Sağlık Sağlığımızla ilgili bütün paylaşımlar bu bölümümüzde. |
Anketimiz: Ak gencler hastaneye sadece acil durumlarda mi gidiyor? | |||
Evet, Hic sevmiyorum. Acil durumlar haricinde kontrollere gitmem. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 69.23% |
Cok Hassas olmasam da dikkat ederim. |
1 | 7.69% |
Cok hassasimdir. Mutlaka uzmanina sorarim. |
3 | 23.08% |
Katılımcı sayısı: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() hemşirelerin kötü davranmasının hiç bir mantıklı açıklaması yok.hastaneye kırk yılda bir giderim ama gittiğimde de en az iki hemşireyle tartışırım.Yaşlılara bağırıp çağırmaları sinir ediyor beni.özel hasanelerde böyle bir sorun yok ama devlet hastanelerinde var.çünkü oraya giden insanlara değer verilmiyor.Her gün bir sürü insanla uğraşıyorlar normal demeyin.İşini harika yapanlar nasıl oluyor.neyse ben çok doluyum bu konuda..önce insan olmayı öğreteceksin gerisi boş..
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Doktorlarında bilmiş tavırları yok mu bitiriyor beni.Bir gün karneyi aldı daha önce annemin kullandığı ilaçlara bakacak başka bir doktorun verdiği .Rastgele bir sayfa açtı.İlaç ismilerini sesli konuşurak saydı hmm umm falan yaptı.İyi ilaçlar vermiş dedi. Ben de o ilaçları değil yalnız bir sonraki sayfadakileri verdi dedim.Kadn suratıma baktı.Bir de sonraki sayfaya hmm bunlarda iyiymiş neyse ... :D Havalarda 99 bu arada
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() sen de haklısın senin dediğine de örenekler var...mesela geçen hastaneye gittim annem heyet raporu alacaktı..danışmadaki adam diyor ki ssk nın sistemi kapalı yapamıyoruz diyor 10 kişi felan adama neredeyse küfrediyor işinizi yapın felan diye...adam kafayı sıyırmak üzereydi..bu tipler de var ama genel de hastalar haklı gibime geliyor...ama hastane de hasta hakalrı diye bir oda vardı bunalr güzel gelişmeler diye düşünüyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() o sistem kapalı olayını o kadar cok yasadım ki sabah bilgisayarı bir acıyorsun sıra verecegın sistem çökmüş önündeki sıra durmadan uzuyor her yeni gelene tekrardan laf anlatıyorsun. anlamayanlarla bugun kavga etmeyecegım Allahım dıyorsun fakat adam ınadına sen sucluymussun gibi seni yargılıyor ve sen anlatamıyorsun..yani bu işe saglık bakanlıgı cok guzel duzenlemeler getırıyor mutlaka fakat yeterli olamıyor bir türlü inşaallah zamanla vatandaş hakattiği kalıteyı bulacaktır akp bunu yapacak ınanıyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
![]() Alıntı:
Oncelikle agresif hastanin ve saglik personelini de anlamamiz gerektigini soylemek istiyorum. Bunun tek suclusu burokrasidir. Gunlerce, saatlerce beklemektir. Bir isi duzgun yapamadan 5 kere yapmaktir. ama bu kimsenin agresif olmasini gerektirmez. Zaten ortada bir sebeb yok iken sinirlenen olmaz. Ama her sebebe sinirlenmek de cok hos olmasa gerek. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() ben hastaneye anca işim düşerse..
Çünkü en fazla gıcıp kağtığım olayı kokusu sonra da hemşireleri.Özellikle hemşireler davranışlarına biraz daha dikkat etse çok daha iyi olur.Hasta psikolojisi çok önemli bu konularda.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() BENDE GİTMEYİ PEK SEVMEM DOĞAL YOLLARI DAHA ÇOK TERÇİH EDİYORUM HATTA HASTA OLMAMAYA ÇALIŞIYORUM. MEMUR ÇOÇUĞU OLDUĞUM İÇİN SEVKLER BENİ DOKTARA GİTMEKTEN YILDIRIYORDU ŞÜKÜR Kİ ARTIK KALDIRILDI ALLAH(C.C) BU SORUNA EL ATANLARDAN RAZI OLSUN. BİDE DOKTORLARIN NE DEDİĞİNİ ANLAMIYORUM :-[ DAHA DERDİMİ SÖYLEMEDEN İLAÇ YAZMAYA BAŞLIYOR
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|