![]() |
#1 |
![]() O gece mail kutusuna gelen bir notun tüm geleceğini etkileyeceğini bilemezdi. Ekte gönderilen dosyayı açtığında ekranı binlerce gül kaplamıştı. Her tıklamada yeni bir sayfa açılıyor ve her açılan sayfada değişik renklerde güller tüm ihtişamıyla gözler önüne seriliyordu. Son tıkladığında ise ekranda şöyle yazıyordu; 'Hiçbirisi senin gibi olamaz. Seni seviyorum..." Fulya çok şaşırmıştı. Maili gönderene baktı ama bu isim onda hiç bir çağrışım yapmamıştı. Sonraki günlerde benzer mesajlar gelmeye devam etmişti.Her defasında farklı çiçekler kaplıyordu ekranını ve son sayfada yine aynı şeyler yazıyordu. " Hiçbirisi senin gibi olamaz.Seni seviyorum..." Fulya bu esrarengiz kişiyi merak etmeye başlamıştı. 10.gece gelen mesajı yanıtlamayı düşündü. İster istemez etkilenmişti. O günlerde kendini çok yalnız hissediyordu... Kim acaba diye kendi kendine sorarken birden parmaklarının klavyeye uzandığını farketti. " Bu çiçekleri bana neden gönderiyorsunuz? Lütfen kimliğiniz hakkında bana bilgi verirmisiniz?..." Yazdıkları sadece bu kadardı. Ardından iletisini göndermek için Gönder " tuşuna bastığında hayatının ne hale geleceğini asla bilemezdi... Ertesi gece heyecanla mail kutusuna baktı. Yine aynı kişiden bir Mail daha gelmişti. Yüreği dalgalı denizlere dönmüştü.Aceleci tavırlarla maili açtı. Bu defa tek sayfalık bir ekran vardı karşısında ve şunlar yazıyordu; " Beni gerçekten merak ediyorsan yarın öğleden sonra saat 2'de bilgisayarının başında ol ve msn' in açık olsun..." Fulya o geceyi biraz heyecanlı birazda huzursuz geçirdi... Gece boyunca hep bu konuyu düşündü. Kimdi, neyin nesiydi, neden her gün bu mailleri ona gönderiyordu...Bu soruların cevabını bulamamıştı. Ertesi gün saat 14.00'te ekranın başındaki yerini aldı ve msn' i de açtı. Bir süre sonra ilk mesajı almıştı." Merhaba çiçeğim..." Fulya kalbinin deli gibi atmaya başladığını hissetti... " Merhaba...Kimsiniz ? " " Sizi tesadüfen buldum. Bana gelen maillerden birinde sizin de adresiniz vardı. gizemlicicek@... çok dikkatimi çekmişti. O yüzden size her gece birbirinden güzel çiçekleri maillemeye başladım. Peki ama " hiçbirisi senin gibi olamaz. Seni seviyorum " ne demek oluyor? İkimiz de çiçekleri çok seviyoruz değil mi? O zaman birbirimizi de çok seveceğiz desem herhalde yanlış olmaz. Fulya ne diyeceğini bilemiyordu.Uzunca bir süre cevap yazamadı. Sonra - Bakalım zaman ne gösterecek. Bu arada kendini biraz tanıtırsan memnun olacağım. Hiç gerek yok...Çünkü sen beni çok iyi tanıyorsun. Fulya iyice afallamıştı. Cevap yazmak için ekrana baktığında karşı tarafın çıkmış olduğunu gördü. Bir süre bekledi ama geri dönüş olmadı. Herhalde elektrikleri kesildi ya da başka bir sorun çıktı " diye düşündü... O gece ve sonraki geceler meçhul kişiden hiç mail gelmedi. Her gün msn' i açıyordu ama orayada gelen giden yoktu. Fulya'nın içi içini yiyordu. Neler oluyordu? Hiç bir sorunun cevabını bulamamak git gide sinirlerini germeye başlamıştı. Aradan bir aydan fazla bir zaman geçmişti ve Fulya bu esrarengiz kişiyi unutmaya başlamıştı. Bir gün çalıştığı iş yerine sivil polisler geldiler . Fulyayı arıyorlardı. Benimle ne işleri olabilir " diye düşünürken odasına giren polislerden biri kollarına kelepçeyi takı vermişti. " Hey neler oluyor, ben ne yaptım ki " diye avaz avaz bağırmaya başlamıştı. Polisler bilgi vermiyordu.Sadece Bizimle emniyete geleceksiniz " diyorlardı. Özellikle kollarına vurulan kelepçeler moralini çok bozmuştu. Neler olup bittiğini çözmesi olanaksızdı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|