AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 07-05-2017, 22:25   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Pepe, Beşiktaş'ta
Pepe'nin Transfer Süreci Tamamlandı

Beşiktaş Futbol A.Ş., Kepler Laveran Lima Ferreira’nin (Pepe) transferi için oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklama şöyle:

“Kepler Laveran Lima Ferreira (Pepe)' in transferi konusunda oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2 yılık anlaşmaya varılmış olup, 2017/2018 ve 2018/2019 Sezonununda Toplam 9.500.000 Avro Garanti Ücret ayrıca oynadğı maçlarda puan başı 4.000 Avro ödenecektir.”

Kaynak

Beşiktaş 05.07.2017

Konu Cihannur tarafından (07-29-2018 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-10-2017, 20:29   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Yeni Transferimiz Pepe İçin Vodafone Park’ta İmza Töreni Düzenlendi

Başkanımız Fikret Orman ile yeni transferimiz Pepe’nin basın mensuplarının karşısına geçtiği imza törenine; Umut Güner (As Başkan, Futbol Transfer Komitesi Başkanı, Vodafone Arena’dan Sorumlu.), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.), Candaş Tolga Işık (İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.) ve BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı katıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Çok mutlu bir gün bizim için. İşimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek. Taraftarlarımızın istediği bir oyuncuydu Pepe. Beğendiğimiz çok önemli bir kariyeri ve kişiliği olan bir oyuncuyu aldık. Biz Pepe transferini uzun zamandır istiyorduk onun kazanma özelliğini ve bize katacaklarını bilerek transfer ettik. Takıma katkı sağlayacağını düşündüğümüz için aldık. Umut Güner ve Şaffak Mahmutyazıcıoğlu’nun çok çalışması oldu bu transferde. Hoş geldin Pepe. Burada mutlu günler yaşayacağız. Beşiktaş çok güzel ve asil bir kulüptür. Hep beraber iyi günler yaşayacağız. Defans bölgesinde lider bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Marcelo ve Tosic önemli işler yaptılar. Rakip oyuncularla ilgili konuşmak istemiyorum. Biz geleceğe yatırım yapan bir kulübüz. Çok fazla transfer ihtiyacımız yok. Pepe bilinen bir oyuncu. Biz de dünyanın sayılı kulüplerinden biriyiz. Biz transferi dünya duysun diye yapmıyoruz. Başarılı bir oyuncuyu takıma kazandırdık. Bu transferi 400 milyondan fazla insan takip etmiş.”

Beşiktaşımıza transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Pepe, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Büyük mutluluk içindeyim. Yöneticiler gelebilmem için çok uğraştılar. Aileme çok büyük ilgi gösterildi. Ailenin bir parçası olarak görüyorum kendimi. Taraftarların bana attığı mesajlar karar vermemi kolaylaştırdı. Bir an önce formayı giyerek taraftarın ilgisini cevaplamak istiyorum. Formayı giymek için heyecanlanıyorum. Hedefim kupalar kazanmaya devam etmek. İşimi seviyorum. Saha içinde her şeyimi vermeyi seviyorum. Tüm benliğimle oynuyorum. Son beş yılda gelişen bir Beşiktaş var. Ben de kendi izlerimi bırakmak istiyorum. Quaresma ile uzun zamandır arkadaşız. Ronaldo ile de arkadaşlığımız var. Kendimi güçlü hissediyorum. İyi bir başlangıç yapmak istiyorum. Real Madrid’de on mükemmel sene geçirdim. Beşiktaş ile tüm hedeflerde şampiyonluğa ulaşmak istiyorum. Büyük maçları severim. Büyük maçlarda yeterince hırslı olacağıma inanıyorum. Şenol Güneş çok iyi ve başarılı bir insan. Kupalar kazanmak için buradayım. Buna inanmasam burada olmazdım.”

Konuşmaların ardından Portekizli oyuncu Pepe, kendisini iki sezonluğuna siyah-beyaz renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kaynak

Beşiktaş 05.07.2017
Alt 07-10-2017, 20:38   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Pepe, Vodafone Park’ta BJK TV’ye Konuk Oldu

]

Yeni transferimiz Pepe, imza töreni öncesinde Vodafone Park’ta BJK TV Genel Müdürü Bülent Ülgen’e Gündem Özel programında konuk oldu.

Beşiktaşımıza transfer olma sürecini ve gelecek planlarını anlatan Pepe, şu ifadeleri kullandı:

“Taraftarların mesajları gelme sürecimi hızlandırdı. Taraftarla sosyal medyada birleştik. Menajerime Beşiktaş'ta oynamak istediğimi belirttim. Kartal Pençesi yapmadan rahatlamadım çünkü transferim biraz zaman aldı. Beşiktaş'ı geldiğim anda benimsedim. İngiltere, İtalya ve Fransa'dan teklifler vardı ancak benim tercihim Beşiktaş oldu. Quaresma ile arkadaşlığımız geçmişe dayanıyor. Bana çok gol attırdı. Beşiktaş forması giymek için sabırsızlanıyorum. Formasını giydiğim takım için sahada her şeyimi veririm. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hedefimiz her zaman daha ileriye gitmek.”

Portekizli tecrübeli oyuncumuz Pepe, programın sonunda Türkçe, “Alemin Gözü Yaşlı Pepe Artık Beşiktaş'lı” dedi.

Kaynak

Beşiktaş 05.07.2017
Alt 07-10-2017, 21:00   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Pepe transferi Beşiktaşımıza hayırlı olsun. Pepe, Beşiktaş futbol takımımıza geçmişten bugüne kadar transfer olmuş tüm futbolcular arasında en kariyerlisi oldu; dilerim ve umarım ki futbol takımımıza çok faydalı olur.

Şunu da söylemeliyim ki, Pepe, Beşiktaş'la sözleşme imzaladığı ortamda olsun kendisi için yapılmış olan imza töreninde olsun ve BJK TV'ye misafir olduğu programda yapmış olduğu kartal pençesi hareketiyle Beşiktaş'a çabucak ısınıp değerli kulübümüzü hemencecik benimsediğini göstermiş oldu. Kara kartallar gibi saldıran Beşiktaş'ta diğer futbolcularımızdan diğer sporcularımızdan beklediğimiz gibi senden de elbetteki centilmenlik kurallarına riayet ederek rakip takımlara kara kartal gibi kara kartallar gibi durmaksızın devamlı olarak saldıran bir futbol oynamanı bekliyoruz Pepe.

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
beşiktaş, beşiktaş'ta, pepe

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)