AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-10-2016, 18:19   #1
Kullanıcı Adı
akses
Standart Ezan Erken Okununca Siirt'liler Darbe Oluyor Zannedip Sokağa Döküldü
Siirt'te sabah ezanının bir saat erken okunması üzerine yeni bir darbe girişimi yaptığını sanan vatandaşlar valilik önüne gitti.

Tedirginlik duyan vatandaşlardan Serhat Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ezanın okunduğu sırada dışarıda olduğunu belirterek, o sırada darbe girişimi olduğundan endişe ettiğini söyledi.

Arkadaşlarını aradığını bir süre sonra da ezanın yanlışlıkla erken okunduğunu öğrendiklerini ifade eden Güngör, "Bazı vatandaşlar da büyük bir duyarlılıkla polisi aramış. Çok sayıda kişi sokaklara çıktı, bazıları valilik önüne geldi." dedi.

Sefa Avcı, vakitsiz okunan ezan sesinin kendilerini korkuttuğunu belirterek, darbe girişimi olduğunu düşündüklerini aktardı.

Avcı, "Ezan erken okununca korktuk ve polisi aradık, bir yandan da meydana koştuk. Çok şükür bir şey yoktu." ifadelerini kullandı.

Emrah Oktav da 15 Temmuz gecesinde duydukları endişeyi gece bir kez daha yaşadıklarını anlattı.

Polisi arayarak bilgi aldıklarını kaydeden Oktav, bu sırada sokağa çıktıklarını belirtti.

Oktav, 15 Temmuz gecesinden bu yana meydanları boş bırakmadıklarına işaret ederek, "Sayın Cumhurbaşkanımız 'meydanlardan çekilin' demeyene kadar meydanlardayız. Bunu tüm şer odakları anlasınlar ki kimse bu halkı yıldıramaz ve bu halk her zaman vatanı için canını vermeye hazırdır." diye konuştu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, demokrasi nöbeti tuttukları sırada ezan sesi duyduklarını ve çok şaşırdıklarını söyledi.

Ezanın yanlış saatte okunduğunu anlayınca rahat bir nefes aldıklarını ifade eden Temiz, ezan sesini duyan vatandaşların valilik önüne geldiğini aktardı.

Temiz, bu vesile ile darbe girişimlerine karşı vatandaşların duyarlılığını ve refleksini bir kez daha anladıklarını dile getirdi.

"Hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz"

İl Müftüsü Faruk Arvas da kentte sabah ezanının bir camide yanlışlıkla erken okunduğunu bunun da bazı vatandaşlarda darbe girişimi olduğu düşüncesiyle endişeye neden olduğunu belirtti.

http://www.haber7.com/guncel/haber/2...isimi-sandilar

 

akses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi