AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-06-2008, 16:14   #11
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Standart Sizce Yeni Anayasa ile Getirilen En Güzel Yenilik Nedir? Tartışalım
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Ben YÖK'ün kaldırılmasını ilk üçüme almadım, yetkilileri adam akıllı kişiler olduktan sonra kaldırılmasa da olur düşüncesiyle. ;)
ben de öyle düşünüyorum aslında ama ya ak parti ve ya ak parti gibi partiler başa gelmezse yine aynı şeyleri yaşamak zorunda kalırız(Allah korusun) en iyisi yök yok olsun ;)
  Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi