AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Forum Hakkında AK Parti Forum Hakkında önemli bilgiler.

Stil
Seçenekler

Alt 01-08-2008, 00:07   #141
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Haydi bakalım...Anladın tabi benimle baş edemeyeceğini...

Dönüp dolaşıp gelirsin yine kürkçü dükkanına;)
sorma gitsin ben bu gece uyuyamam da.. ben bir hava alip geleyim sende dükkana sahip cik bak hirsizlar cogalmis birsey olmasin güzelik kürklere 8)
Bu yeni gelen hiç sağlam ayak değil,bak göreceğiz hep birlikte.Zaten şu akpartiforum avatarını kullanan bir grup var,bu da onlardan gibi..Hey Allah'ım milletin işi gücü yok ya...

Neyse abi,sen havanı al...Ben buralardayım...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2008, 00:20   #142
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

Tunahan kandirmayalim birbirimizi..görüntüler var, ses kaydi var onlara ne diyekcesin..abi malum ak parti iktidar nemalanmak lazim, seneye ögretmen olacagim iyi bir yer düsmesi lazim diyen benmiydim, beni bilen bilri yalan söylemem 8)
Peki sen değil miydin ya bırak bu Ak Parti ayaklarını, sen şu yeşillere,kırmızılara bak, parti, forum nereye kadar,çoluk çocuk işleri bunlar diyen?
evet dedim cünkü seni forumdan uzaklastirmak icin cünkü senin gibi bir ülkücünün ak partili gibi yaklasip üyelerin aklini celmesini engellemek istiyordum o yüzden forum icin kendimi feda ettim : :
Abi gel seninle bir anlaşma yapalım...Sen benim söylediklerimi unutacaksın,ben de senin söylediklerini...Karşılığında sana taptaze bir haber vereceğim forumdaki saadetçilerle ilgili..Ne dersin?
biz de duyacakmıyız 8)
Vay bee
İtiraflara bak :
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2008, 00:23   #143
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Feyza hepsi uydurma bunların...Takılma sakın;)
Alt 01-08-2008, 00:28   #144
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Öncelikle tunahan ve zeynep dostlarınız arasında yer almak beni onure etti,teşekkür ederim.
Foruma ilk geldiğim zamanı düşünüyorum da ne zordu yapamamış kabul görmediğimi düşünmüştüm kulakları çınlasın serkan yücel kalmamı sağladı,iyikide gitmemişim.
Öyle güzel yürekler tanıdımki,kimden başlasam diye düşünürken bir dolu isim geçiyor aklımdan..

Öncelikle serkan;şimdi yok ama cok destek oldu bana.En başta burada kalmamı sağlayarak sonra da teknoloji konusundaki özürlülüğüme yardımcı olarak. ;)

Selahattin; en zor zamanlarımda yanımda oldun.En karanlık ve zor gecelerde dost sohbetini samimiyetini ve yardımını esirgemedin.Şuan bir şeyleri aşmış olmamda katkın çok büyük ;)

Aktunahan; Yazılarını en yakından takip ettiğim kişisin.Zaman zaman güldürsende bende ağlatan yanın var hala.Adını okudugumda,yazdığın o yazı cümle cümle beynimden geçiyor içim doluyor,canım acıyor.Üzülüyorum ama en iyi yanıda elimdekilerin kıymetini daha iyi anlıyorum o zaman daha sıkı sarılıyorum sahip olduklarıma.Birebir muhabbetimiz olmadı ama çok şey kattın bana bunu açıklamak bugüneymiş.iyiki tanıdım seni kardeşim,iyiki varsın..

Ak mavish; Konuşmadan en samimi hissettiğim insanlardan biriydin.İçimden hep keşke konusma fırsatımız olsa diye geçirdim ve oldu.Sırlarımıza,gözyaşlarımıza çok şahit olmadık belki ama inan yüreğimden sevdiklerimdensin...

Ak saliha; başta nedense sempati duyamadığım bir kaç kişiden biriydin ama sonra inanılmaz derecede sempati duydum hayran oldum sana.Zeyneple beraber kimi zaman bir felsefeci gibi konusmanıza,olgunlugunuza,bazende inadına çocukluğunuza..Adına şiirler yazdım..İnan ağzımdan cıkan her cümle yüreğimden kelimelere döküldü..

Dildade; Ablam benim manevi olarak en zor anlarımda ablalığını gösterdin,desteğini ve özellikle bilgini paylaşmaktan hiç kaçınmadın..

Ümitli bekleyiş; Eda seni tanımak cok güzeldi,çoğu zaman seninle pek konuşmadım konuşmak istemedim ama nedenini tahmin edersin.Bazı şeyleri yanlış düşünmeni istemememdendi birazda beni tanımanı istedim ama şuan aklında bir şeyler yoktur sanırım. ;) ;)

Ve
aksavaşcı ,
Ahmet abi (Kızım olursa oğlunu isteyeceğiz unutma ;) :D )
Yusuf abi ;seninle konusmaya genelde çekindim,paylaşımlarını hep takip ettim ve çokda şey öğrendim. ;)
Ağa,
Ak zeinebu,

Sidre,nazende,gülseven,nusret,epivates,only,jonath an,kelebek,ismihan,fütüvvet,feyza...iyiki hepiniz varsınız..
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2008, 00:31   #145
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
Tabi ya
inanmadım zaten : demek iyi bir yere atanman lazım
Alt 01-08-2008, 00:34   #146
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
ayse42 Nickli Üyeden Alıntı

Aktunahan; Yazılarını en yakından takip ettiğim kişisin.Zaman zaman güldürsende bende ağlatan yanın var hala.Adını okudugumda,yazdığın o yazı cümle cümle beynimden geçiyor içim doluyor,canım acıyor.Üzülüyorum ama en iyi yanıda elimdekilerin kıymetini daha iyi anlıyorum o zaman daha sıkı sarılıyorum sahip olduklarıma.Birebir muhabbetimiz olmadı ama çok şey kattın bana bunu açıklamak bugüneymiş.iyiki tanıdım seni kardeşim,iyiki varsın..

Bir insana bu duyguları yaşatabilmek ne mutlu! İnşallah birebir sohbetlerimiz de olur hocam.Eminim ki heybeler dolu ;)

Daha çook şey paylaşacağımıza ne şüphe...
Alt 01-08-2008, 00:34   #147
Kullanıcı Adı
Feyza
Ah Ah çok şey kattı bu forum bana, ben sinirli bir anımda buldum bu forumu bir dahada çıkamadım ;)
Hadi Allaha emanet olun
Alt 01-08-2008, 00:35   #148
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Tabi ya
inanmadım zaten : demek iyi bir yere atanman lazım
Yok canım öyle bir şey...Her yer bizim memleketimiz ;)
Alt 01-08-2008, 00:36   #149
Kullanıcı Adı
ak_mavish
ayşe; saliha adına da konuşabilirim biliyorsun o ben;ben o yum.biz gerçekten seni çok seviyoruz ve değer veriyoruz.yazdığın herşey için çok teşekkür ederiz.bizi gerçek anlamda anlayan ender insanlardansın ;) iyi ki varsın.bu arada her şiiri beğenmem ama senin ve tunanın şiirleri çok farklı.inşallah meşhur birer şair olduğunuz da da yoldaş oluruz ;)
Alt 01-08-2008, 00:46   #150
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
ayşe; saliha adına da konuşabilirim biliyorsun o ben;ben o yum.biz gerçekten seni çok seviyoruz ve değer veriyoruz.yazdığın herşey için çok teşekkür ederiz.bizi gerçek anlamda anlayan ender insanlardansın ;) iyi ki varsın.bu arada her şiiri beğenmem ama senin ve tunanın şiirleri çok farklı.inşallah meşhur birer şair olduğunuz da da yoldaş oluruz ;)
Zaten senin Saliha ile olan dostluğun sayesinde ben seninle ayrı bir "tanışma" muhabbetine girmeye hiç gerek duymadım.Bir bakmışım ki Zeynep ile yoldaş olmuşuz....Bu böyle sürecektir,müsterih olunuz efendim;)

Şiire gelince,kendi payıma;

Ben henüz şiir diyemiyorum benimkilere,"gece bazen görmüyor insanın gözleri karanlıkta,karalıyor bir şeyler, yalpalayarak..." diyorum daha çok...

İnşallah şiir de yazarız bir gün...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)