AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 01-02-2008, 15:40   #181
Kullanıcı Adı
kobbal
Standart ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
Alıntı:
tua68 Nickli Üyeden Alıntı
tirajdan rahatsız olmamın sebebini tekrar belirteyim çoluk çocuğa zorunlu abonelik yaptırılmasıdır.. Eğer okunacaksa zaten isteyen herkes alır okur değilmi... gazetedeki bu kaygı niye..kendilerine güveniyorlarsa bıraksınlar kimseye zorla abone yaptırmasınlar..bana tirajı gelin o zaman söyleyin...

nasıl zorla üye yapılması nereden çıktı benim bildiğim bir resmi gazete zorla üye yapamaz he sen cemaatlerden bahsediyorsan onlarda orada gönüllü gidip kaydolmasınlar arkadaşım hiçbirşey zorla değildir
Alt 01-02-2008, 15:45   #182
Kullanıcı Adı
AK_Genclik
Zaman Gazete'sinin tirajları ile ilgili görünen bir gerçek var.

Nur Cemaatine bağlı ..... Dershanelerinde geçen sabah 20'ye yakın Zaman gördüm. bunu birçok cemaat üyesi yapıyor. Cemaat evlerine 3'er 5'er gazete alarak tirajı artırıyorlar. tabiki bu kadar şeyle tiraj 700 binlere çıkmaz diyebilirsiniz. ama genelini bu tür şeyler oluşturuyor.

Eğer müslüman camiadan kardeşlerimiz Vakit Gazetesinden 3'er 4'er alsa eminim Vakit Gazetesi tirajı 1 Milyon'dan aşağı olmaz. Ama yalnızca kendimizi kandırmış oluruz.
AK_Genclik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2008, 15:45   #183
Kullanıcı Adı
Mehmet POLAT
Alıntı:
tirajdan rahatsız olmamın sebebini tekrar belirteyim çoluk çocuğa zorunlu abonelik yaptırılmasıdır.. Eğer okunacaksa zaten isteyen herkes alır okur değilmi... gazetedeki bu kaygı niye..kendilerine güveniyorlarsa bıraksınlar kimseye zorla abone yaptırmasınlar..bana tirajı gelin o zaman söyleyin...
budur işte....

Zorla güzellik oldurmaya çalışıyolar....

Mehmet POLAT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2008, 15:46   #184
Kullanıcı Adı
tua68
kardeşim ben üniversite 1. sınıfta istanbula adımımı atmısken cemaatin evinde kaldım.. istanbul gibi bir yerde bayan olduğum halde bana ya cadde cadde gezip abone bulursun yada evden çıkarsın dediler ve bu sadece bana yapılan birşey değil... Tüm türkiyede bunun yapıldığını biliyorum.. ve beni gidecek hiçbiryerim olmadığını bile bile inanın sokağa attılar..Bu benim hala içimi acıtır. ve bu başlığı görünce ister istemez sinirlerim bozuldu.. bu konu hakkında artık birşey yazmak istemiyorum..Bu gazetenin tirajıyla övünenler bunu bilebile nasıl övünüyorlar aklım almıyor...
tua68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2008, 15:47   #185
Kullanıcı Adı
mavera
su zorla abonelik olayi fazla abartilmadimi acaba bahsedilen tirajda bu aboneligin orani nedir..birde su zorla abonelik olayini biraz acarmisiniz, bu devirde bir kisi nasil zorla abone yapiliyor bunun bir yaptirimi yok mudur?
birde öyle yada böyle zamanin tirajindan neden rahatsiz duyulurki acaba zamanin ne gibi sakincasi varki?
Alt 01-02-2008, 15:51   #186
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
kardeşim ben üniversite 1. sınıfta istanbula adımımı atmısken cemaatin evinde kaldım.. istanbul gibi bir yerde bayan olduğum halde bana ya cadde cadde gezip abone bulursun yada evden çıkarsın dediler ve bu sadece bana yapılan birşey değil... Tüm türkiyede bunun yapıldığını biliyorum.. ve beni gidecek hiçbiryerim olmadığını bile bile inanın sokağa attılar..Bu benim hala içimi acıtır. ve bu başlığı görünce ister istemez sinirlerim bozuldu.. bu konu hakkında artık birşey yazmak istemiyorum..Bu gazetenin tirajıyla övünenler bunu bilebile nasıl övünüyorlar aklım almıyor...
sizi cok iyi anlayabiliyorum..bahsedilen cematte belli bir dönem kaldim ve bahsettiginiz olaya benzer sey benim basimada geldi ama ben hic bir zaman bir kac kisinin yaptigini koca bir zümreye baglamadim..
o insanlarin hepsi aynidir diyerek onlari töhmet altinda birakmaktan her zaman kacindim ven onlari yaradandan dolayi seviyorum simdi o cemaatle uzaktan, yakindan alakam yok ve ben zamani o cemaatin oldugu icin degil, kaliteli gazete oldugu icin okuyorum ve elestirilerinizdeki bazi noktalara katiliyorum ama ben bu zorla abonelik olayinin biraz abartildigini düsünüyorum..
Alt 01-02-2008, 16:02   #187
Kullanıcı Adı
loneliness
Alıntı:
AK_Genclik Nickli Üyeden Alıntı
Zaman Gazete'sinin tirajları ile ilgili görünen bir gerçek var.

Nur Cemaatine bağlı ..... Dershanelerinde geçen sabah 20'ye yakın Zaman gördüm. bunu birçok cemaat üyesi yapıyor. Cemaat evlerine 3'er 5'er gazete alarak tirajı artırıyorlar. tabiki bu kadar şeyle tiraj 700 binlere çıkmaz diyebilirsiniz. ama genelini bu tür şeyler oluşturuyor.

Eğer müslüman camiadan kardeşlerimiz Vakit Gazetesinden 3'er 4'er alsa eminim Vakit Gazetesi tirajı 1 Milyon'dan aşağı olmaz. Ama yalnızca kendimizi kandırmış oluruz.
Vakitle Zamanı karşı karşı ya getirme çabanızı anlayamıyorum neden onları kıyaslıyorsunuz ki ...
Alt 01-02-2008, 16:18   #188
Kullanıcı Adı
Mehmet POLAT
Vakit gazetesi daha cesur....Adamlar başlarına herşeye rağmen hala dimdik ayaktalar...
Alt 01-02-2008, 16:21   #189
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
Mehmet POLAT Nickli Üyeden Alıntı
Vakit gazetesi daha cesur....Adamlar başlarına herşeye rağmen hala dimdik ayaktalar...
kardes neyi, neyle karsilastiriyorsun..her gazetenin bir yayin cizgisi vardir hangisinin daha faydali, hayirli oldugunu bilemeyiz..
Alt 01-02-2008, 16:25   #190
Kullanıcı Adı
Mehmet POLAT
İyi güzelde Ben Vakit bi elime Zamanıda diğerine alsam kalitede Vakit daha ağır basar...

Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)