![]() |
#1 |
![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuşma yapıyor. Başbakan Erdoğan'ın gündeminde terörle mücadele konusu var. Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar... - Terör, Türkiye'nin 30 yıllık meselesidir.. - Milletimiz terörün amaçlarının farkındadır. - İktidar sorumululuğu hamaset, acalecilik ve dar görüşlülük kaldırmaz. - Omuzlarında sorumluluk taşımayanların heyecanıyla hareket edemeyiz... - Tv ekranlarında bazı kişiler tahrik memurları olarak görev yapıyorlar. - Bunlar ülkenin birliğine bütünlüğüne saldırmaktan başka birşey değildir. Yaptıkları iş 'şu anda hükümeti nasıl köşeye sıkıştırırız...' - Bir şehidimiz olduğu zaman nasıl ciğerimiz yanar, onlar bunu bilemez... - Türkiye kendi menfaatine uygun yolu seçecektir... - 70 milyonun kalp atışı aynıdır... - Gönlümüzü aklımızın kontrolünde tutacağız... - Asıl tehlike milletin birbirine düşmesidir. Bizi birbirimize düşürenlere fırsat vermeyeceğiz... - Sokaklardaki tepkiler doğaldır, normaldir. Ama bu tepki farklı etnik unsurlara yönelik olmamalıdır. - PKK, hiçbir zaman Kürt kökenli vatandaşlarımızın temsilcisi olmamıştır, olamayacaktır... - Masum yavruları savunması zinsanları nasıl katlettiklerinin biliyorz. bizim ülkemizde özgürlük sorunu yoktur. Batıda özgürlükte ne varsa doğuda da o var. - Hiçbir vatandaşımızın sadakatinden şüphe etmiyoruz... - Gelin duygu birliğimizi daha da derinleştirelim... ABD ZİYARETİ - Türkiye'nin terör kararlığını anlatacağız... - ABD'den somut adımlar bekliyoruz... - Türkiye kendi göbeiğini kendi kesme noktasına gelmiştir. - PKK terörü herkes için bir samimiyet testidir. - İnanıyorum ki bu ziyarette Türkiye'nin sabrının sonuna geldiği çok daha net anlaşılacaktır. - PKK'nın en önemli geliri uyuşturucu... - Terörün sırtını dayadığı yerleri, teröre yataklık yapan ülkeleri de açık açık konuşacağız... - Diplomaside sadece siyah ve beyaz yok... - Biz ülkenin kendi menfaatinin nasıl korunacağını biliyoruz. Gereken neyse de yaparız... - Türkiye'nin tezlerini en açık şekilde anlatacağız... Referandum -Tüm vatandaşlarımıza şahsım, partim ve milletim adına teşekkür ederim. - Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum... - Bu yol yol sıkıntılı meşakketli, bir yol, birlik beraberlik içinde bu günleri de aşacağız... - Erdoğan'ın konuşması sona erdi. Görüntüler geliyor... SAMANYOLUHABER.COM 30.Ekim.2007 11:51:46
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|