![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
![]() eee memura enflosyana göre zam yapiliyor demek ki enflosyon yüksek degil, yüksek olsa memurada o oranda zam yapilir.. bu arada gözlerim gayet iyi görüyor Allaha sükür ;) |
||
![]() |
![]() |
#12 | ||
![]() Alıntı:
TÜRKİYE nin bizim zamanımızda ABDULLAH GÜL gibi bir Cumhurbaşkanı oldu amca. Varmı daha bundan büyük maneviyata dönük bir çalışma. Kemal Atatürk ve Turgut ÖZAL dısında bana bir tane maneviyatı büyük cumhurbaskanı gösterebilir misiniz... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() yok canım ben köyden geldim . çifçi zarar ediyor.dükkanlar siftahsız kapatıyor.sen mezarlıga git eflasyon %0
çünkü alışveriş yok.. |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
zarar eden ciftci, siftah yapmayna esnaf yüzde 47 yi neden verdi ak partiye..yok bana bir alternatif göster.. yoksa senin kenarda, kösede döviz vardi ak parti zamaninda kar etmedi diyemi ak partiye kizginsin ![]() |
||
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
![]() Alıntı:
siz uyumaya devam edin ... manevi tahribat devam ediyor. bu hafta içinde tevhide kardeşimize olanları görmüyorsunuz heralde cumhur.B ne yapıyor o da elin katili peresle kadeh kaldırıyor. |
||||
![]() |
![]() |
#17 | ||||
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
![]() Alıntı:
![]() yok simdi burada acacagim 28 subat dönemini sonra isin icinden cikamayacagiz ;).. bu arada su gülün kaldirdigi kadehte ne vardi onuda söylede tam olsun..iyi o zaman biz hic bir devlet baskanini kabul etmeyelim yada kabul ederken nüfus kagidina bakalim müslüman mi diye.. siz devlet yönetmeyi, carsida patates satmayla karistiriyorsunuz herhalde ;) |
|||||
![]() |
![]() |
#19 |
![]() ya neden kortunuz.
peres söz gelince sustunuz....... siz ancak akpartiyi görürsüz. dünyayı değillllllllll |
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]() benim işim çıktı inş... hafta sonu görüşürüz.........
selamatle |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|