11-03-2007, 21:53 | #41 | |
3.Tartışma Konumuz : Siyasi Gündemimiz // 3 KASIM CUMARTESİ
Alıntı:
sorunun ana kaynağına ulaşalım arkadaşım... bu denli politik savaşta amerikaya yalvarır pozizyonuna düşmemiz düşündürücü değilmi.. tamam teskere çıkmadı ırak işgaline ortak olmadık, sonra ne yaptılar güçlerini kullanıp diğer taraftan işgal ettiler. işgal atıyorum 3 gün değilde 5 gün sürdü değişen o. şimdi bu konumda pkk ya göz yummaları o güne karşılık yapılan resttir, bizimde onlara muhtaç olmadığımızı yapacağımız büyük çaplı operasyonla kanıtlamamız türk milletinin kimsenin yardımına aklına ihtiyacımız olmadığını kanıtlamamız gerekli.. şimdi amerika bize yardım etmesse operasyon atıyorum 3 değilde 5 gün sürecektir |
||
11-03-2007, 21:53 | #42 |
EVET AMERİKANIN YÖRÜNGESİNDEN ÇIKTIN BEDELİ NE Mİ OLUYOR ? HER GÜN VERİLEN ŞEHİT,KUZEY IRAKTA TÜRKİYENİN ADI BİLE ANILMIYOR,UNUTMAYALIM Kİ ORTADOĞUDA SÖZ SAHİBİ OLACAKSAK DIŞ POLİTİKALARIMIZI AMERİKAN EKSENLİ YAPACAĞIZ YADA PASİFLEŞECEĞİZ,BUGÜN İNCİRLİK ÖNEMLİ AMA SADECE LOJİSTİKTE KULLANILIYOR VE ÇOK SINIRLI,AMERİKA BİZDEN İRANI SURİYEYİ VURMAMIZI İSTİYOR BUGÜN PKK BU KADAR NİÇİN PATLADI AMERİKA BİZDEN İRAN KONUSUNDA BİR DESTEK BULSUN PKK ANINDA BİTER, VE EĞER BU DESTEĞİ BULAMAZSA PKK BİTMEYECEK VE İRANLA AMERİKAN DOSTLUĞU BAŞLAYACAK BAŞKAN BUSH ERDOĞANA 5 KASIMDA EMİN OLUN BUNU AÇIK AÇIK SÖYLECEK VE TÜRKİYE 1.KÖRFEZ SAVAŞINDA AMERİKAYA DESTEK VERDİĞİ ZAMANLARDA GÜENYDOĞUDA ZEHİRLİ MERMİLER KULLANIYORDU BU OLAY ULUSLAR ARASI CAMİDA KINANIRKEN AMERİKA BİZ TÜRKİYENİN TERÖRLE MÜCADELEDE ŞİDDET KULLANMASINI DESTEKLİYORUZ DİYEN TEK ÜLKE OLMUŞTU VE ULUSLAR ARASI İLİŞKİLERDE KURAL BİR BÖLGE POLİTİKASINDA PASTADAN BÜYÜK DİLİM YEMEK İSTERSEN SÜPER GÜÇLE BİRLİKTE OLACAKSIN
|
|
11-03-2007, 21:53 | #43 | |||
Alıntı:
[/quote] Yani Irak'ta zaten otorite boşluğu var Amerika üstleniyor otoriteyi..Muhattabımız Abd ne yazıkkı yada böylesi iyi. |
||||
11-03-2007, 21:54 | #44 |
hayır pkk ya göz yummaları pkknın petrol bölgesinde yuvalanması ve orada sakinliğe ihtiyaçları olmasıdır abd o kadar salak değil pkkya rest yapcam diye türkiyeye karşı olsun...abd bedavadan günahını bile vermez o biz gibi insan mı çıkarı neyse o
|
|
11-03-2007, 21:55 | #45 |
bir de erenon simdi
amerika bize zamaninda girerken yardim etmedin ? simdi ben cikarken bari yardim et mi diyor ? |
|
11-03-2007, 21:55 | #46 | ||
Alıntı:
|
|||
11-03-2007, 21:56 | #47 | |
Alıntı:
|
||
11-03-2007, 21:58 | #48 | |||
Alıntı:
|
||||
11-03-2007, 21:59 | #49 | ||||
Alıntı:
|
|||||
11-03-2007, 21:59 | #50 |
merak ettigim bir konu daha var amerika ile birlikte ingiltere ne oluyor ?
bizim onun gibi bir strateji gutmemiz mi gerekiyor'?? |
|
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
|
|