AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-29-2007, 14:15   #11
Kullanıcı Adı
erenon
Standart ÜLKÜCÜLER!
maşallah birileri burada hocasına eleştiri getirildi diye linç kampanyasında bayrağı en önde taşımış ve örgütün en klasik silahı ile cevap vermeye başlamış;öncelikle hata yaptığımı kabul etmeliyim neden mi çünkü fetullah gülen ve saidi nursi birilerinin kafasdında kutsanmış kişiler o yüzden onlara yönelik eleştiri kabul edemezler. hatta okadar sinirlenmi ki bazı arkadaşlar yazımdaki büyük küçük harf ayrımına takılmışlar ,oysa bunlarla uğraşacaklarına bana bu örgütlenmeyi anlatabilirlerdi

ben iftar atmışım gülerim size; iftira atmak olmayan bir şeyi birilerine yakıştırmaktır ,ben iftira atmadım sadece izlemlerimi anlattım,emin olun anti fetullah gülen hareketleri ile hiçbir ilgim yok ve o tarz yaızlan kitapları şoven proğpaganda kitapları gördüğüm içinde okumadım hiç

1) saidi nursi ve siyasal islam geleneğinden gelmedi diyebilirsiniz çünkü her fırsatta biz siyasetle ilgisiz dedi ve bizim amacımız iman davasıdır dedi ,ümmetin imanın selamette görürsem cehennemde yanmaya razıyım söylemlerini vurguladı fakat ,geri planda ise demokrat parti ile doğrudan doğruya nursi nin kendisi ilgilenmedi isede ona çok yakın isimler ilgilendi her halde bunlar kendi kafasından demokrat parti ile ilişikiye geçmedi

2)devir hakikat devri tarikat devri değil diyor nursi;ancak tüm yaşamları bir tarikat hayatı nasil kurulmuşsa o şekilde geçmiştir evet kendileri tarikat olmayı red etmişler yaşamlarının her alanında tarikat izleri görülür

3)fetullah gülen meselesine gelince ben o konuda da anti gülen tarzı hiçbir kitap okumadı;sadece kendi gözlemlerimi sundum
hisar vaazını dinlemiştim (ayrıca bir çok kaset ve videosunu da izledim) orada ağlıyor bağrıyor gidecem filan diyor,ve onu dinleyenler kendini yerden yere atıyor gitmeyin diyor orada sadece şunu dedim ben olsam git hadi derdim ve biliyorum gitmeyecek blöf yapıyor ama kimse bunu diyemedi
çok ağlama meselesinede gelince bunun iki nedeni olur diyor doktorlar şeker hastalığının verdiği duygusallık yada pskolojik rahatsızlık bunu ifade ettim bunda bu kadar bağırıp çağrılcak ne vardı

4)ayrıca ışık evleri denilen evlerde çok sayıda tanıdığım oldu beni kaç defa misafir ettiler,orada gördüğüm konuşmalar da gülen için yakaza alemi denilen bir alemden bahsediliyor,burada manevi büyüklerle her perşembe görüştüğü söyleniyor hoca bunu basın açıklamalarında red ediyor ama cemaatin üyeleri buna o kadar inanmışlarki anlatılamaz ve buna benzer daha yüzlerce örnek sıralayabilirim ,bunlar olamaz demiyorum olabilir ama gülenin ve çevresindekileri örgütün finansmanı için yaptıkları kavgaları görünce bu kişiler yakaza alemi denilen maneviya nasil eriş diye soruyorum;gülenin yanından bugüne kadar onlarca sağ kolu halefi denilen isimler koptu kitaplar yazdılar sebep çok basit trilyonluk bir bütçenin yönetimi konusunda ki amansız kavgadır

5) benim ak partili olup olamıyacağıma bazı arkadaşlar karar vermişler;arkadaşlarım ben ak partinin burada ne kadar radika uzantılarını görsemde emin olun ak partiyi hiç bir zaman bırakmıycam çünkü parti bir piramitse tabanla tepe arasında korkunç bir uçurum var ama ve şayan-ı hayret bir olaydır ki tepe yönetim bu tabanı iyi tutabiliyor çünkü sadet partisi ve mhp ye kaymaya çok müsait sanırım buda erdoğanın karizmatik liderliği ile önleniyor

BURADANA MAVERA VE AKMAVİŞH SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM LİNÇ KÜLTÜRÜNE ALET OLMADINIZ;HER HALDE FETULLAH GÜLENİN HER FIRSATTA SÖYLEDİĞİ DİALOG VE HOŞGÖRÜ MESAJINI TEK DOĞRU ALGILIYANLAR SİZLER OLMUŞSUNUZ

bu sözü söylemek hiç bir zaman istemedim bu konuda da çevremde çok arkadaşla tartıştım ama şimdi bu sitede bazı gördüğüm durumlarda iyiki TSK var yoksa dindar bir hayata sahip olmayanların hali ne olurdu bu ülkede demekten kendimi alı koyamıyorum
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)