AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-04-2015, 22:17   #1
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Standart Özgür-Der’den Hükümete: “Taifeci Orduya Destek Verme!”
Özgür-Der’den Hükümete: “Taifeci Orduya Destek Verme!”

“Musul Operasyonu”na destek için Irak’a askerî yardım gönderilmesine Özgür-Der’den tepki geldi: “Türkiye işgal koalisyonuna ve taifeci orduya destek vermemelidir!”

Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya, işgal koalisyonunun Musul’a operasyon düzenlemeye hazırlandığı bir vasatta IŞİD’le mücadeleye destek amacıyla Bağdat’a iki uçak dolusu askeri yardım gönderilmesine sert tepki gösterdi. Taifeci-mezhepçi-işkenceci bir rejime verilen desteğin utanç verici olacağını açıklayan Kaya, hükümeti, koalisyon adı altında oluşturulmuş emperyalist saldırganlığa hiçbir biçimde destek vermemeye çağırdı.

Açıklamanın tam metni:

Türkiye İşgal Koalisyonuna ve Taifeci Orduya Destek Vermemelidir!

4 Mart 2015

Uluslararası medyada Irak ordusu ve ABD önderliğindeki işgal koalisyonunun Musul’a yönelik büyük bir operasyon hazırlığı yaptığına ilişkin söylentilerin arttığı bir vasatta Türkiye Hükümetinden muğlak ve tedirgin edici sinyaller geldiği gözlemlenmektedir. Uzun bir süredir, Irak da dahil olmak üzere bölgemizde yaşanan sorunlara bölge halklarının iradesi doğrultusunda çözüm aranması gerektiği tezini ısrarla savunmuş AK Parti Hükümetinin Irak politikasında tutum değişikliğine mi gittiği sorusu gündemdedir.

Bu bağlamda Türkiye’nin Irak ordusuna yardım amacıyla dün itibariyle 2 uçak dolusu askeri malzeme gönderdiğine dair açıklamayı hayret ve üzüntüyle karşılamaktayız. Türkiye’nin Bağdat Büyükelçiliğince yapılan açıklamada “Türkiye, gerek DEAŞ’la Mücadele Uluslararası Koalisyonu bünyesinde, gerekse ikili düzeyde, terörle mücadelesinde dost ve kardeş Irak Hükümetinin ve halkının yanında olmayı ve Irak'ın birliği ve bütünlüğü, istikrarı, güvenliği ve refahı için elinden gelen katkıları sunmayı sürdürecektir" denilmektedir.

Hangi kılıfla sunulmaya çalışılırsa çalışılsın, yapılan iş tam bir aldatmacadır, utanç vericidir!

ABD öncülüğündeki işgal koalisyonunu “DEAŞ’la Mücadele Uluslararası Koalisyonu” adıyla meşrulaştırmaya kalkışmak aldatmacadan başka neyle ifade edilebilir ki? 2003’ten bu yana Irak’ta her türlü insanlık suçlarına imza atan, 10 yılı aşkın bir süredir işgal altında tuttuğu bu ülkeyi her açıdan tarumar eden, adeta cehenneme çeviren Amerikan emperyalizmini, Amerikan suçlarını örtmek için üretilmiş ‘koalisyon’ kavramının ardına gizlenmek yakışık alıyor mu?

Türkiye “terörle mücadelesinde dost ve kardeş Irak hükümeti ve halkının yanında” imiş!

Türkiye Musul halkının işgalci-mezhepçi askeri güçlerce kurtarılmak için gün saydığını nereden çıkartıyor? İbadi hükümetine bağlı askeri güçler Musul’a girecek olurlarsa, Musul halkının kendisini kurtulmuş mu sayacağı, yoksa asıl o zaman yeniden ve çok daha kanlı bir işgale uğramış olarak mı göreceğini anlamak hiç zor olmasa gerek!

Irak hükümeti dediğiniz gücün Irak halkının bir kısmına karşı ayrımcı ve zalimane uygulamalarıyla tam bir işgal gücü gibi hareket ettiğini bilmiyor musunuz? İşgalcilerle işbirliği içinde ve mezhepçi-taifeci saiklerle Sünni halkı ezen, sindirmeye çalışan, sistematik biçimde işkence ve katliam politikaları izleyen silahlı güçler sadece üzerlerine birer üniforma geçirdiler diye Irak ordusu sıfatını hak etmiş mi oluyorlar? Oysa teröre karşı destek vereceğinizi açıkladığınız unsurların bizatihi her türlü terörist faaliyetin içinde olduğunu gayet iyi biliyorsunuz! Yok, eğer unuttuysanız, Sayın Tarık Haşimi’yi çağırıp bilgi tazelemesi yapmanız da mümkün!

IŞİD’in savunulabilecek bir anlayış ve çizgiyi temsil etmediği açıktır ama bu IŞİD’in Irak’ta sistematik biçimde işlenen işbirlikçi-mezhepçi politikaların sonucu olduğu gerçeğini değiştirmez. Ve IŞİD’e karşı tavır adına zalimane statükonun yeniden tesisine yönelik çabalara destek olmanın hiçbir biçimde Irak’ın mazlum halkının lehine olmayacağı da!

Bu gerçeği anlamazlıktan gelenler, IŞİD’den kurtarıldığı iddia edilen yerlerde ordu güçleri ve milislerin neler yaptığına, nasıl işkence ettiklerine, insanları nasıl aşağıladıklarına, ortadan kaldırdıklarına bakabilirler. Aslında sadece bu mezhepçi fanatik ‘kurtarıcılar’ın söz konusu harekâtlara giderken nasıl bir ruh hali ve görüntü içinde olduklarına bakmak bile asıl teröristin kim olduğu gerçeğini anlamaya yeter de artar bile!

Irak’ta sorun Maliki’nin şahsından ibaret bir sorun değildi. Dolayısıyla kendisinin geri çekilip yardımcısının sahne önüne çıkmasıyla köklü bir değişim yaşandığı algısının oluşturulması kandırmacadır, olsa olsa tutum değişikliğine gitmek isteyenlerin arkasına düştükleri bir bahanedir!

Türkiye, Irak’a yönelik politikasında ABD ve İran’ın paralelinde bir tutum almakla uluslararası siyasi arenada belki üzerindeki baskıları bir miktar hafifletebilir ama bunun Iraklı mazlumların yanında olma erdemini, onurunu kaybetme pahasına elde edilmiş son derece süfli bir kazanım olacağı açıktır! Aynı güçlerin yarınlarda aynı dayatmalarla ve yine “terör tehdidine karşı tedbir” adı altında Beşşar Esed zaliminin iktidarının sürdürülmesi için de Türkiye’ye rol vermeye kalkışmaları ise hiç şaşırtıcı olmayacaktır!

AK Parti Hükümeti hangi nedenle olursa olsun Irak politikasında işgalci, zalim ve taifeci güçlerden yana tavır almamalı, koalisyon adı altında oluşturulmuş emperyalist saldırganlığa hiçbir biçimde destek vermemelidir!

Rıdvan Kaya

Özgür-Der Genel Başkanı

http://www.haksozhaber.net/ozgur-der...rme-58015h.htm

 


Konu Özgür Suriye tarafından (03-04-2015 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir..
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-04-2015, 22:35   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Standart
Yeni Osmanlı'yız, Yavuz Sultan Selim'in torunlarıyız diyenler, bugün ortadoğudaki savaşta, Hz. Ömer'in , Halid bin Velid'in , Yavuz Sultan Selim'in ve Selahaddin Eyyubi'nin torunlarına karşı Şah İsmail'in torunlarına mı destek verecek?!

Irak ordusu denilen yapı bir sürü İran destekli Şii terörist örgütten meydana gelen bir şey...

Hükümet bilmez mi ki, Irak Ordusu'nu oluşturan İran destekli terörist Şii örgütler, sadece Irak'lı Sünnilere karşı değil aynı zamanda Suriye'de de Esed'in safında Müslüman Suriye halkına karşı savaşmaktadır.

Yani Irak ordusuna yapılan yardım dolaylı demiyorum direkt olarak Beşşar Esed'e ve rejimine yapılan yardım demektir.

dün internete bir video düştü: sözde ırak ordusu askeri olan şii teröristler tikrit yakınlarında yakaladıkları 13-14 yaşındaki bir çocuğu sünni diye ışid'ci bahanesiyle vahşice infaz etmişler.

dün izlediğim bu videoyu youtube hemen kaldırmış (söz konusu vahşeti yapan amerika destekli şii teröristler ne de olsa)..

Konu Özgür Suriye tarafından (03-04-2015 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir..
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2015, 02:06   #4
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Standart

Hükümetin destek verdiği Şii Irak Ordusu'nun askerleri:

Hz. Aişe r. anha validemiz için yazılmış (haşa) "Fahişe" isimli kitapla Şii Irak askerleri..









Irak'ta Şii milislerin masum bir insanı kör bıçakla vahşice kestiğini gösteren görüntüler yayınlandı.. +18 (via İsmail yaşa)

http://arabi21.com/story/815364/%D8%...medium=twitter

Video + 18'dir.

http://sendvid.com/3b3k3l4t

Konu Özgür Suriye tarafından (03-09-2015 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir..
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2015, 23:18   #5
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Standart

İran CB müsteşarı Ali Yunusi: "İran, başkenti Bağdat olan bir imparatorluk oldu" demiş ve düşmanları arasında "Yeni Osmanlılar"ı da saymış.

Yunusi: "İran nüfuz alanındaki insanları "Yeni Osmanlılar"a, zındıklara, tekfircilere, Vahhabilere karşı koruyor." via @ismail_yasa

http://www.milliyet.com.tr/iran-bagdat-bizim-baskentimiz/dunya/detay/2025518/default.htm

http://isna.ir/fa/news/93121709862/%...B1%D8%A7%D9%86

Bizim hükümet de hala rafizi İran rejiminin kontrolündeki mezhepçi Irak Şii ordusuna yardım etmeye devam etsin!..

Konu Özgür Suriye tarafından (03-09-2015 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir..
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2015, 00:22   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Barbar IŞİD, Türkiye ve İslam Ümmeti için ne kadar tehlikeliyse ve yok edilmesi gereken Müslüman düşmanı oluşumsa, İran'ın Şii yayılmacılığı (Sasanicilik, Fars milliyetçiliği) da o kadar tehlikeli ve engellenmesi gereken bir fitnedir. Barbar IŞİD fitnesine ve İran'ın Şii yayılmacılığı fitnesine karşı uyanık olmalı ve bu iki fitneyi de ortadan kaldırmak için mücadele etmeliyiz.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-11-2015, 01:47   #7
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Standart

Hükümetin yardım ettiği Irak'lı şii terörist örgütler, Suriye'de Türkmenleri katlediyor!..

Ne acı değil mi; hükümetin Irak şii ordusuna yolladığı malzemeleri belki de Irak'lı şii örgütler Suriye'de Türkmenleri katlederken kullanıyor veya kullanacak.





İran'dan Türkmen Dağı'na Katliam Yığınağı!

Son günlerde Esed rejiminin Türkmen Dağı'ndaki yığınağı ve hakim tepelere yaptığı yığınakta Iraklı Şiiler aktif rol oynuyor.



Levent Kemal'in haberi:

Son günlerde Esed rejiminin Türkmen Dağı'ndaki yığınağı ve hakim tepelere yaptığı yığınakta Iraklı Şiiler aktif rol oynuyor. Geçtiğimiz günlerde Salma'da başlayan operasyonla Durin'i ele geçiren Esed rejimi İdlib yolunu emniyete almak maksadıyla Türkmen Dağı'na saldırıyor. Türkiye'nin İran destekli Şii militanları destekleyen Irak hükümetine askeri yardım gönderdiği sırada Türkmen Dağı'na İran destekli Iraklı Şii örgüt Zülfikar Tugayı'nın yığınak yapması dikkat çekti.

YIĞINAK DEVAM EDİYOR

Esed rejiminin Acısu bölgesindeki yığınağı iki gündür devam ediyor. On birinci gününe ulaşan Esed rejiminin Iraklı ve İranlı milislerle Bayırbucak Türkmenlerinin yaşadığı Türkmen Dağı bölgesine yönelik başlattığı askeri harekatta sınır boyuna 70 metre mesafede mevzi kazmaya devam ettiği ve İran destekli Şii Zülfikar Tugayı'na bağlı 2 bin kişinin bölgeye sevkedildiği anlaşıldı.

ŞAM'dan LAZKİYE'ye

Irak'lı Şiilerden oluşturulan ve Esed için savaşan Ebu Fadl Abbas Tuagyları'ndan ayrılarak kurulan Zülfikar Tugayları'nın 13 Ocak'ta Şam'dan ayrılarak önce Lazkiye'ye geldiği, burada Durin'e ilerleyerek çatışmalara katıldığı belirtildi. Durin'deki çatışmalardan sonra ise İran destekli Zülfikar Tugayları'ndan 2 bin kişinin Keseb üzerinden Acısu'ya sevkedildiği grubun sözcüsü Ahmed Hassan tarafından açıklandı.



Iraklı Şiilerden oluşturulan ve İran'ın finanse ettiği grubun lideri olan Ebu Şahed ve militanları Acısu bölgesinde konuşlandı.



Bölgeye yığınak yapan Esed militanları ve İran destekli Şii Zülfikar Tugayı Türkmen Dağı bölgesine yığınak yaparken Esed yanlısı El Manar da bölgeden yayın yapıyordu



Militanlar ise Türkiye sınırına paralel şekilde mevzi kazıp yığınak yaparken çektikleri fotoğrafları kişisel hesaplarından yayınlıyordu.



TÜRKMENLER ZORDA

3 bin askerle Türkmen Dağı’na saldıran ordu, ağır top ve tank atışlarının yanı sıra helikopter ve uçaklarla da Türkmen mevzilerini bombalıyor. Şam rejimi, Durin bölgesinden Murtlu tepesini alarak Acısu vadisi üzerinden Bayırbucak bölgesine saldırmaya başladı. Suriyeli askerler ile İranlı ve Iraklı milislerin Türk sınırına 70 metre yakına mevzi kazdığı ve bölgeye tank birlikleri yöneltildiği gelen haberler arasında. Türkmen Dağı bölgesinde savaşan Sultan Abdulhamid Tugayı’nın Komutanı Ömer Abdullah, cephanenin tükendiğini belirtirken, Türkmen milislerin diğer muhalif gruplardan borç mermi almaya başladığı kaydedildi.

DAHA ÖNCE COBAR'DA KATLİAM YAPMIŞLARDI

Zülfikar Tugayı adını taşıyan İran destekli Esed çetesi daha önce Şam'daki operasyonlara katılmış ve Cobar semtindeki rejim saldırıları sırasında katliam yapmışlardı. Öldürdükleri sivil ve muhaliflerin başında "Ya Zeyneb!" sloganları atan cani örgüt şimdi de Türkmen Dağı'nda.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


(Genç Öncü Haber)

http://www.haksozhaber.net/irandan-t...agi-58269h.htm

Konu Özgür Suriye tarafından (03-11-2015 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir..
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi