04-16-2017, 21:45 | #361 |
Devlet başkanlığı
Bugün buruk bir sevinç var içimde kılpayı aldık burukluk ondan tabi bunun bir çok nedeni var bence en büyük sebep Reisin frenlenemez herkese heryöne gaza basmasıdır hep göz önünde olma isteği ve hırsıdır bu bir çok insanda bıkkınlık getirdi biraz geri çekilip özletmesi lazım kendini, aynı şeyleri duymak insanları bıktırır.Avrupaya savaş açdı bende bir gurbetçi olarak bundan bunaldım sonuçda ekmek yiyoruz 5 milyondan fazla insan var, zaten en çok vatanına hasret insanlar yapılanları en iyi onlar görür yani tereciye tere satmamalıydık gidip oralarda olay çıkmasına müsade etmemesi lazımdı bende vatanın seven biri olarak benim ülkemde bir alman aynı şeyleri yapsa aynı tepkiyi verirdim teröre şimdi destek vermiyorlar onlar 35 senedir veriyorlar 500 senelik geçmişin düşmanlığı biz çinliler gibi içeride güçlü olmalıyız bazı şeyleri gizli yapmalıyız arkamız düşman doluyken yeni cephe açmak bize kazandırmaz savaş hileyle kazanılıyor malesef mertlik bitmiş % 65 olacakkken yanlış hamleler lüzümsuz çıkışlar oyumuzu 51 e indirdi chp sandıki akpartinin oyu bize geldi hayır reisi yönlendirenler yanlış strateji izliyor sapla samanı karıştırmadan daha dikkatli olmaları birdahaki seçime etki edecektir.Ben kayseriliyim milliyetçi muhafazakar bir şehir hain olsada ortaya çıkamazlar ama şükrü karatepe öyle bir açıklama yaptıysaki bu ülkücülerde ters tepti pkk ile aynı cepheye düştü çoğu yazık oldu ülkemiz adına Allah beterinden korudu EVET çıktıda rahatladık yoksa Allah göstermesin iktidarda gidebilirdi...Allah vatanamıza zeval vermesin inşallah aynı hataları bir daha yapmayız ben halktan biri olarak duygularımı yazdım...
|
|
04-17-2017, 17:34 | #362 |
Halkindan kopmayan bir insan oldugu icin ...
|
|
04-17-2017, 18:31 | #363 |
Çıkar uğruna değil millet uğruna, vatan uğruna,islamiyet uğruna mücadele ettiği için RTE.💡
|
|
07-05-2017, 22:42 | #364 |
Tek kelimeyle mükemmel kişiliğe sahip ve vatanına sadık dürüst kendini halkına adadığı için sonsuza dek desteğimiz sayın cumhurbaşkanım RECEP TAYYİP ERDOĞAN 'A
|
|
07-05-2017, 22:47 | #365 |
Vay maşallah forum canlanmış...
|
|
07-05-2017, 23:10 | #366 |
kadın kolları üyeliği için internet üzeri kayıt yapılıyormu arkaşlar
|
|
07-06-2017, 18:21 | #367 |
Cumhurbaşkanımızın duruşu dahil insanı etkiliyor. canı yürekten seviyoruz.
Konu tbdmr tarafından (07-06-2017 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
07-08-2017, 11:38 | #368 |
SAKIN KADER DEME KADERİN ÜSTÜNDE BİR KADER VARDIR NE YAPSALAR BOŞ GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR GÜN BATSA NE OLUR GECEYİ ONARAN BİR MİMAR VARDIR Konu nebidmr tarafından (07-08-2017 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
08-11-2017, 17:31 | #369 |
İslam aleminin son umudu Türkiye ve Erdoğan olduğu için destekliyorum nasıl ki İslam Hakkında yalan haber yapanlar var İslam'ı doğru anlatan Erdoğan'a da iftira atıyorlar lakin ne yapsalar boş İslam'ın Erdoğan'ın elinden yükselmesine mani olamayacaklar.
|
|
08-13-2017, 22:50 | #370 |
Hiç birseyden vazgecmedigi için halkindan kopmayıp dimdik ayakta durduğu için var olsun!
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, recep tayyip erdoğan, sevgi |
Konuyu Toplam 15 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 15 Misafir) | |
|
|