![]() |
#61 |
![]() 1-Saat kaç ? 22:33
2-İsim? Muhittin 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 21/11/1981 AKREP 4-Dövmen varmı ? YOK 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? EVET 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? HİÇ BİRİSİ 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü? TÜRKÜ 10-En sevdiğin çiçek ? GÜL 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? ALAYCI 12-Sevdiğin renkLer? MAVİ-YEŞİL 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? BAŞARILI 14-A$ıkmısın? HAYIR 15-AiLeiLen mi tek mi? TEK 16-Tuttuğun takım ? GALATASARAY 17-OLmazsa oLmazın ? PRENSİP 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? LONDRA 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ?HİÇ BİR ŞEYİ 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? NE YAPACAĞIM 21-En nefret ettiğin hareket? KENDİNİ BEĞENMİŞLİK 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? İSTEMEZDİM 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? ![]() ![]() ![]() ![]() 24-Takma adın ? YOK 25-En sevdiğin spor? VOLEYBOL 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? UTANGAÇ 27-Konu$tuğun diLLer? İNGİLİZCE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? İNŞALLAH 29-$imdi saat kaç? 22:38 30-hangi okulda/lise de okuyorsun 9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Bu sorulara içten ve doğru cevap verelim maksat birbirimizi daha iyi tanımak
1-Saat kaç ? 13:41 2-İsim? Samet 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 25 06 1991 / Yengeç 4-Dövmen varmı ? hayr 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Hıçkırırak değil ama 1-2 kere oldu 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? cola Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 8 9-Sevdiğin müzik türü? Popjazz,80's disco,90's pop,alternative,Trance vs. 10-En sevdiğin çiçek ? Çiçeklerle aram yoktur gül güzel ![]() 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? düşünmedim 12-Sevdiğin renkLer? Kırmızı ve yeşil 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Avukat olarak :D 14-A$ıkmısın? eet. 15-AiLeiLen mi tek mi? ailem 16-Tuttuğun takım ? BEŞİKTAŞK 17-OLmazsa oLmazın ? Bilgisayarım 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? yılmaz ![]() 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? biraz daha rahat yaşamak isterdim 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? Her zaman değişir. 21-En nefret ettiğin hareket? Yapmacık İnsanlar 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Yunus emre gibi büyük türk islam alimleri 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? herşeyi söLemişimdir saklamam ama 2 kişi seni seviorm diyemedim onLara demek isterdim herhalde :D 24-Takma adın ? Samo derler bazen 25-En sevdiğin spor? voleybol futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Açıksözlü 27-Konu$tuğun diLLer? İngilizce biraz almanca 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Aklıma gelemdi 29-$imdi saat kaç? 13:44 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() 14:30
2-ALİ 3-1982 4-YOK 5-EVET GAVSI SANİYE COLA TURKA 8-68 9-İLAHİ ZİKİRLİ 10-GÜL 11- PAS 12-TURUNCU 13-BELEDİYE BAŞKANI 4- 15- 16-ESKİL GÜCÜ SPOR 17-OLmazsa oLmazın ? 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? 21-En nefret ettiğin hareket? 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? 25-En sevdiğin spor? 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? 27-Konu$tuğun diLLer? 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-$imdi saat kaç? 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() 1-20:27
2-BUGRA KARA 3-06/08/1990 YENGEC SANIRIM 4-YOK 5-OKADR ABARTILI DEIL AMA OLDU 6-COLATURKA 8-40 9-ROCK HEAVY METAL 10-menekse 11-fazla sulu 12-sıyah turuncu turkuaz 13-evlı barklı 14-evt 15-aile 16-fenerbahce 17-sevgı ve saygı 18-var sanırım 19-turkıyede darbelerı 20-kahvaltı 21-bırının agzımla eglenıp soledgımı tekrar etmesı 22-Lance Armstrong,fatıh sultan mehmet,muhammed alı 23-senı sevıyorum 24-yok 25-basketbol futbol 26-orta 27-turkce 28-baba 29-20:39 30-kocatepe mımar kemal lısesı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() SELAM ARKADAŞLAR İSTANBUL ÜMRANİYEDEN AK BİR GENÇ OLARAK HEPİNİZE SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() 04.46
ali taylan öztaylan 28.03.1987 yok o kadar değil coca cola 3-5-7 hepsi uyar farketmez kızlarla sıyaset siyah-beyaz-kırmızı oğlumu salıncakda sallarkern Allah'ın izniyle sayılır ıstanbulda okuyorum fakat bazı zamanlarda aılemle yasarım.farketmez yanı beşiktaş-banvit yemek var(da ben anlamadım bu soruyu ısım mı verıcez?versek nolcak ![]() çok şükür mutluyum saat kaç?(alarmsız uyanıyorsam)kımın dersı var?(alarmla) chp bayrağı sallayan,sıyaset hakkında gram bılgısı olmayan ama kendını cok bılıyor zatten zatı-muhteşemler Sultan II.Abdülhamidhan hocam cok sıktın kes artık.... başkan coğunu severim bızde dobra dobra,besa besa derler! ingilizce |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
![]() yanlıslıkla gıttı yukardakı..
bakarız 05.23 yeditepe üniversitesi/siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
![]() 1-Saat kaç ? 04:48
2-İsim? Emrah 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1983 / Kova 4-Dövmen varmı ? Hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Bu şekilde hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Cola Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? Slow 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Laubali 12-Sevdiğin renkLer? Mavi ve beyaz 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Pc ile uğraşan biri 14-A$ıkmısın? X 15-AiLeiLen mi tek mi? Ailem ile 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe 17-OLmazsa oLmazın ? İnancım ve inancımın gerektirdikleri 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? X 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? Okulu bıraktığım anı 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? Sitelerim 21-En nefret ettiğin hareket? El şakaları! 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Kendimi 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? X 24-Takma adın ? KaLpsiz 25-En sevdiğin spor? Basketbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Yerine göre değişiyor ama genelde utangaç 27-Konu$tuğun diLLer? Az biraz ing. ve arapça 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Çokta Tın... 29-$imdi saat kaç? 04:53 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Bıraktım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
![]() 1-Saat kaç ? 23.20
2-İsim? Kenan 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 17 Ocak 1987 - Oğlak 4-Dövmen varmı ? Hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Oldu 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Fanta ![]() 8-Tercih ettiğin rakam ? 2 9-Sevdiğin müzik türü? Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği 10-En sevdiğin çiçek ? Karanfil 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Sorun odaklı olanlar 12-Sevdiğin renkLer? Mavi, Kırmızı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Mutlu ![]() 14-A$ıkmısın? Kesinlikle 15-AiLeiLen mi tek mi? Ailemle 16-Tuttuğun takım ? Galatasaray 17-OLmazsa oLmazın ? Farklılıklara hoşgörü 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? Yok 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? İnsanların kafalarındaki tüm önyargıları 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? Sevdiğim 21-En nefret ettiğin hareket? Şaka amaçlı her türlü aşırı hareket 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Yine kendim olmak isterdim 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? İçimden bir şey gelmişse zamanında mutlaka söylemişimdir. 24-Takma adın ? Yok 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Yeterince açıksözlü 27-Konu$tuğun diLLer? Anadilim Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? anlamaya çalışıyorum... 29-$imdi saat kaç? 23.28 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Hacettepe Üniversitesi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 13 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 13 Misafir) | |
|
|