10-20-2007, 15:44 | #1 |
!!!!!! LUTFEN DIKKAT !!!!!!! PKK BELGESELI !!!!!!!
s.a
arkadaslar malumunuz su an finlandiyadayim biraz once yemek yerken fin kanallarini izliyordum. bir kac kisinin dagda bir yer kazdiklarini gordum merak ettim bir kac saniye sonra turkce bir kac kelime duydum. bende kulak kabarttim. Meger orada bir yer kaziyor olanlar pkk lilar mis.. belgesel finlandiya nin yle theme kanalinda yayinlaniyordu. seslendirme turkce alt yazi ise fince idi. ben de buyuk bir sinir, merak ile izledim sonuna kadar. teroristlerin 3 haziran tarihinde irak iclerinden 6 haziranda sehit daglarini asmalari sonra da 7 ya da 8 haziran gunu devletimiz sinirlarini girmelerini anlatiyordu. benim izledigim yaklasik yarim saatlik bir bolumu. 2 tane kadin terorist, 2 erkek terorist ve bir kameraman esliginde devam ediyor.. apo dan "onderlik" diye bahsediyorlar. kandil daglarina gelip bir grup ile bulusuyorlar bu grup tuylerimi diken diken etti. 100 kisi civarlarinda bir grup egitim yapiyorlar hepsi genc, aralarinda kadinlar da var... cezaevindeki onderlikten gelen son raporu okuyorlar .. bizim icin iyi mi? diye soruyorlar ? dersim, erzurum, diyarbakir bolgesinden gelen kotu haberler oldugunu soyluyor.. dersim bolgesi lideri mahir kod adli serefsiz.. gordukleri ruyalari anlatiyorlar kadinin bir tanesi (yasi henuz 20 civarlarinda) onderligi ruyasinda ona bakarken gordugunu soyluyor yildiz grubunu "kurdistan " a benzetiyor... bir kisi seslendirme yapmis gayet edebi bir sekilde soyledigine gore ingilizce bilen ve bundan sonra partinin tercume bolumunde gorev yapabilecekmis. sehit daginda top oynarken kadin teroristin birisi asagi dusmus topun pesinden falan (onu gebertmek bizim askerimize imis demek )... bagimsizlik, ozgurlukten bahsediyorlar hepsinin ellerinde kalesnikof var bazilarinda el bombasi falan.. bir tanesi de gerilla savasindan bahsediyor "olmemek icin oldureceksin" diyor arkadaslar daha o kadar cok sey var ki anlatamam.. bu belgeseli bir fin kanali yayinliyor bu arada montaj, seslendirme hepsi fransiz bir sirkette yapiliyor..video nun sonunda bir suru aciklama var 5000 kisiden bahsediyor 2006 yili yaziyor ama fransizcam olmadigi icin hicbirsey anlamadim.. buraya actim konuyu cunku birseyler yapmak istiyorum ve de sizinle paylasmak saglicakla kalin (umarim bu konuya da ilgisiz kalmazsiniz) Allaha emanet
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-20-2007, 15:55 | #2 |
Bunu haber kanallarına hemen yollamak lazım Selahattin...Msnde toplanalım bence...
|
|
10-20-2007, 15:58 | #3 |
Teşekkürle Arkadaşım..Zaten Avrupa neden bu şerefsizlere bu kadar destek var anlamıyorum.
|
|
10-20-2007, 15:59 | #4 | |
Alıntı:
biirde bir fin ismi gordum sanirim bu kanalda yayinlanmasini saglayan kadin ismi .... genelkurmaya mail falan mi atsak ?? |
||
10-20-2007, 16:01 | #5 |
Şunlara bak ya > > bir de destek verenleri var >
|
|
10-20-2007, 16:02 | #6 |
arkadaslar iste o belgeselin tanitimi
buyrun ;) http://www.jbaproduction.com/en/fich...h-rebel_7.html |
|
10-20-2007, 19:29 | #7 |
en azından türkiyede ki haber kanallarına ulaştırabiliriz...tepkisiz kalmayalım.. resmen pkk nın propagandasını yapmışlar > > > >
|
|
10-20-2007, 20:05 | #8 |
ak_mavish ilgin icin tesekkurler
bu konuda gereken adimi ak genclik olarak atacagiz insallah |
|
10-21-2007, 00:54 | #9 |
selamünaleyküm millet. bende sunu eklemeden gecemicem: zaten bu serefsizler dis ülkelerden bukadar destek almasalar buraya kadar gelemicekti bu durumlar.
|
|
10-21-2007, 01:38 | #10 |
yuh ya bu ne > pkk yı terörist kabul etmişler etmemişler ne yazar reklamını yapıyorlar yüreklendiriyorlar....roj tv yi nasıl protesto ettysek bunu da etmeliyiz...haber kanllarına gönderelim...rant elde etmek olarak görmeyin ama altına forumun adını da koyabilriz....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|