Alıntı:
ArKaRiZmA Nickli Üyeden Alıntı
Selamun Aleyküm Değerli kardeşlerim. Ben Milli Görüşçü nün esas temsilcisi olan Saadet Partisinin gönüllü üyesi olarak sizlere bazı konularda sorular sormak istiyorum.
Değerli arkadaşlar bizler Müslümanız ve ilk önce niçin yaratıldığımızı çok iyi bilmemiz ve bu bağlamda çalışmamaız gerektiğini anlamamaız gerekmektedir. Bizler Allah(cc)'a kulluk için yaratıldık. Kulluk yaparken nefsimize uygun olanı değil Allah(cc)'ın rızasına uygun olanı seçmeliyiz. Dinimizde de Allah(cc)'ın kesin olarak yasakladığı emirleri hiç taviz vermeden tabi olmalıyız. Buna şahıs oalrakta yönetim olarakta aynı niyetle bakmalıyız. Devlet ayrı birey ayrı olarak görmemeliyiz. Cenab-ı Allah(cc)'ın sevmediği insan ve toplumları bizlerde sevmemeliyiz. (Sevmemek düşman olmak anlamına gelmez)
Değerli arkadaşlar kısa açıklamalardan sonra sizlere bazı soruları sormak istiyorum.
1- Büyük Ortadoğu Projesi nedir? ve Neden buna AKP olarak eş başkanlık yapılıyor.
2- AB ye uyum gereği Zina suç olamaktan çıkartıldı neden ve doğrumu?
3- Yine AB uyum yasaları gereği Domuz eti kırmızı etler arasına koyuldu.
4- Domuz etinin haram olmasına rağmen domuza teşvik amacıyla kredi verildi. Neden?
5- Homo ve Lezbiyenlere serbestlik getirildi neden?
6- Siyonizmin medyası neden AKP yi destekliyor?
7- Masonlar neden AKP nin desteklenmesini istiyor?
8- Saadet partisi neden Medyadan gizleniyor?
9- Tezkere çıkmadığı halde neden Havaalanları ve limanlar ABD gavuruna açıldı?
Şimdiden Samimi cevaplarınız için teşekkür ederim..
|
Gerçek milli görüşçü Şevki Yılmz'ın bugün zaman gazetesinde yayımlanan röpörtjaı sanırım bir çok soruna yanıt vercektir aziz kardeşim.