![]() |
#1 |
![]() YÖK'te ilk yasak kalktı
15 Aralık 2007 Cumartesi 10:59 YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan 'yasaklar kalkmalı' dedi ve ilk somut adımı attı. YÖK'te ilk kaldırılan yasak öğretim üyelerinin konuşma yasağı oldu. Göreve geldikten sonra "Üniversitelerdeki tüm yasaklar kalkmalı" diyerek özgürlük mesajı veren yeni YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, 'izinsiz televizyona çıkan' bir öğretim üyesine açılan soruşturmayı kaldırttı. Katıldığı bir televizyon programında "başın örtülmesi konusunda baskı olmamalı" dediği için hakkında soruşturma açılan Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi İslam Felsefesi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şahin Filiz, "YÖK Başkanı'na çok teşekkür ediyorum. Özgürlük konusunda ne kadar samimi olduğunu gösterdi" dedi. BAŞÖRTÜ KARŞITI DEĞİLİM Özcan başörtüsü konusundaki sözlerinin de çarpıtıldığını belirterek,"Başörtü baskı kaynağı olmasın insanlar 'başım açık da olsa İslam'dan çıkmıyorum' diyebilmeli. Yasalarla başörtü yasağı gelir geçer ama, dinde bir emir olduğu sürekli empoze edilirse bu olmaz. Biz bunları akademik olarak konuşabilmeliyiz. Yoksa 'başörtü olmasın, başörtü karşıtıyım' gibi anlaşılması üzücü olur, yanlış olur" dedi. internethaber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Güzel bi haber İnşaallah gerisi gelir ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() işte budur... inşallah devamıda gelir...zaten uzun yok gitmek için küçük adımlar gerek..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() AKPARTİ BAŞÖRTÜSÜ İMAM HATİP DEYİP OYLARIMIZI İÇ ETTİ DİYENLER UTANSIN NE DİYELİM ARTIK GEREKLİ HERTÜRLÜ ZEMİN OLUŞTUU.
HADİ BAKALIMM FAZIL SAY VE ONUN GİBİLERRR KAÇACAK YER ARAYIN ZİRA BU ÜLKE ARTIK SİZİN GİBİLERİN RAHATLIKLA AT KOŞTURACAĞI BİR ÜLKEDEĞİLL.SİZ MİLLETİN BAŞÖRTÜSÜNE KARŞI ÇIKACAĞINIZA BEYİNLERİNİZİ KAPLAYAN VE DİLİNİZE DÖKÜLEN ÖRÜMCEK AĞLARINI TEMİZLETİN UÇAK BİLETLERİNİZ AKPARTİFORUMDANNN SADECE GİDİŞŞŞ DÖNÜÜÜÜŞÜÜÜ YOKKKKKKKK DÖNCEĞİNİZ YER BELLİİİ SELAMETLEE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
eses şuan hangi duygularla bunları yazdığını biliyorum yanlış anlama ama başbakanımızın da dediği gibi kimse bir yere gitmesin...herkes özgürlük alanında rahatça at koştursun başkasının özgürlüğüne zarar vermeden,ksıtlamadan...bir ak partiliye böyle söylemeler yakışır diye düşünüyorum...haksız mıyım ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() mutlaka haklısın ama gidecem diyenede kal denilmezz diye düşünüyorum herkes mutlu olduğu yerde yaşasınn.
zorla güzellik olmaz ziraa ben hangi duygularla yazdım bilmiyorum ama bir imam hatipli olarak senelerdir bu adamların benide istemediği, benim hayatımda bir çok şeyi engelledikleri ve dinimi rahatça yaşatmadıkları için bir öfke varr. işin içine öfke karışmıştır mutlaka ama haklısın mevlana olmalıyız hepimiz değilmi ne olursan ol gelll |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İnş Türkiyeye faydalı olacak çalışmalarını şık şık görürüz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Yasakçılar ZORDA
AK DEVRİM adım adım YOLDA Bu Nişantaşı cemaati şimdi demokrasi barış ve özgürlük gibi değerleri onlara kaptırdık derken Kendilerinin baskıcı faşist ve çatışmacı kültürlerini de deşifre etmiş olmuşlardı YÖK durmak YOK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |