AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-28-2014, 19:36   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Beşiktaş Şeref'tir; Şeref Beşiktaş'tır. Beşiktaş, Şerefiyle Oynar Hakkıyla Kazanır
‘Şerefinle Oyna, Hakkınla Kazan’

Beşiktaş U19 Takımı sahalarımızda ender görülen bir centilmenlik hareketine imza atarak, Kayseri Erciyes karşısında haksızca kazandığını düşündüğü penaltıyı yumuşak bir vuruşla kaleciye teslim etti. Penaltıyı kullanan Eslem Öztürk, önceliklerinin ahlâk olduğunu söyledi.

Beşiktaş U19 Takımı’nın Kayseri Erciyesspor’u 3-2 yendiği maçta siyah beyazlı ekip, haksız olduğunu düşündüğü penaltı vuruşunda centilmenlik yaparak topu rakip kaleciye yumuşak bir vuruşla teslim etti. Penaltıdan Beşiktaş’ı 2-1 üstün duruma getiren Eslem Öztürk, bir kez daha kazanılan penaltının ağır bir karar olduğunu düşünerek meşin yuvarlağı bilerek rakip kalecinin kucağına attı. Bu davranış sosyal medyada büyük yankı uyandırırken spor kamuoyunun da övgüsünü aldı.

Beşiktaş Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar, yeteneğin yanında ahlâklı oyuncular yetiştirmeye gayret ettiklerini belirterek, “Tesislerimizin duvarında şu sözleri yazdırdık: ‘Şerefinle Oyna, Hakkınla Kazan’. Bu hareket bizim için normal” dedi.

Centilmenliğin kahramanlarından Eslem ise, “2-1 öndeyken bir penaltı atmıştım. Bir ikili mücadelede arkadaşım dengesini kaybedip düştü ve hakem Batuhan Bayer penaltı çaldı. Pozisyonun penaltı olmadığını gördük. Hakem de bizim gibi gençti. Biz de hata yapıyoruz. Hakeme penaltı olmadığını ve yanılabileceğini söyledik. Arkadaşlarım kaleci Enes Fidayeo, Osman Cihankayagil, Devrim Taşkaya, Fatih Aksoy ve Muhammed Enes Durmuş konuşup kararımızı hocamıza ilettik. Altyapıda koordinatörümüz Emrah Bayraktar, önce ahlâkı öğretmişti. Topa hafifçe dokundum ve kaleciye teslim ettim. Çünkü haksız penaltı golü hem bizi hem de rakibimizi üzerdi. Önemli olan haksızlığa karşı gelmekti. Çok mutluyum. Penaltıdan sonra en çok rakip oyuncuları sevindi ve bana teşekkür etti“ dedi.

Beşiktaş U19’u siyah beyazlıların eski futbolcusu Yasin Sülün çalıştırıyor. Kendisi de Beşiktaş altyapısından yetişen Sülün, “Bizim önceliğimiz rakibe ve hakeme saygı. İnanmadığız bir penaltıydı. Buraya gelen rakiplerimizi Beşiktaş duruşuyla yenmeliyiz. Hakem yanlış bir penaltı verdi, biz de ortak bir karar aldık. Kimseyi rencide etmek istemiyoruz. Kimseyi hile hurdayla, ezerek veya küçümseyerek yenmek istemiyoruz. İnanmadığım bir penaltıyı attırmak istemedim” dedi.

Kaynak

Hürriyet 28.10.2014

Konu Cihannur tarafından (04-27-2018 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.

Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi