![]() |
#11 |
![]() arkadaşlar ben kütahya emet ilçe gençlik kolları başkanı halil kaya sizlerden ricam ak parti nin gençlik kollarına yönelik çıkartabileceği kimlik kartı şablonlarına ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() arkadaşlar bir ülkenin baş bakanı demek normal vatandaştan üstte olması demek elbette Twitter ve youtube erişim hakkı ve müdahale etme hakkı olucak. nasıl bir iş yerinde amirin seni yönetiyorsa burda sayın başkanımız işi seni yöneticek
ve binlerce şükür ki sayın başkanımız gayet iyi bir şekilde yönetiyor olmasaydı yaşam kalite standartları bu kadar yükselmezdi. bir dönemleri de gördük 2 ay içerisinde 2 defa develasyon oldu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() özgürlük diye peygamberime laf edeceklerse orda duracaklar arkadaş. ben o interneti bozarım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() aranıza yeni katıldım sizi sizlerden öğrenmeye geldim diyelim hepimiz kardeşimsiniz siyasi görüşlerimizin bizi birbirimize düşman etmemesi taraftarıyımm. Hiçbir zaman bir siyasi parti üyesi olmuş bir insan değilim ve ilk defa bir siyasi parti forumuna üye oluyorum. Son seçimlere kadar sizlerin deyimiyle bir çapulcuydum ben ve dedimki bütün bu olaylara rağmen AKparti %44 gibi bir oran alıyorsa ben yanlış düşünüyor olabilirmiyim...
bu twitter youtube gibi sitelerin kapatılmasına gelince akparti bunda haklıdır çünkü günümüzde bu siteler çoğu vatandaş için artık bağımlılık haline gelmiş insanlar bir şeyin doğru olup olmadığını bu sitelere bakarak karar vermeye başlamıştır. kapatılma kararının nedenini budur diye düşünüyorum. Muhalefet bu duruma yüzeysel bakmaya karar vermiş insanları galeyana getirme ve siyasi düzensizlik yolunu seçerek yine her zamanki gibi yanlış bir yol izlemiştir saygılarımı sunuyorum hayırlı cumalar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Teşekkürler,Faydalı Bir Paylaşım Olmuş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() AK Parti'ye nereden saldıracaklarını bilemiyorlar, eleştirecek birşey bulamayıp böyle komik şeylerle geliyorlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
|
|
![]() |
![]() |
![]() |