AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-23-2014, 22:02   #1
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Standart Bizi hep zengin milletvekilleri mi yönetecek yahu?
Türkiye'de siyaset öteden beri şeytan işidir.Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana bir türlü adalet ve Hak yerini bulmadı.Hep Ali-Cingal oyunlarıyla bugüne kadar gelindi.ZENGİNLER HEP BAŞ TAACI EDİLDİ FAKİRLER HEP HORLANDI VE İTELENDİ.SEÇİM ÖNCESİ FAKİRLER VE GARİPLER HATIRLATILDI HEP ALDATILDI..SEÇİMDEN SONRA HAL VE HATIRLARINI SORAN DA OLMADI.HEP UNUTULANLARDAN OLDU.HALENDE BU DEVAM ETMEKTEDİR.

Yahu milletvekillerimizin içinde bir tane fakir veya orta halli olanını gördünüz mü?Görmediniz.Bizi hep zenginler mi yönetecek kıyamete kadar?

Hele de şu dini kullanıp da malı götürenler yarın ruz-i mahşerde Allah'a nasıl hesap vereceklerini hiç düşünüyorlar mı?Nice akademik eğitim almış, yüksek tahsil görmüş fakir gençlerimiz var.Bunların niye önü açılmıyor?Neden partililer bunları ücretsiz kabul etmiyorlar.

NEDEN YILLARDIR MİLLETVEKİLİNİN DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILMIYOR?.DEMEK Kİ ONLAR MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİĞİNDE İSTEDİKLERİ GİBİ YOLSUZLUK, RÜŞVET,USULSÜZLÜK, TORPİLLE İHALELERİ KAPMAK VS. ADİ İŞLERDEN ONLARA HESAP SORULMAYACAK, LAFI BİLE EDİLMEYECEK HA! MİLLET DE MAL GİBİ GİDİP YENİDEN ONLARI SEÇECEK, ÖYLEMİİ?!.ARTIK YEMİYORUZ BUNLARI!.

ULAN AKLIMI BEN KİMSEYE KİRAYA VERMEYE HAKKIM VAR MI?MİLLETVEKİLİDE KİM OLUYORMUŞ?.BİRGÜN ÖNÜME ÇIKARLARSA MİLLETİN GÖZÜ ÖNÜNDE ONLARA HİÇ KORKMADAN VE ÇEKİNMEDEN HESAP SORMAZSAM NAMERDİM.

Burjuvalılar bu ülkenin kaymağını yemeğe devam ededursun,ben onları destekleyeceğim ha!.Yok öyel bundan sonra yağma!.Verdiğimiz oylar onlara haram zehir olsun.Bundan böyle sandığa gitmek yok!Fakirlerin içinden, binbir zahmet ve masraflarla nice yüksek tahsilli gençler yetişti.Bunları bu hükümet çöpçü mü yapacak diye onlara sormak lazımdır.Artık lise mezunlarını çöpü yapıyorlar.Yazıklar olsun böyle düzene ve siyaset anlayışına!Okumanın bir anlamı da kalmadı.Milleti haram yollarla zengin etmeye teşebbüs ettiriyorlar.Bu gidişat nereye kadar böyle devam edecek?...
Ben milletvekillerinin tamamından nefret etmeye başladım.HAKİKİ ANLAMDA BU VATANI TAM MANASIYLA CAN-I GÖNÜLSDEN SEVEN BİR TANE MİLLETVEKİLİ YOK.OLSAYDI MECLİSTE SESİ GELİRDİ.ŞU HALE BAKIN!. ZENGİNLERLE FAKİRLER ARASINDA KORKUNÇ UÇURUM VAR. DEVLETİN VE MİLLETİN HAKKINI YİYENİ ALLAH KAHRETSİN.ALLAH ONLARA ÖYLE BİR DERT VERSİN Kİ DERMAN BULDURMAYA!İYİCE GINAYA GELDİM.NEFRET EDİYORUM BU PİS MENDEBUR SİYASETTEN!.

EY ADALET VE DÜRÜSTLÜK!. NERDESİN!.ARTIK İSYAN EDİYORUM. SÖZÜM;FAKİRİ ,GARİBANI KOLLAMAYAN MİLLETVEKİLLERİNEDİR.

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (09-23-2014 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)