AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler/Gençlik Meydanı Ak Gençliğin saygılı ve seviyeli tartışma bölümü.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 12-02-2007, 23:45   #431
Kullanıcı Adı
tolay
Standart 7.Tartışma Konumuz : AKpartiforum burada toplanıyoruz // 02 Aralık Pazar
hoş geldin,

ben hiç hatırlamıyorum o meseleyi. ama yanlışım olduysa bende özür dilerim...

Alt 12-02-2007, 23:46   #432
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart 7.Tartışma Konumuz : AKpartiforum burada toplanıyoruz // 02 Aralık Pazar
YAhu bu is boyle olmayacak konuya 12 kisi bakiyor biz calip oynuyoruz > > > > > >
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-02-2007, 23:47   #433
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
:D çok güzel kaynatmışsınız çok güldüm
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-02-2007, 23:48   #434
Kullanıcı Adı
ak_mavish
hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri başörtümün tartışmaya konu olmasıdır.O yüzden çok kızmıştım.Yanlış şeyler söylemiş olabilirim.Kendi adıma özür dilerim.Benim de size saygım sonsuz

Alt 12-02-2007, 23:48   #435
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
EywAllah, hoşbulduk sefa gördük ... Biraz geç oldu malesef ama bekar hayatı, bulaşık yıkamaktan sohbete iştirak etmeye fırsat bulamadık

Estafurullah tolay bey, geçmiş bir mesele idi ama, üzerini sağlam kapatmak manası ile dile getirdim, teşekkürler.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-02-2007, 23:48   #436
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Alıntı:
ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri başörtümün tartışmaya konu olmasıdır.O yüzden çok kızmıştım.Yanlış şeyler söylemiş olabilirim.Kendi adıma özür dilerim.Benim de size saygım sonsuz
ha masallah
tartisacak degil
anlasacak uyelerimiz var
Alt 12-02-2007, 23:50   #437
Kullanıcı Adı
tolay
kardeş birde tolay bey biraz yanlış bir tabir sanki. sevmem, sen neysen bende oyum. banada tolay nickli arkadaş dersen sevinirim. bu laf bana çok dokunuyor.

Alt 12-02-2007, 23:51   #438
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
eee

foruma ilk uye olusunuz ve forumun sizin icin yeri nedir buyrun hale ve umitli bekleyis

benim foruma üye oluşum ilginç ;babam sayesin de foruma üye oldum... derslerime zaman ayıramam gerekçesi ile gençlik kollarına üye olmama izin vermiyor...bende 22 temmuz seçimlerinden sonra hızla artan siyasete olan ilgim nedeniyle babamla sürekli siyaset üzerine tartışmaya girmeye başladık...babam benim evde harcandığımı düşündü heralde :D internette siyasi içerikli siteleri aramaya başlamış ve "akparti forum" u bulmuş önce kendisi üye olmuş :D "yeni öğrendim"... ama forumdaki yaş oranının düşük olması nedeniyle üyeliğini iptal ettirmiş... :D ve benim üye olmamı istedi ... temmuz ayından beri forumdayım ve bir gün foruma girmezsem eksiklik hissediyorum... bağımlı oldum galiba :

not: sağol baba..... :D

Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-02-2007, 23:51   #439
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
"Ay'ın en iyi Beyin Fırtınası yorumcusu"

ortagim her zaman yanimda :D
Alt 12-02-2007, 23:53   #440
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Alıntı:
ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
eee

foruma ilk uye olusunuz ve forumun sizin icin yeri nedir buyrun hale ve umitli bekleyis

benim foruma üye oluşum ilginç ;babam sayesin de foruma üye oldum... derslerime zaman ayıramam gerekçesi ile gençlik kollarına üye olmama izin vermiyor...bende 22 temmuz seçimlerinden sonra hızla artan siyasete olan ilgim nedeniyle babamla sürekli siyaset üzerine tartışmaya girmeye başladık...babam benim evde harcandığımı düşündü heralde :D internette siyasi içerikli siteleri aramaya başlamış ve "akparti forum" u bulmuş önce kendisi üye olmuş :D "yeni öğrendim"... ama forumdaki yaş oranının düşük olması nedeniyle üyeliğini iptal ettirmiş... :D ve benim üye olmamı istedi ... temmuz ayından beri forumdayım ve bir gün foruma girmezsem eksiklik hissediyorum... bağımlı oldum galiba :

not: sağol baba..... :D

:D :D :D

biz de tesekkur ederiz ..... abiye
benim babam internetten korkar
her gelisimde olum internete gitmedin di mi diyordu :D
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)