05-06-2015, 02:11 | #11 | |
Alıntı:
Bir kimseyi sevmeniz doğaldır ve buna hakkınız vardır.Ancak, körükörüne hiç sorgulamadan, taassupluk göstererek sevilen bir kimse veya her hangi bir şey insanı basiretsiz yapar.Artık o kişinin beyni uyuşur, aklıselim düşünemez.Lakin siz bu benim sözümü yabana atacağınızdan eminim.Zaman geçtikçe bana hak vereceksiniz.Ne zaman mı? Bu ülkede başkanlık sistemine geçildiği zaman.. Tayyip, Anayasayı değiştireceğim, onun yerine yeni anayasa getireceğim" diyor.Peki nasıl ve ne ile getirecek?Çok büyük bir ihtimaldir ki;kokuşmuş, bize göre uygun olmayan AB kriterlerine göre bir anayasa olacak.Çünkü o başbakan iken Abdullah Gül ile beraber Brüksel'de bunun imzasını atmıştır...Oysa bu anayasa bizim intiharımız olup büyük bir kültür katliamı olacak ve bu genç nesil ilelebed yozlaştırılacaktır.Ben bunları ispatlamaya hazırım ama sizler pembe hayallerle kendi kendinizi avutuyorsunuz.Durmak yok, uyumaya devam.. Unutma ki AKP'nin asıl kurucusu Morton İzaak Abromovich'tir.Bu bir yahudi ve siyonisttir.Ona göre partinizi iyi tanıyın.İnanmıyorsanız araştırabilirsiniz. SORGULAMA YETENEĞİNİ YİTİREN BİR KİMSENİN AKLI, BAŞKALARI TARAFINDAN ESİR ALINIR. NOT:Arka sayfada ki yayınladığım videonun biraz başını dinlediniz mi?Tamamını sabırla dinlerseniz hakikatleri anlayacaksınız.Tabii ki o sizde bir parça firaset varsa seyredersiniz.... Konu MEÇHUL ADAM tarafından (05-06-2015 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir.. |
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, recep tayyip erdoğan, sevgi |
Konuyu Toplam 19 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 19 Misafir) | |
|
|