![]() |
#11 |
![]() tüh vah ahhhh ne yapacağıs şimdi. abdullah gülden önce git kurtar kızı evlatlık al çabuk oturma kökünüz berketsizsiniz sizler. Düşündükleri şeye bak kıza örtü taktıracaklarmış. arkadaşlar gelin dua edelim ciddiyim ben. yoksa bunlar delirecek dışardan gelen bunları görür deli meli derler ülkemize. delircem ya
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Bir genel başkan cıkıp Türkiye'nin muhafazakarlaştığınız söylüyor,ona bağlı bir dolu geri zihniyetli aptal insan koca ülkede hiçbir sorun kalmamış gibi türban tartışıyorlar.Acaba milletin çocukları için kendileri neler yapmışlarda şimdi onlar için bu kadar endişe duyuyorlar..
Yaklaşık 6 sene önce yaşanan bir şey geldi aklıma ablam(kuzenim) Ankara'daki üniversitelerden birinde eczacılık okuyordu.Bir devlet üniversitesi.VE hocalarından bir tane bayan 1 dönem boyu başörtülü olduğunu bildiği için o ve bir kaç arkadaşını sınıfta en arkaya oturtup hem de sınıfa arkaları dönük oturmalarını istiyormuş.O kadar zorki kendi gözlerimle gördüm zaten üniversite kapısından giremiyorsun,fakülte en merkezi yerlerden birinde Tandoğanda ve başörtüsü caddede kapatılıyor.4sene hem ağladı hem gitti okula.Tabi hocasının hakaretlerine dayanamadı ablam bırakıp geldi.Sonra bir şeyler oldu ve geri döndü okuluna.Sonra ne oldu biliyor musunuz,ablam 3.sınıfta iken hocası hastalandı,kanser oldu ve derslere bandana ile girdi.Başörütü olmasada başının her yerini kapatıyordu..mezuniyetten sonrada helallik istedi..Ablama birşey oldmadı çok şükür eczacılık yapıyor başörütüsü ile.Ama Allah bi şekilde onlarında cezasını veriyor işte.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Kör zihniyetler, iyice zıvanadan çıktılar >
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
![]() Alıntı:
![]() inanamıyorum ya artık bir insan bu kadar alçalamaz > ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Şu zihniyete bakın yaa!!! İğrenç yaratıklar >
![]() ![]() ![]() Rabbim'e havale... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#17 |
![]() [i][b]Erkek olmama rağmen türban takıcam böyle giderse inadına...
|
|
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |