AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-01-2007, 12:46   #11
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi
Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
mhp seçim zamanında akp'ye gereksiz yere çok yüklenerek çok oy kaybetti sizde gereksiz yere başkalarına yüklenerek oyunuzu ve sevginizi kaybetmeyin belki forumda babası ülkücü olupda 17 yaşındayken idamla yargılanmış olan bu davaya canını ortaya atmış olan insanlar vardır. saygılı olun biraz. şov yapmak için kendinizden soğutmayın insanları.
ben anlamadim burada biz ne sovu yapiyoruz..dogrulari söylemek ne zamanda veri sovmenlik oldu!..biz burada olmayan birseyi tartismiyoruz..
ortadaki gercekleri tartisiyoruz buyrun karsi tezini varsa cürütünüz..burada siyaset yapiyoruz, celik comak oynamiyoruz o halde elestirmek, yüklenmek bunlar dogal seyler..
benim ailemde ülkücü kökenli dayilarim bu yüzden hapis yatti bu benim gercekleri görmeyecegim, onlari elestirmeyecegim anlamina gelmez..
biz samimiyiz kardes, takiyye yapamayiz..icimizdekini, disa vururuz..bizi seven böyle sevsin, biz burada dogulari her daim dile getiririz o yüzden birilerine yaranmak icin üc maymunu oynama gibi bir düsüncemiz asla yok!
haklısın sana cevap vermeyecem gerekde yok. böyle devam edin...ama gerçek istiyosan dayına bi sor hapishanede nasıl işkenceler çekmiş çektikleri işkenceleri ne için çekmiş. gerçekleri o anlatsın sana
ben gecmise degil,simdiye bakarim..eger onlarin anlayisini onaylasaydim ak partide degil, mhp de olurdum!

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)