12-07-2015, 01:15 | #1 |
FB Başkanı Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a Suçlama: Galatasaray Sahtekârlık Yaptı
Aziz Yıldırım: G.Saray sahtekarlık yaptı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçının bitiminde olay olacak açıklamalar yaptı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-2 biten Gaziantepspor maçının bitiminde olay olacak açıklamalar yaptı.Yıldırım, Galatasaray'ı da sahtekârlık yapmakla suçladı. Galatasaray'dan cevap gecikmedi. "CANER'İN SON DAKİKADA İTTİĞİ PENALTI" Hakem 1 sene önce Bayburt'la yaptığımız kupa maçında bizim oyuncuları tekmelediler, dedim ki 'Bu yanlış yapıyor gidin söyleyin' yine devam devam neyse ki maç bitti kurtulduk. Nani'yi yıldırmak için bugün 50 numara devamlı vurdu. Caner'in son dakikada ittiği penaltı, hem bizim için hem onlar için hakemler yanlışlar yaptılar. BEŞİKTAŞ, G.SARAY MAÇI ÖRNEĞİ VE O SÖZÜ: "BURASI YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİL" Dün Beşiktaş maçında Bülent Yıldırım'ı tebrik ediyorum, çok iyi yönetti. Melih Gökçek dün Fırat Aydınus'u tebrik ediyor. Bütün hakemleri tebrik ediyoruz. Aynı hakem Podolski'nin elini görmedi, Galatasaray gol attı. Bugün aynı hakem Diego'nun pozisyonunda penaltı verdi, penaltıyı vermemesi lazımdı o zaman. Türkiye'de standartlar aynı uygulanmıyor hakemler anlamında. Gençler dedik, onlar da hatalar yapıyor. İkinci yarı burası yangın yerine döner. Adaletli yönetim istiyoruz, federasyon bize ceza vermesin, onları uyarıyoruz. Dünya para alıyor hakemler, burası yan gelip yatma yeri değil. 'G.SARAY SAHTEKÂRLIK YAPTI' Galatasaray'ın, TBF Başkanı Harun Erdenay'a yönelik "Fenerbahçeli" tepkisine futbol ve basketboldaki Galatasaraylı ve Beşiktaşlı federasyon başkanlarını anımsatarak yanıt veren Aziz Yıldırım, "Burada aslında sizlerin yazması gereken ama yazmadığınız, benim söyleyeceğim şeyler var" dedi. Yıldırım, "Basketbolda federasyon başkanı Fenerbahçeli evet. Ondan önce Turgay Demirel Galatasaralıydı. Harun Bey (Erdenay), çok efendi davranıyor, söylemiyor. Galatasaray, TBF'de aşağıdaki insanları ayarlamış. 17 sene çalışan insan, bu lisansın verilmeyeceğini bilmez mi?! Siz gidip sahtekârlık yapıyorsunuz, federasyona yüklüyorsunuz. Gidip zorla sahtekârlık yapıyorsunuz, sonra suçu basketbol federasyonuna atıyorsunuz. Ne ağlayıp duruyorlar ya?" dedi. GALATASARAY'DAN JET CEVAP! Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın basketbol maçı hakkında yaptığı suçlamalara yanıt verdi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bu akşam Türkiye gündemine düşen bir demeç, güzel bir atasözümüzü hatırlamamıza vesile oldu. 'Kişi kendinden bilir işi' derler bu topraklarda… Şayet biri çıkıp birilerini sahtekarlıkla suçluyorsa 'Ben bu durumda olsam sahtekarlık yapardım' diyordur aslında... Fenerbahçe’nin kişiliği ve icraatları kamuoyu tarafından gayet iyi bilinen başkanının söylediklerini de bu kapsamda değerlendiriyoruz. Hatırlarsınız, kısa bir süre önce Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Alex de Souza, 'Başkan eğer bize güvenseydi, biz zaten kendi emeğimizle şampiyon olabilirdik. Şikeye bulaşıp, biz futbolcuları ve Fenerbahçe'yi lekelemesine gerek yoktu' demişti. Alex’in bu beyanatının karşılığını veremeyen ve asla veremeyecek olan, bir de çıkıp hiç utanmadan Galatasaray’ı sahtekarlıkla itham eden birine 'Sen kimsin' desek hafif kalır. 'Senin kim olduğunu herkes biliyor' demek ise gayet yeterli olur" denildi. Kaynak Tüm Spor 06.12.2015
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
aziz yıldırım, aziz yıldırım'dan, fenerbahçe, fenerbahçe başkanı, galatasaray, galatasaray'a, sahtekârlık suçlaması, suçlama |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|