Alıntı:
loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ak Forest Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
romakudüs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
yavuz_niksar Nickli Üyeden Alıntı
Devletin sırtından bir kambur daha kalkmış oldu. Allah hayırlı uğurlu etsin..
|
neden kambur olmus oluyor kar edipte bizim iktidar dönemde iflas eden bir önemli bir kurum,satmaya gelince kambur oluyor öylemi bu satislar nereye kadar soruyorum ,
|
cümlende bir hata mı var yoksa ben mi yanlış anladım akparti döneminde iflas eden kurum mu diyorsun...
|
arkadasin amaci belli ;)..o yüzden mazur görmek gerekir..bu kurum iflas etmemistir bir zahmet edip arastirsa cevabini alacak ama..
birde artik su komunist ülkelerdeki gibi devlet herseyi yapmali mantigindan vazgecelim..devletin isi ülke yönetmektir, özel sektöre rakip olmak degil..
devlet denetleyicidir, yeri geldigi zaman müdahalesini yapar ama devlet isletmecilige kalkarsa ortada rekabet kalmaz, rekabet olmayinca kalitede olmaz..;)
|
haklısınız ama arkadaşımız ekonomik sistemimizi bilmiyor galiba planlı ekonomi değil bizimki
|
isim vardi daha yeni geldim bilmedigimden degil bilincli iflas etti diye yazdim maksatim satilmasinin maksatini ögremek ben karsiyim kardesim Türkiye nin önemli Kurumlarin satilmasina anlamda veremiyorum
|
kardes ekonomiyle alakan nedir?? yani o kuruluslari devlet mi isletmeli?
devletin görevi nedir, hangi gelismis ülkede devlet bu kadar üretim gücüne sahip?, bazi kurumlar resmen zarar ediyordu..
zararina onlari elde tutmak ne kadar dogrudur ;)
|
özele girmek gibi olmasinda senin bilgin ne kadar simdiye kadar iyi gitmi s kurumlari yabancilara satmak ne kadar dogru olur soruyorum ben bir akp li olarak dogru bulmuyorum onu sat bunu sat nereye kadar?? bu arada zarar etmedi diyordunuz simdi zarar mi ediyor
|
Tamam kardeş senin anlayışına göre satmasında Bürokratların cepleri dolsun.. Satmasında Cem Uzan gibileri daha çok dolandırsın bu ülkeyi... Haa ne dersin... Kamu kaynakları bu şirketlere aktarılsın senin eğitimine harcanacak para senin sağlığına harcanacak para gitsin o kitleri kara geçirmek için harcansın.. Ziraat Bankası DSP hükümeti yüzünden ne kadar zarara girdi biliyormusun.. Satma demesi kolay...
|
cem uzan demissin bununla bu duruma geliyoruz cem uzanin sirketlerinin önceden devletin elinde oldugunu bilmiyordum
ne alaka kafam karisti neyse bürokrat demissin hükümet bizis degilmi yoksa baskalarimi
yine kafam karisti hep bürokratlari bahane göstermeyi birakalimda isimize bakalim degilmi eger öyle bir durum varsa hükümetimiz bakar icabina yanilmiyorsam ne gerek kaldi satilisina simdi bahane coook satmak istedikten sonra