AK Gençliğin Buluşma Noktası
Videolar Videolar; komik videolar, dini videolar.

Stil
Seçenekler

Alt 02-16-2015, 02:32   #12
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2015, 16:44   #13
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
meçhul adam senin desteklediğin saadet partisi'nin bu paralelcilerin kucağına oturmasına ne diyorsun?

kamalak'ın iki de bir stv'ye çıkmasına..

fetocuları destekleyen açıklamalar yapmasına falan filan..

koskoca erbakan'ın partisi siyonizmin taşeronu olan fetocuları mı destekliyor?
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2015, 17:17   #14
Kullanıcı Adı
eyyubii
düzeltme

feto değil Fethullah Gülen dir.
kamalak değil Mustafa Kamalak tır.

insanlara, kişilere daha saygılı olmanız gerekir.
eyyubii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2015, 18:09   #15
Kullanıcı Adı
HarunAk
Haksızın bedduası döner dolaşır kendine ulaşır merak etmeyin. İstedikleri kadar beddua yağmuruna devam etsinler. Onlar Allah'ın adını hala kullanmaya devam ettikçe Allah (cc)'ta onların yollarını tıkamaya devam edecek.
HarunAk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2015, 09:11   #16
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
meçhul adam senin desteklediğin saadet partisi'nin bu paralelcilerin kucağına oturmasına ne diyorsun?

kamalak'ın iki de bir stv'ye çıkmasına..

fetocuları destekleyen açıklamalar yapmasına falan filan..

koskoca erbakan'ın partisi siyonizmin taşeronu olan fetocuları mı destekliyor?
Tencere dibin kara seninkisi benden kara!..

Konuşuyorsunuz ama arka perdeyi aralarsak söyleyecek söz bulamazsın.

AKP'yi kurduran kimdir?.İlk önce onu sorgula..

AKP NASIL KURULDU, KİMLER TARAFINDAN KURULDU?.... (Burayı tıklar mısın?)

Evet, eskiden az çok demokrasi ve fikir özgürlüğü vardı.Liderler tv.lere konuşup halkın karşısında konuşabiliyorlardı.Halkımız buna göre onlara oy veriyordu.Mitinglerde RP'yi 1 dakikada olsa yayınlıyorlardı.Ya peki şimdi?.

Sanki SP hiç yokmuş gibi bu millete algılatıyorlar.Niye Tayyip bey davet edildiği halde açık oturumlara katılmadı bugüne kadar?Demek ki benim dediğim olsun benim borun öttürülsün diye mücadele ediyorlar.İşte mesele bu kadar basittir.

Kamalak ne yapsın şimdi?AKP yandaşları olan tv.lere ona konuşma izni vermiyorlar ki?O da denizden korkan yılana sarılır hesabı, ancak konuşabildiği yerlerde konuşabiliyor.Bir zamanlar o sizin paralelci dediğiniz tv ve medyalara Tayyip'de çıkmıştı.Öküz öldü de ortalık mı bozuldu şimdi?

Kusuruma bakmayın, algı operasyonundan sizde nasibini alanlardansınız.Yolunuz açık olsun derim size..

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (02-20-2015 Saat 09:15 ) değiştirilmiştir..
Alt 02-20-2015, 12:35   #17
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye

siyonistlerin iftiralarına kanıp; siyonizme karşı duran ak parti'yi karalayarak siyonizme karşı savaştığını sanmak ne acı...

şöyle söyleyeyim, tayyip erdoğan benim babamın oğlu değil, onu müslümanlara ve ülkeye faydalı olduğu için destekliyorum.

2011 seçimlerinde ben oy kullanmadım hatta o zaman ak parti'ye karşıydım bile eğer kullansaydım; saadet partisi'ne verirdim oyumu.

ama kamalak ve sp yönetimi israil'in favori diktatörü olan beşşar esed'i ve yönetimini destekleyici , suriye'li müslümanların şanlı direnişini ise karalayıcı açıklamalar yaptığında ve kamalak suriye'ye beşşar esed yönetimine desteğe gittiğinde kamalak ve sp benim için bitmiştir.

anladım ki kamalak'ın ve sp'nin siyonizm'e karşı çıkışları boş laflardan ibaret ve sp yönetimi müslümanların düşmanı ve katili iran'ın oyuncağı haline gelmiş...

tayyip erdoğan ise beni şaşırtarak abd'den , rusya'dan ve iran'dan gelen baskılara rağmen suriye devrimine sahip çıktı ve abd-israil kuklası olmadığını ispat etti.

yaklaşık 1 senedir abd türkiye'ye, incirlik üssünü ışid'e karşı kullanabilmek ve türk askerini ışid'e karşı savaş için suriye'ye sokmak için baskı yapıyor hatta yalvarıyor.

ama tayyip erdoğan ve davutoğlu liderliğindeki türkiye bu baskılara direniyor ve eğer suriye'deki islam düşmanı nusayri-baas-esed rejimi hedef alınmayacaksa biz buna izin vermeyiz diyor.

sen de bu liderliği görmeyip hala tayyip erdoğan'a ve ak parti hükümetine saldırıyorsun.

siyonistlerin gazına gelerek siyonistlerin devirmek istediği tayyip erdoğan'a saldırma.

senin için alıyor mu sp yöneticisinin iran'a gidip müslümanların katili rafizibaşı hamaney karşısında el pençe divan durmasını..

kamalak'ın israil'in favori diktatörü esed yönetimini ve siyonistlerin taşeronu fetocuları destekleyen açıklamalar yapmasını?

tayyip erdoğan'ı çeşitli konularda eleştirebilirsin bunu anlarım ama tayyip erdoğan'ı karalayıp da (siyonizmin taşeronu fetocuların ve iran'ın) oyuncağı haline gelen sp'yi savunmak da nedir?

Konu Özgür Suriye tarafından (02-20-2015 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir..
Alt 02-21-2015, 02:45   #18
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

siyonistlerin iftiralarına kanıp; siyonizme karşı duran ak parti'yi karalayarak siyonizme karşı savaştığını sanmak ne acı...

şöyle söyleyeyim, tayyip erdoğan benim babamın oğlu değil, onu müslümanlara ve ülkeye faydalı olduğu için destekliyorum.

2011 seçimlerinde ben oy kullanmadım hatta o zaman ak parti'ye karşıydım bile eğer kullansaydım; saadet partisi'ne verirdim oyumu.

ama kamalak ve sp yönetimi israil'in favori diktatörü olan beşşar esed'i ve yönetimini destekleyici , suriye'li müslümanların şanlı direnişini ise karalayıcı açıklamalar yaptığında ve kamalak suriye'ye beşşar esed yönetimine desteğe gittiğinde kamalak ve sp benim için bitmiştir.

anladım ki kamalak'ın ve sp'nin siyonizm'e karşı çıkışları boş laflardan ibaret ve sp yönetimi müslümanların düşmanı ve katili iran'ın oyuncağı haline gelmiş...

tayyip erdoğan ise beni şaşırtarak abd'den , rusya'dan ve iran'dan gelen baskılara rağmen suriye devrimine sahip çıktı ve abd-israil kuklası olmadığını ispat etti.

yaklaşık 1 senedir abd türkiye'ye, incirlik üssünü ışid'e karşı kullanabilmek ve türk askerini ışid'e karşı savaş için suriye'ye sokmak için baskı yapıyor hatta yalvarıyor.

ama tayyip erdoğan ve davutoğlu liderliğindeki türkiye bu baskılara direniyor ve eğer suriye'deki islam düşmanı nusayri-baas-esed rejimi hedef alınmayacaksa biz buna izin vermeyiz diyor.

sen de bu liderliği görmeyip hala tayyip erdoğan'a ve ak parti hükümetine saldırıyorsun.

siyonistlerin gazına gelerek siyonistlerin devirmek istediği tayyip erdoğan'a saldırma.

senin için alıyor mu sp yöneticisinin iran'a gidip müslümanların katili rafizibaşı hamaney karşısında el pençe divan durmasını..

kamalak'ın israil'in favori diktatörü esed yönetimini ve siyonistlerin taşeronu fetocuları destekleyen açıklamalar yapmasını?

tayyip erdoğan'ı çeşitli konularda eleştirebilirsin bunu anlarım ama tayyip erdoğan'ı karalayıp da (siyonizmin taşeronu fetocuların ve iran'ın) oyuncağı haline gelen sp'yi savunmak da nedir?

Alıntı:

(Bir Alıntı)

Düne kadar Erdoğan’ın samimi fotoğraf verdiği bu insan nasıl birden bire zalim oldu?
Suriye de Türkiye gibi Cumhuriyetle yönetiliyordu. Türkiye’ye benzer sorunları vardı.
Amerika’nın Arap Baharı projesi Kuzey Afrika Arap Cumhuriyetlerini yerle bir edince sıra Suriye’ye, Suriye üzerinden de İran’a gelmişti.
Cumhuriyetle yönetilen Suriye’nin lideri Esad zalim, ama krallıkla yönetilen Katar, Suudi Arabistan, BAE gibi Arap ülke liderleri zalim değildi. Neden? Çünkü onlar Amerika ve Avrupa ile tam işbirliği içindeler. Arap Baharı’nın silip süpürdüğü bu ülkeler, başta Libya olmak üzere hiçbir emperyalist pakt içinde yer almıyorlardı. Zaman zaman Amerika’ya kafa tutuyorlardı. Bu kafa tutmanın bedelini böyle ödediler. Şimdi bu zalimler gitti, başka zalimler geldi. Bu ülkelere kargaşa hakim ve kan gölüne dönmüş durumda.
Dünün Irak lideri Saddam da çok zalimdi.
Bugünün Irak’ına baktığınızda, Saddam’ın eli öpülüp, heykelinin dikilmesi lazım. ABD, Irak’ı işgal ederek insanlık mı getirdi? Huzur mu getirdi? Bir buçuk milyon Iraklı öldü, ülke yağmalandı. Petrolüne el konuldu. Her gün bir iki kamyon patlayıcıyla yüzlerce insan kanı akıyor.

Gerek Erdoğan, gerekse batılı ülke liderleri Esad’ın ne kadar zalim olduğunu, 150-200 bin insan öldürdüğünü söylüyorlar.

Ne oldu da bu 150 bin kişi öldü?
Arap Baharı ile Suriye de demokrasi isteğiyle halk sokaklara döküldü. Belki haklı olarak… Ama bu gösterilerden ABD’nin istediği sonuç çıkmadı. Esad’ın bu gösterilerle devrilmeyeceğini anlayınca Irak’tan ders çıkaran ABD kendi askeriyle meşru bir zemin bulamayınca, Çin ve Rusya’nın muhalefetiyle de karşılaşınca yöntem değişikliğine gitti.

Amerika 11 Eylül’ü yaşamış ve kamuoyunda Müslümanlara karşı bir kin ve nefret duygusu aşılanmıştı.

Ama o Amerika dün Afganistan’da El Kaide-Taliban ile, bugünde Esad’a karşı El Nursa, IŞİD ve bilcümle çapulcu, yağmacı grupları bir araya getirip destek vererek el birliğiyle Esad’ı yıkmaya çalışıyorlar. Esad’ı devirmek için Suriye kan gölüne çevriyorlar.
Diyorlar ki Esad halkının üzerine varil bombası attı. Ateş açtı. 150-200 bin insan öldü.
Siz barışçıl bir gösteriye izin vermeyip Taksim Gezi Parkı’nda 14 kişinin ölümüne, yüzlerce kişinin yaralanmasına sebep olmadınız mı?
Bir de bu çeteci, çapulcuların Türkiye’nin kapısını zorladığını düşünün!
‘Meşru bir düzeni’ yıkmak isteyenlere karşı savaşta Esad, bu çeteci, yağmacı, çapulcuların gelip kendilerini devirmelerini mi bekleyecek hali yoktu herhalde?
Silahlandırdılar, Esad’ın üzerine sürdüler. Halkı topraklarından sürdüler.

İşte Kobani…

Bu çeteci grupların her biri Suriye dışından gelme yabancı olarak acımasızca sivilleri katlederken kınamayanlar Esad’ı zalimlikle suçluyorlar.
Evet Esad zalim olabilir!

NOT:ESED'E ZALİM ,GADDAR DEDİNİZ.UŞAK İŞÇİ IRGAT OLDUĞUNUZ RUSYA,ÇİN AB VE ABD HÂLÂ BU ADAMI AYAKTA TUTUYOR.DEMEK Kİ ORADA SIRF ESED ARACILIĞIYLA MASUM İNSANLAR ÖLDÜRTÜLDÜ.ORADA HİÇBİR DARBE VE DEVRİM DE OLMADI.OLAN, MASUM MÜSLÜMAN HALKA OLDU..AKP'NİN ARAP BAHARI MEĞER BUNUN İÇİNMİŞ.

BANA SÖYLER MİSİNİZ ARAP BAHARI SAYESİNDE,HANGİ İSLAM ÜLKESİ REFAH VE HUZUR BULDU?ŞİMDİ ZALİM OLAN, SADECE ESED Mİ?ARAP BAHARINI BAŞLATANLAR MI?

CEVAP VER!..

.................................................. ....
.................................................. ......
.................................................. .......

Kamalak: "Suriye'ye Esed'e destek amacıyla gitmedik"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Suriye'ye yaptığı ziyaretin Devlet Başkanı Beşar Esed'e destek amacı taşımadığını söyledi.
Kamalak, "Biz Müslüman kanı dökülmesin diye gittik. Amacımız budur." dedi.

Saadet Partisi Genel Merkezi'nde il başkanları toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Kamalak, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed ile görüşmesinin ardından yaşanan tartışmaları anlattı. Suriye'ye, akan Müslüman kanının durması için gittiklerini dile getiren Kamalak şu açıklamalarda bulundu: "Niçin Suriye'ye gittiniz diye soranlara cevap veriyorum. Saddam'ı etkisiz kılmak amacıyla Irak'ta olduğu gibi Suriye'de de Esed'ı etkisiz kılmak için 1,5-2 milyon Müslümanın kanı dökülsün istiyor musunuz? 100 binlerce Müslüman kızının iffetinin tasallut edilmesine gönlünüz razı mı? Suriye'de Esed'i etkisiz kılmak amacıyla Suriye'nin baştan aşağı talan edilmesine gönlünüz razı mı? 100 binlerce çocuğun yetim kalmasına gönlünüz razı mı. Razı değilse dış müdahaleyi önlemeniz gerekir. Dış müdahale gerekli olduğunda dış müdahaleyi Irak'a kim müdahale ettiyse buraya da Haçlılar müdahale edecektir. Haçlıları ben uydurmuyorum. Kendilerinin ifadesidir. ABD 10 yıl önce Haçlı Seferi demedi mi?"

HAYATIMIZI TEHLİKEYE ATARAK ORAYA GİTTİK

Suriye'ye müdahale edecek olanların da bu zihniyet olduğunu kaydeden Kamalak, "Batılılar her girdiği yere mutlak suretle talan amacıyla girmişlerdir. Suriye'de de benzer olaylar yaşanmasın diye hayati tehlikeyi göze alarak o ziyareti gerçekleştirdik. Suriye cumhurbaşkanı Esad ile görüştük. 'Evet dış müdahaleyi önlememiz lazım ama asıl sorumluluk Cumhurbaşkanı zati alinize düşmektedir.' dedik. Esad bize 'Biz elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Asıl yardımı Türkiye'den beklerdik. Türk hükümeti bize yardım etmek yerine batılılara öncülük etmeye başladı. Bizim Türk milleti ve Türkiye de yaşayanlarla ihtilafımız yoktur.' dedi." bilgisini verdi.

TÜRKİYE'Yİ İRAN İLE SAVAŞTIRMAK İSTİYORLAR

Türkiye'nin yalnızlaştırıldığını, adım adım felakete sürüklendiğini savunan Kamalak, "Nasıl İttihat Terakki'yi kullanarak Osmanlıyı parçaladılar. Batılıların nihai amacı bölmektir. Türkiye'yi bölmek için bir savaşa sokmak icap eder. Büyük Ortadoğu Projesi çerçevesinde Türkiye'yi Suriye üzerinden İran ile savaştırdıkları taktirde tarihinin en büyük zaferini sağlayacaklar. Hem de bir tek askerlerinin burnu kanamadan bunu başaracaklar. Çünkü Ortadoğu'da ölen de öldürenden de Müslümandır." şeklinde konuştu.

(CİHAN HABER AJANSI)

Şu merhum Erbakan'ın Suriye'nin bölüneceğine dair tarihi bir konuşmasını bi zahmet dinler misiniz?

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Alt 02-23-2015, 23:17   #19
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
(Bir Alıntı)

Bu forumda dinden , imandan , şeriattan bahsediyorsun ama İslam düşmanı laikçi ve alevi kafirlerin Suriye'deki İslam düşmanı Nusayri-Baas rejimini ve kafir oğlu kafir Beşşar Esed'i savunmak için söyledikleri yalanları buraya kopyala yapıştır yapmışsın.

Öncelikle şunu belirteyim: Arap Baharı'nı Amerika başlatmadı , hatta ABD, Arap Baharı'nı durdurmak veya en azından durduramasa da yönlendirebilmek için elinden geleni yaptı ve yapıyor.

Mısır'da ABD'nin ve İsrail'in uşağı Hüsnü Mübarek , Tunus'ta ise yine batı destekli Zeynel Abidin bin Ali Arap Baharıyla devrildi.

Mısır'da Arap Baharı ile devrilen Hüsnü Mübarek'in yerine seçimle Müslüman Kardeşlerin adayı Muhammed Mursi seçildi.

ABD ve İsrail, Arap Baharı ile Mısır'da aldıkları bu darbeyi hazmedemediler ve darbeci general Sisi'nin seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi'yi darbe ile devirmesini desteklediler.

Böylece Mısır'da yine Arap Baharından önceki düzen ve rejim kurulmuş oldu.

Beşşar Esed ise İsrail'in favori diktatörüdür. İsrail'li yetkililer, ''Eğer Esed devrilirse Suriye'nin başına ''İslam'cılar'' ve ''Cihadcılar'' gelecek. Bu da İsrail için kötü olur!'' diye bas bas bağırıyorlar. ABD'nin muhaliflere silah ambargosu uygulamasının sebebinin de yine İsrail olduğu biliniyor.

Yine de hala bazı münafıklar ve İran'cılar utanmadan Beşşar Esed'i İsrail ve Batı karşıtı göstermeye çalışıyorlar.

Beşşar Esed denilen hain "ben gidersem Suriye'nin başına ''İslam'cılar'' (müslümanlar) gelir" diyerek batılı devletleri korkutmaya çalışan bir zavallıdır.

Esed: Savaş İslamcılar İle Milliyetçiler Arasında

http://www.haksozhaber.net/esed-savas-islamcilar-ile-milliyetciler-arasinda-25301h.htm

"İsrail'in İstikrarı Baas'ın İstikrarına Bağlı"

http://www.haksozhaber.net/israilin-istikrari-baasin-istikrarina-bagli-21516h.htm

Tabii Beşşar Esed'in bu korkusunu Beşşar'ın patronu olan siyonist İsrail de taşıyor.

http://www.haksozhaber.net/barak-islamcilarin-gelmesinden-korkuyormus-35367h.htm

İsrail Esad'ın devrilmesini istemiyor!

http://www.dunyabulteni.net/haber/18...sini-istemiyor

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı, Esed'in düşmesi halinde İsrail'in güvenliğinin tehlikeye gireceğini söyledi.

http://www.haber7.com/ortadogu/haber...duserse-israil

Bölgenin tartışmasız en zalim ve en İslam düşmanı rejimine sahip olan Suriye'de halk Tunus ve Mısır'daki devrimlerden etkilenerek Mart 2011'de Beşşar esed ve rejim karşıtı barışçıl ve silahsız gösteriler yapmaya başladı. Bir azınlık rejimi olan nusayri-baas rejiminin bu barışçıl protesto gösterilerine cevabı ise çok sert oldu.

Daha suriye halkı rejime karşı silaha sarılmadan önce nusayri-baas rejimi keskin nişancılarla ve tanklarla binlerce silahsız Suriyeliyi katletmişti. Beşşar esed in göstericilere karşı böylesine acımasız ve sert davranması ve bir de üstüne tv ye çıkıp göstericileri aşağılaması gösterilerin daha da büyümesine ve bütün suriye ye yayılmasına sebep oldu. Bunun üzerine rejim tutumunu daha da sertleştirdi ama bu sırada kendi halkına karşı silah çekmek istemeyen binlerce asker silahlarıyla birlikte ordudan firar edip halkın safına geçmekteydi.

2011 haziran ve temmuz aylarında suriye nin hama şehrinde milyonluk rejim karşıtı gösteriler düzenleniyordu (bu gösterilerin videolarına internetten ulaşabilirsin) hama da esed askerleri olmadığı için halk rahatça gösteri yapabiliyordu. Bu gösterileri bastırmak amacıyla beşşar esed in askerleri 31 temmuz günü (ertesi gün ramazan başlıyordu) tanklarla birlikte hama ya girdi ve gösterileri bastırmak için birkaç günde yüzlerce masum silahsız sivili katletti. (Mısır ordusunun adeviyye meydanında yaptığı katliam gibi. Hatta çok daha kötüsü bu hama katliamında yaşandı. Ben tank ateşiyle kafası kopan bir insanı bu hama katliamında gördüm)

Suriye rejiminin dayanılmaz zalimliklerine karşı ağustos 2011 de silahlı direniş başladı bu direniş başlarda çok küçük ve güçsüzdü ve çok büyük oranda rejimin ordusundan firar edip halkı korumaya çalışan askerlerden oluşmaktaydı zamanla bu direniş yeni katılımlarla ve rejimin ordusundan aldığı savaş ganimetleri ile iyice büyüdü. Bugün bu direniş suriye topraklarının büyük bir kısmını kontrol altında tutmakta ve kısıtlı imkanlarıyla rusya ve iran silahlarıyla beslenen rejim ordusuna karşı kahramanca ve destansı bir şekilde savaşmaktadır.

ABD, eğer Suriye'deki Esed rejiminin devrilmesini isteseydi çoktan devirirdi. ABD, Beşşar Esed'in kimyasal katliamlar yapmasına bile göz yumdu.

ABD eğit-donat programı ile Türkiye'de eğitilecek ılımlı muhaliflerin Esed'e karşı savaşmasına bile karşı çıkıyor ve bu muhaliflerin sadece IŞİD'e karşı savaşmasını istiyor.

siz de hala meşru , haklı ve yedi düvele karşı savaşan Suriye'deki halk devriminin arkasına ABD'yi sokmaya çalışıyorsunuz!..

Ayıptır , günahtır.

Suriye'de katledilen masumlara destek olmuyorsunuz ve bari onlara ve direnişlerine iftira atarak köstek olmayın!..

ALLAH (c.c.) silahlı ve islami suriye muhalefetini beşşar esed rejimine karşı muzaffer kılsın ve suriye devrimini başarıya ulaştırsın. Amin.

Alıntı:
Kamalak: "Suriye'ye Esed'e destek amacıyla gitmedik"

Yav he he..

Kamalak böyle bir zamanda ,Suriye halkının kanı oluk oluk akarken, utanmadan , vicdanı sızlamadan o katil , şerefsiz , kafir oğlu kafir , tağut oğlu tağut Beşşar Esad'la nasıl samimi pozlar verebildi ?

Hükümete muhalefet yapmak için o katille kol kola girip o kafire destek olunur mu ?

Bir de ''Suriye'yi Türkiye'den göründüğünden daha farklı gördüm'' demiş. Kamalak'ın, gittiği yer; Beşşar Esad'ın başkanlık sarayı... Orada ne olmasını bekliyordu acaba ?

Kamalak'ın cesareti varsa Hama'ya , Humus'a , Dera'ya , İdlib'e gitsin de oralardaki halkın halini bir görsün bakalım!..

Kamalak, Suriye'li müslümanlara karşı İslam düşmanı Baas rejimine ve Beşşar Esad kafirine destek vererek mi İslam birliğini kurmaya çalışıyormuş ?!

Mustafa Kamalak'ın Beşşar Esed'e hediye ettiği tabloda "af yolunu tut, iyiliği emret, cahillerden yüz çevir" yazıyor. Çok garip; Esed kimi affedecek ? Cahiller kimler oluyor? İslam düşmanı Nusayri-Baas rejimine karşı ayaklanan Suriye'li Müslümanlar mı?

Kamalak'ın o ziyareti ne işe ve kimlerin işine yaradı ?

- Baas rejiminden zulüm gören mazlum Suriye'li müslümanların mı ?

- hayır

- O ziyaret Beşşar Esad'ın , baasçıların ve dolayısıyla siyonist İsrail rejimine yaradı...

Suriye'de her gün İslam düşmanı bir rejim tarafından müslümanlar katlediliyor iken Kamalak adeta Beşşar'ı ödüllendirircesine onu samimi şekilde ziyaret etti... Esad'ın ekmeğine yağ sürdü ve ona daha çok müslüman katledebilmesi için zaman ve cesaret kazandırdı...

Saadet Partisi'nin, hükümeti Suriye konusunda cesaretlendirmesi gerekirken ve SP, hükümeti Suriye konusunda eleştirecekse ''hükümetin, Suriye konusunda pasif kaldığını , Suriye'deki zalim Baas-Esad rejimine karşı daha sert tavır alınması gerektiğini'' söyleyeceği yerde...

Kamalak ne yapıyor ? CHP'liler gibi Esad'a destek oluyor ve ona destek ziyareti yapıyor...

Daha önce de CHP'li kadınlar, Beşşar Esad'a destek ziyareti yapmak amacıyla Suriye'ye gitmişlerdi , onlar o zaman Kamalak'ı yanlarına almayı unutmuşlar demek ki!..

Alıntı:

YouTube Video
öngörü dediğiniz bu mu?

suriye'yi Amerika işgal etmedi ama İran ve Hizbuşşeytan işgal etti.

3 senedir bu işgali ve beşşar esed'in katliamlarını izleyen abd ise şimdi de Suriye halkını bombalıyor.

ABD Suriye'ye müdahale etti ama esed'i koltuğundan indirmek için değil tam tersine beşşar esed'in koltuğunu sağlama almak için!..

ABD Beşşar Esed'i değil muhalifleri ve Işid'i bombalıyor!..

Halbuki ABD istese 3 saatte Esed rejimini yıkabilir..

Böyle öngörü , ilerigörüşlülük mü olur?

Burnunun dibindeki İran-şia tehlikesini ve İran'ın (Afganistan-Irak işgallerinde) ABD ile yaptığı işbirliğinden hareketle ileride neler yapacağını kestirememek basiretsizliğidir Erbakan'ın bu konuşması.

Konu Özgür Suriye tarafından (02-24-2015 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)