![]() |
#1 |
![]() Şükran Güldal Mumcu = CHP İzmir Üniversite-Y.Okul Ticaret
Harun Öztürk= CHP İzmir Üniversite-Y.Okul Ekonomist Bülent Baratalı= CHP İzmir Üniversite-Y.Okul Avukat Abdurrezzak= Erten CHP İzmir Üniversite-Y.Okul Ticaret Ahmet Ersin= CHP İzmir Üniversite-Y.Okul Avukat Oktay Vural = MHP İzmir Üniversite-Y.Okul Emekli Bürokrat Şenol Bal= MHP İzmir Üniversite-Y.Okul Öğretim Üyesi Mehmet Aydın= AK Parti İzmir Üniversite-Y.Okul Öğretim Üyesi Fatma Seniha Nükhet Hotar Göksel= AK Parti İzmir Üniversite-Y.Okul Öğretim Üyesi Mehmet Sayım Tekelioğlu= AK Parti İzmir Üniversite-Y.Okul Mühendis İbrahim Hasgür= AK Parti İzmir Üniversite-Y.Okul Öğretim Üyesi Tuğrul Yemişci = AK Parti İzmir Üniversite-Y.Okul Ticaret Kıvılcım Kemal Anadol = CHP İzmir Üniversite-Y.Okul Avukat Oğuz Oyan= CHP İzmir Üniversite-Y.Okul Öğretim Görevlisi Recai Birgün= CHP İzmir Üniversite-Y.Okul Emniyet Müdürü Mehmet Ali Susam= CHP İzmir Üniversite-Y.Okul Kimyager Canan Aritman= CHP İzmir Üniversite-Y.Okul Doktor Selçuk Ayhan= CHP İzmir Üniversite-Y.Okul Mühendis Ahmet Kenan Tanrıkulu= MHP İzmir Üniversite-Y.Okul Ekonomist Kamil Erdal Sipahi = MHP İzmir Üniversite-Y.Okul Emekli Tümgeneral Mehmet Vecdi Gönül= AK Parti İzmir Üniversite-Y.Okul Yönetici İsmail Katmerci= AK Parti İzmir Üniversite-Y.Okul Mühendis Taha Aksoy= AK Parti İzmir Üniversite-Y.Okul Mühendis Erdal Kalkan= AK Parti İzmir Üniversite-Y.Okul Avukat
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
izmir, milletvekilleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|