![]() |
#1 |
![]() Erdoğan, "yaşı 70" dedi... Peki bu söz Baykal'ı bozdu mu? Yanıtı ilginçti... CHP lideri Deniz Baykal, Star'da haber koordinatörü Erdoğan Aktaş'ın sorularını yanıtladı. Aktaş, Baykal'a "Erdoğan'ın yaşınızla ilgili sözlerine alındınız mı?'' sorusuna "Alınmadım, güldüm. Bu, söyleyenin aczini ifade eden sözler" cevabını verdi. Yaş kompleksi bulunmadığını, yaşıyla, fiziğiyle barışık olduğunu kaydeden Baykal, "Mesela ben saçımı boyamıyorum. Çünkü, Allah'ın ana verdiği yaşlılık emarelerini, büyük bir mutlulukla, refahla ve huzurla taşıyorum" dedi. ÇOK YAKIŞIKSIZ BİR ÇAĞRI Erdoğan Aktaş, Baykal'a "siyaseti bırak çağrısını da sordu. İşte Baykal'ın verdiği yanıt; "Rakiplerimizin siyasi hayatına son verme çağrısı yapmayı çok yakışıksız bulurum." BAŞBAKAN BANA KIZGIN "Çünkü onunla siyasi mücadele yaptım ve öngördüğü hedeflere ulaşamadı. Bundan dolayı derin kızgınlığı olduğunu ben de görüyorum. Cumhurbaşkanı olmak istiyordu, çok samimi, çok açık olarak... Ama ben kamuoyunu bu konuda uyararak, kamuoyunun duyarlılığını geliştirerek, 366 milletvekili olduğu halde, demokrasi içinde engel olduğumuzu düşünüyorum." BAŞBAKAN ÜSLUBUNU ÇOK BOZDU "Son zamanlarda maalesef Başbakan üslubunu çok bozdu. Bir Başbakana yakışmayacak kötü üslup içinde konuşuyor. Zaten geçmişte de pek çok çevreye hakaret etmişti. Ama son zamanlarda bunu çok ileri bir noktaya getirdi. Ben aldırmıyorum, o üslupla cevap vermiyorum." Bozulmuş adi herif : ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|