01-19-2008, 15:24 | #1 |
kenan evren in başörtüsü yorumu.. güleceksiniz... :D !!!
Emekli Genel Kurmay 2. Başkanı Fikret Küpeli ile birlikte Manisa’nın Turgutlu ilçesinde gelen 12 Eylül’ün mimarı, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, son günlerdeki türban tartışmalarına, ilginç yorumu ile farklı bir boyut getirdi.
Bir gazetecinin son günlerdeki türban gündemi ile sorusuna isteksizce cevap veren 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, tartışmaların bir an önce son bulmasını savundu. Türkiye’ye türban tartışmalarının İran’ın dini liderleri Humeyni ile birlikte başladığını savunan Evren, türban takmamanın günah olmadığını savunduğu sözlerinde, “Allah kadınların saçının görünmesini istemeseydi, kadınları kel yaratırdı” şeklinde ilginç yorum getirdi. haber 7 bu adamı genel kurmay yapan... tövbe tövbe.. bu mantıkla ilk okul çocuğu bile düşünmez... yuh artık..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-19-2008, 19:00 | #2 |
öyleyse kenan evren çırılçıplak soyunsun...! Eğer soyunmak günah olsaydı allah o organları verir miydi insana
|
|
01-19-2008, 19:12 | #3 | |
Alıntı:
neyse günahını alıpta ateşine ortak olmayalım.. |
||
01-19-2008, 19:43 | #4 |
tövbe estağfurullah Ya Rabb'im.
bunlarda akıl kalmamış |
|
01-19-2008, 20:04 | #5 |
adamın ne kadar saf düşüncüleri var görmüyormusunuz
mantığı çok basit herkes onu anlayabilir.. hayır ben çözememiştim bu kadar basitmiş,, |
|
01-19-2008, 22:06 | #6 |
bunadı buna dı hoş görün
|
|
01-19-2008, 22:11 | #7 |
Allah dileseydi senin gibilerini de yaratmazdı... >
|
|
01-19-2008, 22:12 | #8 |
yok artk pes yani >
|
|
01-19-2008, 22:14 | #9 |
arkadaşlar bunamış bir dinazor hakkında yorum yazarken dikkatli vede saygılı olun bilindiği gibi kendisi türünün son örneğidir........... >
|
|
01-19-2008, 22:24 | #10 |
Elestirilerimizi adab-i muaseret cercevesi icinde yapmaktan yanayim.Sonucta elestirilen kisi bizden yasca hayli buyuk bir insan!!!Kendilerine ben de katilmiyorum.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|