01-09-2008, 19:22 | #1 |
ANLAYAMADIKLARIMIZ....
>>İbrahim Tatlıses
Ammaan melekeemm.. Kaburgalı kaaaaarııı Doğrusu: Aman melekem kavur balıklaaaarıı... >>Gundogarken "Ankara´dan Adil geldi,elde bir ayran tavasi,Adem Baba beni cok severmis..." Dogrusu Neymis "Ankara´dan abim geldi,evde bir bayram havasi, annem babam beni cok severmis..." >>Bulutsuzluk Özlemi "İsvicre´de hayat bayram olmadi yaaa..." Dogrusu Neymis "Hicbir kere hayat bayram olmadi ya da..." >>Teoman "Gorumceler,borulceler..." Dogrusu Neymis "Gonulcelen,gonulcelen..." "bir bankta kulesi ustund e" ya da "bir pasta puresi ustunde" Dogrusu Neymis "Bir bar taburesi ustunde" >>Tarkan "Sen uzumle gulum,incir yee..." Dogrusu Neymis "Sen uzulme,gulum incinme..." >>Hulya Avsar "Yasemin,derdin ne??.." Dogrusu : "Yar senin derdin ne?.." >>Tarik "Zaten canim ciksin,yoksun yanimda..." Dogrusu Neymis "Zaten canim sıkkın yoksun yanimda.." >>MFÖ "Mustafaaaa,yagmur var İstanbul´daaa..." Dogrusu Neymis "Bu sabah yagmur var İstanbul´da.." >>Levent Yuksel "Dolmuslaar havalandiiii.." Dogrusu Neymis "Son kuslaar havalandi..." >>Askin Nur Yengi "Hayir anmiyorum.." Dogrusu Neymis "Ay inanmiyorum.." >>Yasar "Sonra postacilar iser,yagmurlar bitince.." Dogrusu Neymis " Sonra postacilar ise,yagmurlar bitince..." "Ya bu gece gel ya da delirecem..." Dogrusu Neymis "Ya bu gece gel ya da gelir ecel..." >>Sibel Can "Gideni bos ver!..Gelene hos gel!..Dinde baska caresi yok!.." Dogrusu Neymis "Gideni bos ver,gelene hosgeldin´de, baska caresi yok..." >>Mirkelam "Ulannn... Kulaklarin cinlasin.." Dogrusu Neymis "O an kulaklarin cinlasin.. >>Sezen Aksu "Ensende tutuklu kaldim.." Dogrusu Neymis "Ben sende tutuklu kaldim.." >>>>Yildiz Tilbe "Hafize Abla,ask vurur insana.." Dogrusu Neymis "Hafife alma,ask vurur insana.."
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|