![]() |
#1 |
![]() Katil terörist İsrail yönetimini protesto ediyoruz.Dualarimiz Filistinli insanlarımız için inş Rabbim teröristleri katilleri helak etsin
![]() Konu Menderesay tarafından (07-18-2014 Saat 03:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Katil israili de, onların yandaşlarına da protesto ediyorum.
Ayrıca israil ile bütün ilişkileri kesemeyen: İsrail terör devletiyle bütün ekonomik ilişkileri kesemeyen: İsrail terör örgütünün elçisini kovamayan; AKP İKTİDARINI DA PROTESTO EDİYORUM. Yazıklar olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() arkadaşım bende bu dar anlayışı protesto ediyorum yavaş yavaş olacak yıllardır sürdürülmekte olan bir ilişki var her ne kadar iktidar olsa bile herşeyin iktidarın insiyatifinde değil
Statüko var lobiler var ins zamanla tüm ilişkiler kopartılacak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() AKP yönetimi geldiğinden beri Türkiye İsrail'i ekonomik ve askeri açıdan desteklemiştir. AKP, ABD'nin kuklası oldugu için İsrail'i her zaman destekler. Sahne önünde avanakları kandırmak için one minute denir, gösteriler yapılır. Kısa süre sonra İsrail'i korumak için füze kalkanları inşa edilir, ihracat artar vs vs.
Sizin bu konuyu çözebilmeniz için içimizdeki asıl düşmanın AKP oldugunu, dış ülkelerin asıl dostunun Tayyip oldugunu, Tayyibin kendi iktidarını korumak için ABD ve İSRAİL ile kanka oldugunu gormeniz lazım ki... umut yok sanırım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Facebook,ariel,renault kullanmaya devam |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
facebook kullanmayın diyorsunda ustam alternatifi yok yıllar önce kendi sosyal ağımızı açalım dedik konum var ama biz sadece laf söylüyoruz icraat yok haklısın |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() İnsanların kafir olup olmaması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ?
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|