![]() |
#1 |
![]() merhabalar arkadaslar
bundan boyle burada butun siyasi belgeselleri paylasmak istiyorum siyasi bir forumda bir tek belgeselin olmamasi neticesinde atilmis bir adimdir.Cogunu ben de yeni izledim cok pisman oldum bu yasima kadar izlemedigim iciN. her kardesimin izlemesi, izlemis olmasi umidi ile... Ozellikle de hic izlememis kardeslerime faideli olur umudu ile saglicakla kalin ---yorum, elestiri, onerileriniz icin tesekkur ederim simdiden. BILGIYE BIR TIK UZAKTASINIZ....... [color=red] IYI SEYIRLER
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok güzel bir fikir bence...Hem okumaktan hoşlanmayan arkadaşlarımız için de ideal olur.Bu güzel adım için teşekkür ederim.Bilmemiz gerekenler artık bu konu da hazır olacak ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
evet bir nebze olsun o uzun haberler, kose yazilarindan kurtarmis oluruz arkadaslari.. sorun bizde galiba cok uzun yazilar olunca arkadaslar sikiliyor ;) insallah faydali olur tekrar tesekkur ederim |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bence meraklıları için faydalı bir çalışma kardeşim . ;) Allah c.c. razı olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() eyvallah bu çok iyi olur ;)
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bence de çok iyi olmuş.Çok iyi düşünmüşsünüz tam da merak ettiğim konulardı ;)Allah razı olsun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
yorumlariniz icin tesekkurler |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() süper çalışma olmuş çok beğendim eline sağlık ...(+1)
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |