AK Gençliğin Buluşma Noktası
Bilmeceler & Bulmacalar & Fıkralar Bilmeceler, Bulmacalar ve Fıkralar burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 01-18-2008, 03:55   #11
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Gelinlik..
:D Allah iyiliğinizi versin.Gece gece güldürdün duygu beni.Demek senin için hain planlar yapıyor Nusret kardeş.İyi ki çakmışsın.Bir de diline düşmek var ;)
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-18-2008, 03:58   #12
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Gelinlik..
Alıntı:
ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
:D Allah iyiliğinizi versin.Gece gece güldürdün duygu beni.Demek senin için hain planlar yapıyor Nusret kardeş.İyi ki çakmışsın.Bir de diline düşmek var ;)
Bende o göz var mı Eda bak bir.. 8) 8) görebiliyormusun bacım.. ?? ben daha hain planlar kuruyorum..Bir gün o msnesini,pcsini hatta odasını havaya uçuracak bir virüs yollıycam ona.. 8) 8) Nese..DERİN DEVLET BUNLAR ANLAMAZSIN.. 8) 8)
Alt 01-18-2008, 04:00   #13
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Gelinlik..
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Evet ona bende çok şaşırdım : Nasıl kaçtı gözünden Nusret?Performansın düştü galiba bu gece ;)
Ben düşürdüm onun performansını Eda..Bundan sonra benim konularımı kilitlemesin diye.. > > Bir bana gıcıklık ediyor..Başkasınınkilerden çok benimkini görüyor..Az evvel sordum bak böyle böyle bir konu var mı yollıyım mı diye..Bana yok diyecekti sonrada kilitleticekti konumu..Ama ben çaktım hemen..Yollamadım.. 8) 8)
Yuh artık diyorum, başka da birşey demiyorum... Demek bana sordun, ben sana yok deyip kilitletecektim ama sen farkettin de eklemedin öyle mi?
Alt 01-18-2008, 04:01   #14
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Gelinlik..
O göz var mı bilmem.O gözlükleri çıkarırsan göreceğim 8) Nusretten mi özendin gözlük ( hani resimde vardı çocuğun gözlüğü :D )

Konunu da sohbet odası yaptık.Neyse son cümlemdi.Sustum ;)
:D
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)