "Fethullah Gülen Hocam" başlıklı makalesinde şunları söylüyor.
"İdeoloji ve inanç farkı gözetmeden her insana elini uzatan, gözyaşı silen, düşenin elinden tutan; her fırsatta devlete, millete, vatana bağlılığını dile getiren Hoşgörü Sultanı’nı bazıları hoş görmeyebilir. Amma pek çok defa şahit olmuşumdur ki; onu eleştirenler bir zaman sonra “Onu şimdi anladım.” diyerek takdirlerini bildirdi. Yıllar yılı Hocaefendi’yi yıpratmaya çalışanlar oldu amma bu haliyle de bizlere ders verdi. Nasıl ki yıldırımlar yüksek binalara düşerse, aynı şekilde büyük adamların başına da pek çok sıkıntılar gelebilir. Hocaefendi tek başına binlerce dindarın çektiği çileyi gördü, yaşadı, hâlâ o çile devam ediyor." Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin kıymetini hâlâ anlamamış olanlardan, ona türlü türlü haksız ithamlarda bulunanlardan bazıları, o haksız ithamlarıyla ne büyük hatalar yapmış olduklarını zamanla anlayacaklar ve Hocaefendi'ye yönelik haksız sözlerinden dolayı pişman olacaklardır diye değerlendiriyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hala haksız itham diyorsunuzya size helalolsun valla...
Ne hoşgörüsultanından bahsediyorsunuz... daha ne yapmasını bekliyorsunuzki?... şu bir ay içinde yaptığışeyleri görmemek içinnasıl bir gözlük kullanıyorsunuz merak ettim... bazı hikayerler gecmişte kaldıkusura bakmayın... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İskender evrenosoğlu ile gülen arasında fark göremiyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
Bir şeyleri görmemezlikten gelmek gibi bir tavır içinde değilim. Objektif bir gözlük kullanıyorum. Objektif bir gözlük kullandığımın kanıtlarından biri olarak da AK Parti Forum'da daha önce yazmış olduğum bir mesajımı burada alıntılamak isterim: Alıntı:
Konu Cihannur tarafından (01-01-2014 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Böyle büyük bi adamsa bu kadar hatayı artarda yapmazdı ben bunu bilirim... objektiflik diye bişeyin varlığına inanmıyorum ben...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Alıntıladığım mesajımı okuduysan o mesajımda, Fethullah Gülen'in yapmış olduğu bedduasındaki üç hatasının neler olduğunu anlatıyorum. Muhterem Hocaefendi'yi seviyor olmamız onun hatalarını görmezden gelmemize neden olmuyor. Olaylara objektif bakabiliyoruz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Üstteki karıkatür çok manidar bence... bundan gülenin haberi yoksa e nedeyim ben kendi bilir... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|