![]() |
#41 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() şuan türkiye'de yaşanan şey: gerçek bağımsızlığı savunanlarla , sömürge yanlısı taşeronların savaşıdır.
biz kendi silahını üreten siyasi ve ekonomik olarak bağımsız türkiye'yi istediğmiz için ak parti'ye oy vericez... fetullah gülen'in patronları olan abd ve israil (gerçek anlamda bağımsız türkiye işlerine gelmediği için), köleleri fethullah gülen üzerinden türkiye cumhuriyeti ve hükümetine savaş açtılar... amaçları türkiye'nin gerçek anlamda bağımsızlığını kazanabilmesini engellemek... chp , bdp ve mhp de bu kirli oyuna alet oluyor... gerisi teferruattır... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Milli irade HIRSIZLARI iktidarı değiştirmek isteyince çamur atıp iz bırakmak istedi. Sandık tokadı geliyor, yaptıklarının boş iş olduğunu anlarlar. İyi bir ders olur onlara. Yapacakları tek şey var: PARTİ KURSUNLAR.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
Utanma yok ki... Tapelerin birçoğunu kabul etti. Gazetelere, televizyonlara, vs. müdahale ettiğini kabul etti! Resmen baskı kurarak haberlere müdahale edip değiştiriyor, yazarların ekmeği ile oynuyor... Sayısız yazar işinden oldu!!! Yazıklar olsun böyle ileri demokrasiye!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
![]() Alıntı:
Etraflarında ki insanlara hakeret etmekten başka bir işe yaramayan beyin özürlülere laf anlatılmaz Forumda ne zaman bir muhalif yazı yazsak ağız dolusu hakaret ve kin kusuyorlar Erdoğan İRAN ziyaretinde İRAN benim içinki evim derken Suriye akıllarına bile gelmedi Karekter yok ki 29 yaşında ki İranlı 3 bakanını rüşvete başlamış Hala vatan millet sakarya goygoyu Sayısız medya patronunu arayıp telefonlar ile tehditler baskılar kuran sanki bir başkası Başka bir ülkede bunun onda biri yaşanmış olsaydı çoktan istifa ederdi Sanki Türkiye Erdoğan'a muhtaç Erdoğan yokken de bu ülke vardı o gidince de bu ülke olacak İnsanları bu kadar ilahlaştırmayın |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Feto yu ilahlaştıran haşhaşilerin ''erdoğan ı ilahlaştırmayın'' demesi traji-komik bir vaka..
ben 2011 seçimlerinde oy bile kullanmadım... zaten şuana kadar hayatımda bir kez oy kullandım o da 2009 yerel seçimlerinde. onda da ak parti ye vermiştim oyumu. Önceki seçimlerde ise yaşım tutmuyordu zaten.. Ama şimdi ülkem için erdoğan ı açıkça destekliyorum.. Manifesto bahsettiğin o ziyaret hakkındaki şu konudaki tavrıma bakarsan utanırsın belki... http://www.akpartiforum.com/showpost...01&postcount=5 Konu Özgür Suriye tarafından (03-25-2014 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Başlığı düzenlediğiniz için tşk ederim daha zekice olmuş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
![]() Alıntı:
Lakin Amerikali yetkililer bunlari kaale bile almadilar ve elleri bos geri döndüler. Arkadas , bu hanimefendi rezil olacagi kadar oldu zaten. Ondan ses cikarmiyor... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|