AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler/Gençlik Meydanı Ak Gençliğin saygılı ve seviyeli tartışma bölümü.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 12-02-2007, 22:03   #101
Kullanıcı Adı
yolcu44
Standart 7.Tartışma Konumuz : AKpartiforum burada toplanıyoruz // 02 Aralık Pazar
ya bu ne hız yetişemiyoruz
demin 3 sayfaydı şimdi 8 sayfa olmuş

ama yazdıklarınızı okumak çok keyifli
yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-02-2007, 22:03   #102
Kullanıcı Adı
tolay
Standart 7.Tartışma Konumuz : AKpartiforum burada toplanıyoruz // 02 Aralık Pazar
bende katılabilirmiyim

Alt 12-02-2007, 22:04   #103
Kullanıcı Adı
mavera
hele bir parabol var tam hikaye..elemana bak tam zengin evladi adam nickine bile yansitmis parasinin oldugunu, zengin cocugu olmak böyle birseymis dedim..daha sonra parabolun liseli bir bayan oldugunu ögrendim :D :D

Alt 12-02-2007, 22:04   #104
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler bende bir itirafta bulunacam İTİRAF ET RAHATLA :D
ben seni ilk gördüğümde kardeş işte dedim bir akp-mhp karışımı ülkücü sempatizanı birisi bundan uzak dur kesin faşisttir dedim hatta seni nedense kafamda ogün samast gibi şekillendirdim ta kii düne kadar dün, ülkücüler için yazılarını okuyunca bu sitenin en demokrat kişilerinden birisi olduğunu geçte olsa anladım)) geçte olsa sonunda güzel oldu ;)
Ogün Samast'mı))

Demekki o yüzden sitelere girince millet benden uzak durmaya çalışıyo

Neyse öğrenmiş oldu herkes MHP'li diiliz işte

Alt 12-02-2007, 22:04   #105
Kullanıcı Adı
murat kurt
silah falan yazmıyalım aramızda erenon var
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-02-2007, 22:04   #106
Kullanıcı Adı
bayonet
arkadaslar benim bu foruma girmemi saglayan cok degerli arkadasım paraboldu...bir gün oulda harıl harıl siyaset yaparken bana dedi bak bizim forum var sende gel cok güzel iyiykide dedi gercekten cok güzel bir forum forumda emegi olan bütün arkadasları tebrik ediyorum
bayonet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-02-2007, 22:04   #107
Kullanıcı Adı
kardelen007
hatta o sineği annem öldürcekti...bil.gidiyodu
kardelen007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-02-2007, 22:05   #108
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
hele bir parabol var tam hikaye..elemana bak tam zengin evladi adam nickine bile yansitmis parasinin oldugunu, zengin cocugu olmak böyle birseymis dedim..daha sonra parabolun liseli bir bayan oldugunu ögrendim :D :D
siteden çıkamıyorum yaw :
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-02-2007, 22:05   #109
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
..DolunAy_Kadim.. Nickli Üyeden Alıntı
ya bu ne hız yetişemiyoruz
demin 3 sayfaydı şimdi 8 sayfa olmuş

ama yazdıklarınızı okumak çok keyifli
Kadim sevgilerile..
kucak dolusu paylasim yapmaniz dilegiyle :D :D :D

Alt 12-02-2007, 22:05   #110
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hic unutmam bir eleman vardi RTE diye alevilik konusunda ben hz aliyi sevmek alevilikse bende aleviyim demisti elemanin cevap aynen söyel anlamistim zaten alevi oldugunu, yazilarindan belliydi..
benden ondan sonra buyur buradan yak dedim :D :D
Burda bide KARAHANLI diye bi çocuk vardı mafya özentisi....Ahmet Necdet Sezer'i kötületymiyodu bana ve yönetimdeydi...Dermiştim bu heralde şaka yapıyo hem yönetimde hem düşman filan
o degilde onun avatarindaki sinege sinir olurdum..onada demistim degistir sunu abi sana ne zarari var demisti..
asil RTE bir efsane adam abd dostuydu :D :D
)))))))))))

Hocam süpersin ya internet cafede gülüyom şimdiş millet manyak sanıyo))))

Adam avatarına kocaman sinek koymuş dolaşıyo sürekli...İçimden monitöre vurup öldürmek geliyodu sineği ya))
:D annem ders çalış diye bağırıyor odadan

siz bir de beni dusun
zenciler almanlar finliler her yerden elemanlar var ben kikir kikir guluyorum
bu Turk de kafayi yemis diyorlardir kesin :D
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 18 Misafir)