AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Forum Hakkında AK Parti Forum Hakkında önemli bilgiler.

Stil
Seçenekler

Alt 01-07-2008, 23:40   #111
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
emre kardesim her daim gözdelerim arasinda yer aldin ve her daim takdir ettim seni..nickinden dolayi bazi arkadaslar ön yargi sahibiydi ama ben ilk mesajindan senin nasil bir fikre sahip oldugunu anladim..
bir, iki mesaj sonra insanlari az cok taniyorum bazen yazi stilleri insanlari eleveriyor..zaten yakinda burada site üyelerinin ufak bir analinizi yapacagim bu arada bilmiyorum daha önce söylemismiydim insan psikolojosi üzerine egitim almistim 8)
Aman,yesinler...Bir o kalmıştı almadığın... (:
iste size paranoyak bir insan örnegi! :D :D
Alt 01-07-2008, 23:41   #112
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Alıntı:
emre kardesim her daim gözdelerim arasinda yer aldin ve her daim takdir ettim seni..nickinden dolayi bazi arkadaslar ön yargi sahibiydi ama ben ilk mesajindan senin nasil bir fikre sahip oldugunu anladim..
bir, iki mesaj sonra insanlari az cok taniyorum bazen yazi stilleri insanlari eleveriyor..zaten yakinda burada site üyelerinin ufak bir analinizi yapacagim bu arada bilmiyorum daha önce söylemismiydim insan psikolojosi üzerine egitim almistim 8)
Abi ben siteye girince zaten sen ve Tunahan'ı gördüm hemen!

Tartışmanız bilgileriniz vs o kadar süper ki zaten o yüden Ak Parti olduğunu anlıyorum buranın...Hiç bir partinin sizin gibi adamları olmaz eminim!

Sizinle tanışmakta insanın hoşuna gidiyo sahiden...

Hele tartışmalara bayılırım...

Alıntı:
AkTunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
TÜRK EVLADI;

Senin de söylediğin gibi o ülkücü ile tartışmana jayran kalmıştım.Belgeler bilgiler yorumlar neydi öyle...Dedim "işte budur"

Beni bu foruma bağlayan anlardan bir tanesiydi o da...
Tunahan sende de liderlik var galiba...Onu gördüm ben...

Cidden bi konuya sen gidince gelesim geliyo...
Alt 01-07-2008, 23:41   #113
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
"Zorsa hemen yaparız, imkansızsa biraz zaman alır "

Ahmet ağabey, tam senlik bir cümle : )

Tunahan kardeş, yatıralım yatırmasınada, bu ameliyat sonrasında yeni bir hastalık zuhur etmesin : ))

VesseLam
Yok üstadım be...Ben kendimden eminim...Sen de öyleysen sorun yok;ama ben Ahmet Abi ile uğraşmayı tercih ederim şu anda.Gülmekten kırılacağımdan eminim velhasıl ;)
sen kendin kasindin..arkadaslar tunahanin soyadi nereden geliyor bilin bakalim(soyadi bozkurt)..yok daha neler diyene tunahanin ülkücü isaretli resimlerini gösterebiirim 8)
Bu tamamen iftira! Kanmayın arkadaşlar..."Yok bu abidir,büyüktür,iftira atmaz!" dediğiniz duyar gibiyim...Ama kanmayın buna Ak Gençlik;) Ben Ak Partiliyim...Bu böyle biline;)
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2008, 23:43   #114
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Pes ediyorum abi,tamam...Kapatalım bu konuyu...

Emre,ne diyorduk abi? (:
Alt 01-07-2008, 23:43   #115
Kullanıcı Adı
mavera

Tunahan kandirmayalim birbirimizi..görüntüler var, ses kaydi var onlara ne diyekcesin..abi malum ak parti iktidar nemalanmak lazim, seneye ögretmen olacagim iyi bir yer düsmesi lazim diyen benmiydim, beni bilen bilri yalan söylemem 8)
Alt 01-07-2008, 23:45   #116
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:

Tunahan kandirmayalim birbirimizi..görüntüler var, ses kaydi var onlara ne diyekcesin..abi malum ak parti iktidar nemalanmak lazim, seneye ögretmen olacagim iyi bir yer düsmesi lazim diyen benmiydim, beni bilen bilri yalan söylemem 8)
Peki sen değil miydin ya bırak bu Ak Parti ayaklarını, sen şu yeşillere,kırmızılara bak, parti, forum nereye kadar,çoluk çocuk işleri bunlar diyen?
Alt 01-07-2008, 23:46   #117
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Abi ben siteye girince zaten sen ve Tunahan'ı gördüm hemen!

Tartışmanız bilgileriniz vs o kadar süper ki zaten o yüden Ak Parti olduğunu anlıyorum buranın...Hiç bir partinin sizin gibi adamları olmaz eminim!

Sizinle tanışmakta insanın hoşuna gidiyo sahiden...

Hele tartışmalara bayılırım...

Alıntı:
AkTunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
TÜRK EVLADI;

Senin de söylediğin gibi o ülkücü ile tartışmana jayran kalmıştım.Belgeler bilgiler yorumlar neydi öyle...Dedim "işte budur"

Beni bu foruma bağlayan anlardan bir tanesiydi o da...
Tunahan sende de liderlik var galiba...Onu gördüm ben...

Cidden bi konuya sen gidince gelesim geliyo...
Teveccühün Emre...Şu Ahmet Abi'ye bir şey söyleyin yav...Soğuk terler akıtıyorum burda...Ülkücü etti beni yaa...
Alt 01-07-2008, 23:46   #118
Kullanıcı Adı
ak_mavish
yoo tunahan izlemesi gayet zevkli :D :D
Alt 01-07-2008, 23:47   #119
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Ahmet Abi tam Uğur Dündar'lık

Oda böcük filan bulur her yerden ya

Alt 01-07-2008, 23:48   #120
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
Alıntı:

Peki sen değil miydin ya bırak bu Ak Parti ayaklarını, sen şu yeşillere,kırmızılara bak, parti, forum nereye kadar,çoluk çocuk işleri bunlar diyen?
evet dedim cünkü seni forumdan uzaklastirmak icin cünkü senin gibi bir ülkücünün ak partili gibi yaklasip üyelerin aklini celmesini engellemek istiyordum o yüzden forum icin kendimi feda ettim : :

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)