![]() |
#141 | ||
![]() Alıntı:
Neyse abi,sen havanı al...Ben buralardayım... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |||||
![]() Alıntı:
İtiraflara bak : ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
![]() Feyza hepsi uydurma bunların...Takılma sakın;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
![]() Öncelikle tunahan ve zeynep dostlarınız arasında yer almak beni onure etti,teşekkür ederim.
Foruma ilk geldiğim zamanı düşünüyorum da ne zordu yapamamış kabul görmediğimi düşünmüştüm kulakları çınlasın serkan yücel kalmamı sağladı,iyikide gitmemişim. Öyle güzel yürekler tanıdımki,kimden başlasam diye düşünürken bir dolu isim geçiyor aklımdan.. Öncelikle serkan;şimdi yok ama cok destek oldu bana.En başta burada kalmamı sağlayarak sonra da teknoloji konusundaki özürlülüğüme yardımcı olarak. ;) Selahattin; en zor zamanlarımda yanımda oldun.En karanlık ve zor gecelerde dost sohbetini samimiyetini ve yardımını esirgemedin.Şuan bir şeyleri aşmış olmamda katkın çok büyük ;) Aktunahan; Yazılarını en yakından takip ettiğim kişisin.Zaman zaman güldürsende bende ağlatan yanın var hala.Adını okudugumda,yazdığın o yazı cümle cümle beynimden geçiyor içim doluyor,canım acıyor.Üzülüyorum ama en iyi yanıda elimdekilerin kıymetini daha iyi anlıyorum o zaman daha sıkı sarılıyorum sahip olduklarıma.Birebir muhabbetimiz olmadı ama çok şey kattın bana bunu açıklamak bugüneymiş.iyiki tanıdım seni kardeşim,iyiki varsın.. Ak mavish; Konuşmadan en samimi hissettiğim insanlardan biriydin.İçimden hep keşke konusma fırsatımız olsa diye geçirdim ve oldu.Sırlarımıza,gözyaşlarımıza çok şahit olmadık belki ama inan yüreğimden sevdiklerimdensin... Ak saliha; başta nedense sempati duyamadığım bir kaç kişiden biriydin ama sonra inanılmaz derecede sempati duydum hayran oldum sana.Zeyneple beraber kimi zaman bir felsefeci gibi konusmanıza,olgunlugunuza,bazende inadına çocukluğunuza..Adına şiirler yazdım..İnan ağzımdan cıkan her cümle yüreğimden kelimelere döküldü.. Dildade; Ablam benim manevi olarak en zor anlarımda ablalığını gösterdin,desteğini ve özellikle bilgini paylaşmaktan hiç kaçınmadın.. Ümitli bekleyiş; Eda seni tanımak cok güzeldi,çoğu zaman seninle pek konuşmadım konuşmak istemedim ama nedenini tahmin edersin.Bazı şeyleri yanlış düşünmeni istemememdendi birazda beni tanımanı istedim ama şuan aklında bir şeyler yoktur sanırım. ;) ;) Ve aksavaşcı , Ahmet abi (Kızım olursa oğlunu isteyeceğiz unutma ;) :D ) Yusuf abi ;seninle konusmaya genelde çekindim,paylaşımlarını hep takip ettim ve çokda şey öğrendim. ;) Ağa, Ak zeinebu, Sidre,nazende,gülseven,nusret,epivates,only,jonath an,kelebek,ismihan,fütüvvet,feyza...iyiki hepiniz varsınız.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
![]() Alıntı:
inanmadım zaten : ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
![]() Alıntı:
Daha çook şey paylaşacağımıza ne şüphe... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
![]() Ah Ah çok şey kattı bu forum bana, ben sinirli bir anımda buldum bu forumu bir dahada çıkamadım ;)
![]() Hadi Allaha emanet olun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
![]() ayşe; saliha adına da konuşabilirim biliyorsun o ben;ben o yum.biz gerçekten seni çok seviyoruz ve değer veriyoruz.yazdığın herşey için çok teşekkür ederiz.bizi gerçek anlamda anlayan ender insanlardansın ;) iyi ki varsın.bu arada her şiiri beğenmem ama senin ve tunanın şiirleri çok farklı.inşallah meşhur birer şair olduğunuz da da yoldaş oluruz ;)
|
|
![]() |
![]() |
#150 | |
![]() Alıntı:
Şiire gelince,kendi payıma; Ben henüz şiir diyemiyorum benimkilere,"gece bazen görmüyor insanın gözleri karanlıkta,karalıyor bir şeyler, yalpalayarak..." diyorum daha çok... İnşallah şiir de yazarız bir gün... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|