09-18-2016, 10:08 | #321 |
Çünkü çok iyi biri ve bu millete çok büyük hizmetleri var ve hala da hizmet ediyor.
|
|
09-24-2016, 22:29 | #322 |
Öyle nedenler varki saymakla bitmez vatanını ve gelecegini düşünen her müslüman destek vermesi lazım.Allah başımızdan eksik etmesin.
|
|
09-24-2016, 22:44 | #323 |
Turkiyenin başında cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan olmasa idi.Turkiyeyi haritadan silmeyi başardılardı.Allahım uzun ömurler versin.
|
|
09-27-2016, 13:43 | #324 |
HAKK IN VE HAKİKATİN YANINDA OLDUĞU İÇİN
|
|
09-27-2016, 13:44 | #325 |
ALLAH DAİMA KORUSUN KOMUTANIMI
|
|
10-24-2016, 13:50 | #326 |
Reisi nasıl desteklemeyeceğiz.. Standar kelimeleri yazmak istemiyorum.. Sadece şunun belirmek isterim aytnı zamanda örnek olarak ben internet sitesi kurulumu ile ilgli çalışmalar yapıyorum estetikdoktorum.com ve işim oldukça güzel en azından bazı kuş beyinliler de şu anki işine ve konumuna bakıp düşünmeli.
|
|
10-24-2016, 20:15 | #327 |
SAYIN RECEP TAYIP ERDOGAN GERCEKTEN ÜSTUN HIZMETLERİYLE GUZEL TURKIYEMIZI KALKINDIRAN ÇOK SADIK VE MUKADDES BIR İNSAN:çi çek::gül ::gül :
|
|
10-26-2016, 19:22 | #328 |
ALLAH REİSİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN BÖYLE ZEKİ VE ÇALIŞKAN VEDE DİNİ YÖNÜ İYİ OLAN BİR REİSİMİZ OLDUĞU İÇİN ÇOK MUTLUYUM
|
|
11-07-2016, 19:31 | #329 |
Yeni Lider Son Lider
Saygı Değer Arkadaşlarım.Diyarbakırlıyım 23 Yaşındayım Şuan Diyarbakırda Yaşamaktayım Bir Kürt Olarak Aslımı Asla inkar Edemem Ama Sunuda Bilmenizi İsterimki Doğarken Kürt Ve Türk veya Baska Bir Etnik Kimlik üzerine Doğmadık Bu Yuzden Türk Olarakta Kürt OLarakta Beni Ayırt Etmiyebilirsiniz.Konu Açılmış Ve CumhurBaşkanı Recep Tayip Erdağını neden Severiz.Öncelikle Sevmemiz İçin Her Zaman Bir neden Ve Sebeb Vardir Diyarbakırda Destek Verdiğim Kürt Milliyetçileri Yada PKK Sempatizanları İçerisinde İyi Bir Propaganda Ve YalanLa Kandırılıp Polis Olsun Gerek Devlet Adamı Olsun Gözümüzde Hep Karalandı Kirletildi Bizi Hep Ezilmiş Ve Hep Bir Düşmanlık Duygusu İçerisinde Yetiştirdiler.. Bilinçli Veya Bilinçsiz Bir Çok insanımızı Boş Yere Dağa Veya Şehir İçinde Eylem Planı İçerisinde Öldürdüler.Simdi Diyorsunuzki Bu Adamı neden Seviyoruz. Diyarbakırın Adı Vardı Kendisi Yoktu.. namı Vardı Değeri Yoktu Kendisi Vardı.Ama Bilen Yoktu. Bu Adam Adam Gibi Adam Olduğu İçin Attığı Her Adımın Altında Çiçekler açar Oldu Ülkede Refah Ve Sırhat Hakim Oldu... Okullar Disiplinli Hastaneler İlgili Oldu Zalimler Sürüldü Mazlumlar Yetiştirildi Haksızlıklar Bitirildi Adalet Getirildi..Yollar Gitt Gitt Bitmez Odu Masallah 7 Tane Alt Geçit Yaptı Ki Bu yolda Giderken Hep Dua Ederim. Yeni Stadı Saymıyorum Otobanı Veya Araştırma Hastanesını İş Gücünü Veya Yeni Sistemde Örtülü Kardeslerimi Ben Saysam Sayfa Yetmez Neden Sevmiyim Onu Söyleyin Sevmem İçin neden Var Sevmemem İçin ne var ... Tesekkürler Arkadaslar.
|
|
11-07-2016, 22:17 | #330 | |
Alıntı:
Diyarbekirli kardeşim, yorumunuzu dikkatlice okudum ve sözlerinize katkı mahiyetinde bir şeyler söylemek istiyorum. Mesajınızda, "Diyarbakırda Destek Verdiğim Kürt Milliyetçileri Yada PKK Sempatizanları İçerisinde İyi Bir Propaganda Ve YalanLa Kandırılıp Polis Olsun Gerek Devlet Adamı Olsun Gözümüzde Hep Karalandı Kirletildi Bizi Hep Ezilmiş Ve Hep Bir Düşmanlık Duygusu İçerisinde Yetiştirdiler.." diyorsunuz. Bu ülkede Kürtler, Kürt kardeşlerimiz CHP Zihniyeti'nin faşistliği nedeniyle yıllar on yıllar boyunca hem yok sayıldı hem aşağılandı hem de 2. sınıf vatandaş olarak görüldü. Kürtler olarak yaşamış olduğunuz 'ezilmişlik' ve 'düşmanlık duygusu' nedensiz değil ve yaşadığınız zulümler nedeniyle o duyguları hissetmekte sonuna kadar haklısınız. Fakat şunu söylemeliyim ki size o zulümleri yapanlar Müslüman Türk kardeşleriniz değildi, darbelerle zulümlerle rejimi zorla ve baskıyla ele geçirmiş olan insanlık düşmanı faşistlerdi ve onlar gerçek Türkler değillerdi. Ben bu tür zavallıları Self hating Türk'ümsüler (Kendilerinden nefret eden Türk'ümsüler) olarak tanımlıyorum. O zavallılar sözde Türk özde gâvurlardır. Gönülleri ve zihinleri gâvurlaştırılarak Türklükten çıkmış genel olarak sadece isimleri Türk kalmış zavallılardır. Gerçek Türkler faşist olmaz. Gerçek Türkler başlıca 2 nedenle faşist olmaz: 1- İslam'da ırkçılık yasaklanmıştır ve Türkler İslam'a bütün varlıklarıyla bağlı oldukları için gerçek Türkler faşist olmaz. 2- Türk, imparatorluk kavmidir. İmparatorluklar yapıları gereği farklılıkları kabul edip normal görmek durumundadırlar ve bu nedenle de gerçek Türkler faşist olmaz. Şunu da ilave etmek istiyorum: Türkiye demokratik bir ülkedir. Nasıl ki Türk milliyetçiliği siyasi açıdan meşruysa Kürt milliyetçiliği de siyasi açıdan meşrudur. Bazı kardeşlerimiz Kürt milliyetçiliği fikrini savunabilirler bunun için onları kınayamayız. Bizler böyle görüş sahiplerinin görüşlerine katılmayabiliriz ki şahsen Türk miliyetçiliği fikriyatına da Kürt milliyetçiliği fikriyatına da karşıyım ama böyle görüşlere sahip olan kişilerin bu tür görüşlere sahip olmalarını normal karşılarım. Ortak bir vatanda yaşıyoruz. Bizler Kürt kardeşlerimizin yoğun olarak yaşadıkları topraklarda işgalci değiliz. Ben bir Türk olarak nasıl ki İstanbul da benim Hakkâri de benim diyebiliyorsam, Kürt kardeşim de hatta Müslüman kimliğine sahip olan Kürt milliyetçisi kardeşim de Hakkâri de benim İstanbul da benim diyebilmelidir. Kürt meselesinin çözümünde bu anlayışın yaygınlaştırılması gerekli ve önemlidir diye değerlendiriyorum. Bu vatanın sahibi hepimiziz ve bu ülkenin bütün vatandaşları Türkiyemizin 1. sınıf vatandaşıdır. Konu Cihannur tarafından (11-07-2016 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir.. |
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, recep tayyip erdoğan, sevgi |
Konuyu Toplam 30 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 30 Misafir) | |
|
|