![]() |
#1 |
![]() Baykal'ın, Sıkı Bir 'Avrupa Yakası' Dizisi İzleyicisi Olduğu Ortaya Çıktı. Avrupa Yakası'nı Kaçırmamaya Özen Gösterdiğini İfade Eden Baykal, Senarist Gülse Birsel'i Çok Başarılı Bulduğunu Söyledi.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, en beğendiği dizinin ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Avrupa Yakası" olduğu ortaya çıktı. Baykal, diziyi kaçırmamaya özen gösterdiğini belirtirken, Gülse Birsel'i de çok başarılı bulduğunu anlattı. Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) üyeleri CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetecilerle, yayın dünyasına ilişkin düşüncelerini paylaşan Deniz Baykal, televizyonda eğlenceli dizileri ve programları takip etmeye çalıştığını söyledi. Biz burda siyaset,ekonomi,dis gundem,halk ile ilgili sorunlari halletmeye calisirken sayin baykal dizi izliyor.Seni tebrik ediyorum.Sayin Baykal hep boyle olman dilegiyle... Kaynak:Haber Sitesi
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hiç şaşırmadım. Bu dizi değil miydi dizideki deli psikopat rolündeki adama Allah' ın isimlerinden biri olan Gaffur ismini verip de tepki toplayan.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bir insan nasıl olmaması gerektiğini tespit etmek için bu diziyi izlemeli... Ayrıca Nusret kardeşin de belirttiği gibi isimlendirmeler gayet şaibeli; Gaffur, Burhan..
Baykal'a yakışır... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bır genel baskanın ev kadınları gıbı tum dızılerı takıp etme cabası gozlerımı yasarttı..bence halktan bırıyım ben sızın gıbı dızı ızlıyorum demek ıstıyor 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yakinda sayin Baykal, "Sabah sabah Seda sayan" programini izlemeyede baslar. :D :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|