Özellikle Beşiktaşlılarla girmiyorum. Çünkü tartışmada söyleyecek laf bulamayınca hemen Galatasarayı koyuyorlar araya, adamlar UEFA kupasını aldı siz ne yaptınız diye.
:o :o :o yemin ederim bn böle bi beşiktaşlı görmedim !!!!!!
hiç sanmıyorum çünkü ruhumuza aykırı!
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Ama her zaman söylerim Beşiktaş&Galatasaray kardeş takım.
hiç sanmıyorum biz kimsenın kardesi halası amcası tyzsi dedesi diiliz!
Alıntı:
SOnra Türkiye Kupası yarı finali BJK-FB maçında Bülent Demirlenk' in yaptığı hatalar!!!. Sonra finalde ligden düşmüş Kayseri Erciyes' in verilmeyen üç penaltısı ve kupaya uzanan BJK ( hakemde İsmet Arzuman ). Haluk Ulusoy' la Yıldırım Demirören' in 1. derece sayılabilecek olan akrabalıklarının da bu işte hiçbir ilgisi yok zaten. Hepsi tesadüf.
pardon ama adam başkan olum die akrabalık ilişkilrini bozacak değil napabılır
ayrıca son finaldeki hataları(!) hatırlayan o zihinlr bu yıl bşiktaşın
hrks tarafından bilinn en az 7 puanını neden hatrlamıyor?? bizim kaly grmiş topmuz gol sayılmıyor
bişey demiyoruz söylidiğiniz bak > > >
Alıntı:
Sonra da ortaya çıkıp Temiz Lig İstiyoruz diye bağırırsınız.
istiyoruz hakkımız
Alıntı:
Ama siz de haklısınız silah kaçakçılığı yapıyosanız veya birini öldürdüyseniz eğer silaha karşı yürütülen kampanyaların ilk sırasında sizin olmaznız gerekir.( bu örnek Kurtlar Vadisinden esinlenerek yapılmıştır.)
artık buna yorum bile yapamıcam yok artık yaa
Yahu benim onları yazdığım bir hafta oldu. Daha yenimi gördünüz.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.