AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 03-28-2014, 05:47   #31
Kullanıcı Adı
Cihannur
Nagehan Alçı: Bu Programda Vatan Hainleriyle Birlikte Olmaktan Çok Büyük Bir Esef Duyuyorum
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-28-2014, 06:00   #32
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Alıntı:
fetö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım şu an zaten gurbetteyim, yeminler olsun ki içim yanıyor. Yani bir muhalif olarak Ak partiyi bu saatten sonra herşeyi için affederim ama bu şerefsiz cemaati nasıl oldu da kendi canlarını yakana kadar hiç umursamadı onu yediremiyorum! Biz hayatımızın 3 senesini Ankara- Silivri arasında geçirirken bu kendine siyasetçi diyen liderlerden biri avukat biri savcı oldu, oyun oynadılar resmen, yalan mı! Şimdi de cemaat aynı yılanlığı, hainliği başbakanın çevresindekilere yapıyor diye hemen aforoz ediliyor. Ben kimseye hakkımı helal etmiyorum Allah akıl fikir versin.

Hatırlatayım, cemaat ile ilgili suçlamalar yıllardır vardı ama sayın "eski parti sözcüsü" bu iddialara kargalar bile güler demişti, aha kargayı gördük işte.

Ayrıca Özgür Suriye senin cemaate bakış açın başından beri belli, biliyorum ama etrafındaki ak parti destekçilerine bir bakıp özeleştiri yapabilir misin kendi adına veya onlar adına; cemaat tarafından balyoz sürecinde askere yapılan muameleyi, linçi şimdi görebiliyor musunuz ? Ayrıca yakıştırılmayacak birşey yok, Allah aileni korusun, inşallah böyle birşey yaşamazsın ama benim durumuma düşseydin anlardın nasıl bir oyun döndüğünü.
arkadaşım seni anlıyorum ve birçok konuda seni haklı da buluyorum..

Ama ak parti dün gülen örgütü konusunda yanlış yaptı diye bugün bu yanlışın çok daha büyüğünü yapanları desteklemek ve eleştirmemek doğru olabilir mi..

Tayyip Erdoğan bu konudaki hatasını anlayıp yanlışından döndü, insanın hatasını kabul edip yanlıştan dönmesi erdemdir

Peki dün feto ya demediğini bırakmayan CHP ve MHP yöneticilerinin bugün bu örgütün emrine girmesine ne diyeceksin?

Anlaşılıyor ki kılıçdaroğlu nun bu dinlemeden önceden haberi vardı, bir haftadır sürekli Suriye den bahsediyordu ve ak parti ye seçim öncesi Suriye ye girecek diye iftira atıyordu..

Kılıçdaroğlu gibi çapsız bir insanın bunu öngörüsüyle önceden göremeyeceği de açıktır..

Belli ki Kendisine devletin bu mahrem konuşmaları önceden servis edilmiş..

Ayrıca Tayyip Erdoğan la bu gülen örgütünün arası yeni açılmış değil, 7 Şubat 2012 de Erdoğan bu örgütün gerçek yüzünü gördü ve 2 senedir yavaş yavaş bu örgütü tasfiye etmeye çalışıyordu (sen de kabul edersin ki 35 senedir devleti ele geçirmeye çalışan ve devletin içine sızan bu örgütün tasfiye edilmesi çok kolay değildir), kendisinin tasfiye edileceğini anlayan israil taşeronu gülen örgütü 17 ve 25 Aralık darbe girişimleri ile öldürücü darbeyi vurup hükümeti devirmek istedi...

Ama başaramadılar...

Tayyip Erdoğan ak parti ye sızmış olan gülenciler tarafından da gülen örgütü hakkında yanlış yönlendiriliyordu...

Devlete sızan gülenciler gibi Partiye sızan gülenciler de temizleniyor ve temizlenecek.

a

Konu Özgür Suriye tarafından (03-28-2014 Saat 06:21 ) değiştirilmiştir..
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-28-2014, 06:01   #33
Kullanıcı Adı
Cihannur
Vatan hainleri şunu bilsinler ki, biz bu ülkeyi sokakta bulmadık! Nasıl ki ecdadımızın, Allah yolunda vatan ve millet uğrunda savaşarak şehid ya da gazi oldukları gibi, bizler de ülkemizi ve milletimizi savunmak için şehid ya da gazi olmaya hazırız. Güzelim Türkiyemizi vatan hainlerine bırakmayacağız inşaallah.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-28-2014, 06:09   #34
Kullanıcı Adı
fetö
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım seni anlıyorum ve birçok konuda seni haklı da buluyorum..

Ama ak parti dün gülen örgütü konusunda yanlış yaptı diye bugün bu yanlışın çok daha büyüğünü yapanları desteklemek ve eleştirmemek doğru olabilir mi..

Tayyip Erdoğan bu konudaki hatasını anlayıp yanlışından döndü, insanın hatasını kabul edip yanlıştan dönmesi erdemdir

Peki dün feto ya demediğini bırakmayan CHP ve MHP yöneticilerinin bugün bu örgütün emrine girmesine ne diyeceksin?

Anlaşılıyor ki kılıçdaroğlu nun bu dinlemeden önceden haberi vardı, bir haftadır sürekli Suriye den bahsediyordu ve ak parti ye seçim öncesi Suriye ye girecek diye iftira atıyordu..

Kılıçdaroğlu gibi çapsız bir insanın bunu öngörüsüyle önceden göremeyeceği de açıktır..

Kendisine devletin bu mahrem konuşmaları önceden servis edilmiş..

Ayrıca Tayyip Erdoğan la bu gülen örgütün arası yeni açılmış değil, 7 Şubat 2012 de Erdoğan bu örgütün gerçek yüzünü gördü ve 2 senedir yavaş yavaş bu örgütü tasfiye etmeye çalışıyordu, kendisinin tasfiye edileceğini anlayan israil taşeronu gülen örgütü 17 ve 25 Aralık darbe girişimleri ile öldürücü darbeyi vurup hükümeti devirmek istedi...

Ama başaramadılar...

Ayrıca Tayyip Erdoğan ak parti ye sızmış olan gülenciler tarafından da gülen örgütü hakkında yanlış yönlendiriliyordu...

Devlete sızan gülenciler gibi Partiye sızan gülenciler de temizleniyor ve temizlenecek.

a

Diyecek birşey olduğunu sanmıyorum, Bugün Tv'yi izlediyseniz Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan muameleyi, program arasındaki reklam kuşağını( Halk tvden farksızdı) farketmişsinizdir. Cemaat Akp'yi gözden çıkarmakla kalmayıp şimdiden dizayna başladı bile maalesef.

En acı olan da daha 2 yıl önce cemaat orduya kumpas kurdu, akp seyirci kaldı diyen ulusalcıların birçoğu şu an cemaatin dizaynına göz yumuyor, akpnin yaptığı şeyin aynısını yapıyor, aynı günaha giriyor.

Allah yardımcımız olsun, çok zor bir süreç ve ikilem bizi bekliyor. İkilem diyorum çünkü bir yanda ailelerin ak partiye olan kini var, diğer yanda bu vatan hainleri var. Ve bu süreç artık iç mesele olmaktan da çıktı vatan hainlerinin sayesinde..
fetö isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
casuslar, casusluk, casusluk faaliyeti, cuntacılar, darbeciler, düşman askerleri, fethullahçı terör örgütü, fetö, gizli toplantı, gizli toplantının, paraleller, teröristler, vatan haini paraleller, vatan hainleri, vatansız düşman askerleri, vatansızlar

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)