10-11-2007, 22:56 | #1 |
Aşık Değilsin
Sen aşık değilsin,
Aşıklığın alameti değil bu olanlar. Belki adı konmayan aldanışlar, Ya da gerçekten kaçışlar. Sen aşık değilsin, Aşık adamın kanı deli olur. Yorulmak nedir bilmez, Gece gündüz hiç farketmez. İsterse fatih olur, Gelir alır baştan başa şehri. Fetihten kaçmaz ki, Bu işin ehli. Romayı yakmaz belki ama, Yakar tüm bilinmezlikleri. Güven dolar gözleri, Bırakır sevda izleri. Sen aşık değilsin, Aşık adamın baharları olur. Kucakladığı,sevdiği baharları, Kış aylarını yaşamaz hep baharda durur. Gülleri olur ellerinde, Kırmızı en az ateş kadar. Seviyorum demesede, Attığı her adım sevda adınadır. Aşık adam güneşle doğar, Karışır toprağa,suya. Bakarsın yeryüzüdür, Gökyüzü de olur sevdalıya. Sen aşık değilsin, Aşık olan rüyalara alır sevdiğini. Galiba bırakmaz elini, Anlaşılmaz akıllı mı,deli mi. Her yol bağdata varmaz, Bir yolu olur sevenin. Başlar ve gider, Başka yollara sapmaz. Sevdiğinin ismini bilir seven, Niye sever,ne kadar sever bilir. Kapalı kapıları olmaz sevenin, Hepsi aşkla açılmış dikilir. Ölüm demez aşık adam, Ölüm doğmaktır bilir. Ölümle gerçek sevgiliye gidilir, Ve bekler mahşer kapısında sevdiğini. Mahşer kapısı; Sevdalıların kavuşma kapısı bilinir. Beklenir saadet kahramanları, Hepsinin yürektedir adları. Sen aşık değilsin, Aşıklık aramak,bulmaktır. Sevdiğiyle bir olmaktır, Onu cana koymaktır. Kalpte iki kişi durmaz, Ya vardır,ya yok arası olmaz. Bir ileri,iki geri adım sayılmaz, Aşık adamın gülleri hiç solmaz. Belki yerine koyuşlar, Belki unutma çabaları. Söylerken dahi yürek yanar, SEN AŞIK DEĞİLSİN... Hilal Şakar
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-11-2007, 23:16 | #2 |
Aşık Değilsin
paylaşım için teşekkürler ağa kardeşim .... ;)
|
|
10-12-2007, 00:00 | #3 |
Aşık Değilsin
güzelmiş
|
|
10-12-2007, 00:03 | #4 | |
Aşık Değilsin
Alıntı:
|
||
10-12-2007, 01:12 | #5 |
Aşık Değilsin
gerçekten asık degilmişiz......saol agam paylaşım için.......benden sana kocaman bir + begeni...
|
|
10-12-2007, 01:12 | #6 |
Aşık Değilsin
"Sen aşık değilsin,
Aşıklığın alameti değil bu olanlar. Belki adı konmayan aldanışlar, Ya da gerçekten kaçışlar. Gülleri olur ellerinde, Kırmızı en az ateş kadar. Seviyorum demesede, Attığı her adım sevda adınadır Belki yerine koyuşlar, Belki unutma çabaları. Söylerken dahi yürek yanar, SEN AŞIK DEĞİLSİN..." muhteşem bir şiir teşekkürler ağa... |
|
10-12-2007, 15:22 | #7 |
Aşık Değilsin
mükemmel bir şiir kardeşim paylaşım için teşekkür ederiz.
Gerçekten aşık değilmişiz.... |
|
10-12-2007, 15:49 | #8 |
Aşık Değilsin
çok teşekkürler şiir çok güzel
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|