AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 01-07-2008, 13:56   #211
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
Bazı yerlerinde sana katılmasam da inandığın değerleri savunmak için bu kadar uzun bir açıklama yapma gereği hissetmen ve bunu yapman takdire değer. Seni tebrik ediyorum şahsım adına.
Alt 01-07-2008, 13:59   #212
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Bazı yerlerinde sana katılmasam da inandığın değerleri savunmak için bu kadar uzun bir açıklama yapma gereği hissetmen ve bunu yapman takdire değer. Seni tebrik ediyorum şahsım adına.
teşekkür ederim..bu konu çok önemli. vede ciddi .. özenle dikkate alınmalı ve özenle cevaplanmalı idi..

okuma zahmetine bile katlanmanız takdire şayan..

takdir etmenizde ayrıca takdir eilmeli kanımca..

Allah razı olsun..
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2008, 14:19   #213
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Hekimoğlu İsmail birgün giderken bir adamın 10 tane Cumhuriyet gazetesi aldığını görür gazete alması gayet doğal;fakat alan adamın ama (kör) olması çok garibine gider.Adamı takip eder adam aldığı gazeteleri çöpe atar.İşte bu adamın içi rahattır okuyamasa bile o görevini yerine getirmiştir.En basitinden çoğumuz üniversite okuyoruz;ama içeceğimiz nescafe parasını hangimiz gidipte gazeteye veriyoruz.
Japonya'da bir insan cebindeki kahvaltı parasın yarısını gazeteye ayırıyor.
İnşallah gazetemiz hakkaettiği değeri fedakarlaklarımızla ve uyanan insanlarımızın duyarlılığıyla kazanacaktır.Dua edelim 2 değil 1 nescafe içelim.
MUHABBETLE
Alt 01-07-2008, 14:28   #214
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim..bu konu çok önemli. vede ciddi .. özenle dikkate alınmalı ve özenle cevaplanmalı idi..

okuma zahmetine bile katlanmanız takdire şayan..

takdir etmenizde ayrıca takdir eilmeli kanımca..

Allah razı olsun..
Allah(cc) cümlemizden razı olsun...
Alt 01-07-2008, 16:35   #215
Kullanıcı Adı
laterna68
fütüvvet ben söylediklerimin arkasındayım...ısrarla söylüyorum düşüncelerim kişisel problemlerim olduğundan değil..zaman gazetesi bu abone olayınıbu şekilde prensip haline getirmiştir..böyle düşündüğümüz için de çok ağır konuşmuşsunuz..ne ortaya çıkan foyalarda bir parmağımız var ne Türkiyem hakkında olumsuzluk çıkaracak düşencelere sahibiz..vs.vs..bu vatanın evledına bunları söylemişsiniz.. siz bunun altından kalkabilecek misiniz..
sorunları genele yaymayın demişssiniz sizin yaptığınız genellemeden başka bir şey değil...ki burada söylenenlerin hiç biri sizin kadar suçlayıcı olmamıştır..okuyabilirsiniz sevebilirsiniz..gönüllü olarak çalışabilirsiniz ömrünüzü adayabilirsiniz..buna saygı duyarım fakat bazı olumsuzluklarını kabul etmek zorundasınız ...böyle birşey yok demeniz ben görmedim duymadım demeniz veya bunlar birkaç şahsın yaptıklarıdır diye düşünmeniz günlerdir söylenenlere kulak tıkamışsınız demektir..yıllardır bu böyledir...uzun lafa gerek yok.....artık bu konuda yazmak istemiyorum..kimsenin ne gönlünü kırayım ne de gönlüm bu şekilde kırılsın..art niyetli olmadığınızı düşünüyorum..hoşçakalın..

laterna68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2008, 16:39   #216
Kullanıcı Adı
fütüvvet
laterna 68 düşüncelerinizi açıklamışsınız..eyvallah.. size diyecek bi şey yok.. bizde baktığımız yerden gördüğümüzü yazma durumundayız.. sizde art niyetli değilsiniz elbetteki.. eğip bükmeden sizcesini yazmışsınız.. saygı duyarım..
Alt 01-07-2008, 23:08   #217
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
fütüvvet doğru söylmişisn ve o uzun açıklama da güzel olmuş...

Zaman ''doğru'' bir gazete...
Alt 01-08-2008, 10:00   #218
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Alıntı:
TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
fütüvvet doğru söylmişisn ve o uzun açıklama da güzel olmuş...

Zaman ''doğru'' bir gazete...
Teşekkür ederim TÜRK EVLADI Kardeşim..

takdirleriniz memnuniyet verici..
Alt 01-22-2008, 13:59   #219
Kullanıcı Adı
BaNg-BaNg
bu konuya çok fazla cvp yazılmış hepsini okuyamadım...
söylendi mi bilmiyorum ama söylendiysede ben bir kez daha söyleyeyim...
keşke zaman diğer gazeterdeki alınma mantığıyla tirajı en yüksek gazete olsaydı...
o zaman bu gazeteyi gerçekten çok fazla kişinin okuduğunu düşünür sevincimi tam yaşardım...
ancak şu bir gerçek ki zamanın bir eve günde 10 adet girdiği olur. yani 10 ailenin okuduğunu düşündüğümüz zaman gazetesini bazen yalnızca bir aile okuyordur.
kızmayınız, zamanında 'zaman' bizim evede 10 adet girdi bir günde...
ama bu şekilde tirajda 1.olsun istemezdim...
BaNg-BaNg isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2008, 14:08   #220
Kullanıcı Adı
adalet nerden kaldı ?
ZAMANIN TRAJİ DEĞİL 1 MİLYON İSTERSE 2 MİLYON OLSUN OKUYAN KİŞİ SAYISI TOPLASANIZ 200 BİNİ GEÇMEZ ONLARDA KİMLER DERSHANE HOCALARI,SONRA BİR DERSHANE SINIFINDAKİ HOCANIN GÖZÜNE GİRMEYE ÇALIŞAN ÖĞRENCİLERİ,MÜŞTERİ ÇEKME PEŞİNDEKİ ESNAF KESİMİ YANİ BİLİNÇLİ ENTELEKTÜEL BİRİKİMİ OLAN BİR KESİM DEĞİL,YAZARLARI ÇOK KALİTE EVET KABUL ETMEK LAZIM,SAYFA DİZAYNLARIDA GÜZEL AMA TAM BİR PROPAGANDA GAZETESİ VE ELİF ŞAFAK,SELİM İLERİ GİBİ SOL-LİBERAL KESİMDEN İSİMLEREDE NE PARALAR VERİYORLAR YAZMALARI İÇİN ONLARDA BU GAZETEDE YAZINCA BAKIN BİZDE KİMLER VAR DİYORLAR BANADA O KADAR PARA VERSELER 24 SAAT ZAMANI ÖVERİM :D :D

AYNI ŞEYİ LORDLAR KAMARASI HOCAMIZ HAKKINDA TOPLANTI YAPACAK DİYE ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDILAR SONRA ANLAŞILDI Kİ LORDLAR KAMARASINA AMAN BİR YARIM SAAT TE OLSA HOCAMIZDAN ÖVÜCÜ ŞEKİLDE BAHSEDİN DİYE MİLYARLARCA PARA YARDIMI YAPMIŞLAR.

SÖZÜN KISASI KENDİLERİ KENDİLERİNE REKLAM YAPAN SONRA KENDİ KENDİLERİNE SEVİNEN TUHAF BİR TOPLULUK

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)