![]() |
#2801 |
![]() ŞANS eseri diyelim ☺
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2802 |
![]() Bende zaten istiyordum bi arkdasim sayeseinde uyede oldum.. sagol TURAN ULKER
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2803 |
![]() Merhabalar.. hayırlı akşamlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2804 |
![]() şansla değil isteyerek ve severek en başta inanarak diyelim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2805 |
![]() koyu bir cumhurbaşkanı hayranıyım, sürekli takip ediyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2806 |
![]() beraber yürüyoruz biz bu yollarda
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2807 |
![]() Oncelikle merabalar devletin ve milletin namusu guveni emin ellerde oldugunu dusuncesindeyim bunun veridigi rahatlik beni uye yapmaya yetecek bir sebeb bunun yaninda kisa zamanda yapmis olduklari hizmetleri , bu vatana sagladiklari rahatlik , huzur ve refah icindeki yasam ve dahasi ... Tesekkurler
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2808 |
![]() olmayanın olduğu düşünülemez ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2809 |
![]() Tavsiye sayesinde sizlere ulaştım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2810 |
![]() ben insanlardaki değişim ve bir takım bozukluklardan hissettiğim rahatsızlık üzerine ak parti üyesi olmak istiyorum yazdım ve Googlede bu forumu buldum. eskiden negatif düşünceler içerisinde sizi desteklemiyordum tek 1 sefer oy kullandım oda CHP içindi... bence insan hakkettiğini bulur nasibini bulur nasip neyse odur... son zamanlarda verilen kararlardan çok memnunum hdp nin tutuklanması Avrupa Birliği konuşması gerçekten süperdi ancak bu düşünceler dün böyle şekillendi düne kadar kimseye güvenmiyordum zaten chpye verdiğim oy Baykal zamanıydı bir zaman sonra kimseye güvenmemeye başladım şimdi sitenizi inceleyip düşüncelerinizi iyice kavramaya çalışacağım tam olarak işi kavradığımda herkesin sorduğu o soruyu sorup "nasıl üye olunur" konusunu açacağım ben çok uzun yazdım ama inşallah okuyan birisi çıkar bu forumu ciddiye alarak yazdım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, forumdan, haberdar, nasıl, oldunuz |
Konuyu Toplam 33 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 33 Misafir) | |
|
|