02-28-2014, 02:00 | #11 |
Hüccetiyeci Fethoş ve taifesi Başbakanımızı İrancılıkla suçluyor...
hahaha nasıl gülsem bilemedim... |
|
02-28-2014, 03:10 | #12 | |
Alıntı:
tayyip erdoğan, beşşar esed denen kafire zamanında fazlasıyla barışçı yollar teklif etti , esed in katliamlarına karşı fazlasıyla sabretti.. Esed katliam lara başlayınca tayyip erdoğan defalarca esed i aradı davutoğlu nu suriye ye gönderdi ama zalim oğlu zalim beşşar esed tayyip Erdoğan'ın uyarılarına uymayıp babasının izinden gitmeyi tercih edince erdoğan da sonunda köprüleri attı ve zalim rejime karşı mazlum suriye halkının tarafını seçti... Kamalak ise beşşar esed in katliamları zirveye çıktığında suriye ye gidip kafir oğlu kafir beşşar esed le gülücükler saçarak fotoğraflar çektirdi , bu katile hediye verdi , yalakalık yaptı... Sonra kamalak iran a gidip iran ın, suriye muhalefetine darbe vurmak ve beşşar esed i kurtarmak amacıyla düzenlediği toplantı ya katıldı... bundan 3 sene önce Sp yi ak parti den daha yakın görüyordum kendime ama kamalak ın suriye politikası benim kamalak tan ve sp den nefret etmeme , tayyip Erdoğan'ın suriye politikası ise ak parti li olmama sebep oldu... Konu Özgür Suriye tarafından (02-28-2014 Saat 03:13 ) değiştirilmiştir.. |
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|