01-20-2008, 18:25 | #281 |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ?
17.27 2-İsim? Rıdvan 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 29.10.1988 Akrep burcuyum.. 4-Dövmen varmı ? ne dövmesi yaa töbe töbe 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? yok hıçkırarak ağlayacak kadar bi kız yok ;) 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Cola Turka:D 8-Tercih ettiğin rakam ? hep tek sayılar 1,3,5,7,9 9-Sevdiğin müzik türü? Rap,türkü 10-En sevdiğin çiçek ? gül,lale 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? anlamadım 12-Sevdiğin renkLer? sarı mavi şampiyon fener 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Allah'ın izni ile başarılı mutlu.. 14-A$ıkmısın? yok aşık oluncak kız yok.. 15-AiLeiLen mi tek mi? ailemle tabiki.. 16-Tuttuğun takım ? FENERBAHÇE 17-OLmazsa oLmazın ? cp tlf ve bilgisayarım 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? yok 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? boşa giden 5 yılımı silmek isterdim.. 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? yaa sabah olmuş offff 21-En nefret ettiğin hareket? sokaka otobüste yüksek sesle konuşulması yemek yerken ağzın şapırtılması 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? bilmem 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? yaa ben seni görünce dilim tutuluor.. 24-Takma adın ? Rıdo derler hep 25-En sevdiğin spor? Yüzmek,futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? iş kız olunca fena utangacım ama yeri geldimide lafımı koyarım ;) 27-Konu$tuğun diLLer? azıcı Türkçe başka yok 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? hmm ok 29-$imdi saat kaç? 17.35 valla 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? YTÜ 2 yıllık okuorum |
|
01-24-2008, 23:48 | #282 |
Daha İyi Tanıyalım...
belki size tuhaf gelebilir ama bu tür sorularla insanlar birbirini tanıyabilirmi sizce, yada şöyle soralım, ne kadar tatmin eder insanı bunlar
|
|
01-25-2008, 10:14 | #283 |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 09.15
2-İsim? YARADILMIŞLARIN EN ŞEREFLİSİNİ DÜNYAYA GETİREN MÜBAREK KADININ ADINI TAŞIYORUM(£M!N£) 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 10.03.1986 BALIKIM YAW BALIK 4-Dövmen varmı ? :-\ HAYIR.. 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? : HAYIR ... 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? İKİSİDE DEĞİL 8-Tercih ettiğin rakam ? 1 9-Sevdiğin müzik türü? BEN BİR KIRAÇSEVERİMMMM :P 10-En sevdiğin çiçek ? PAPATYA 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? MENFAAT İÇİN YALTAKLIK YAPMAK IĞĞ > 12-Sevdiğin renkLer? MOR BEYAZ SİYAH 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? İYİ BİR YÖNETİCİ OLMAK İSTİYORUM... 14-A$ıkmısın? HAYIR YAW 15-AiLeiLen mi tek mi? AİLEM ..ONLARSIZ ASLA 16-Tuttuğun takım ? TAKIM TUTMUYORUM ;) 17-OLmazsa oLmazın ? ÇOK VAR YAW HANGİSİNİ SAYSAM :D 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? HEPSİ YANIMDA ÇOK ŞÜKÜR 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? HAYATIMDAN ŞİMDİLİK MEMNUNUM... 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? BİRAZ DAHA UYUYAYIM LÜTFEN ANNE YAAA 21-En nefret ettiğin hareket? EL HAREKETİNDEN VE BAŞÖRTÜME ÇARPARAK SARILMALARI IĞĞĞ > 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? KENDİM OLMAK EN GÜZELİ 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? BEN ÖZÜR DİLEMEYİ PEK SEVMEM KEŞKE ARA SIRA YAPABİLSEM.. 24-Takma adın ? YOK 25-En sevdiğin spor? MASA TENİSİ 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? UTANGAÇLIK NEDİR BİLMEM TABİ BAZI YERLERDE MUHAKKAK OLUR.AMA BEN ÇOK AÇIKSÖZLÜYÜM ZİRA BİÇOK ZAMAN BENDE KAYIPLARA YOL AÇTI 27-Konu$tuğun diLLer?TÜRKÇE YUNANCA 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? ALLAHA EMANETSİN.. 29-$imdi saat kaç? 09.25 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??İSTANBUL ÜNİV. SOSYAL BİLİMLER YÜKSEK OKUL mezunuyum |
|
01-25-2008, 10:25 | #284 |
Daha İyi Tanıyalım...
BUNU YAPTIĞIMA İNANAMIYRUM OYSA İLK OKULDA ÖĞRETMİŞTİ HOCAM KIZIM O ÖLE YAZILMAZ 03.10.1986 DEĞİL 10.03.1986 :P EE BU DURMDA ZEYCAN HOCA SANA İHTİYACIM VAR...: SABAH SEDASI MI ÇARPTI NE :-X...
|
|
01-25-2008, 10:36 | #285 | |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
||
01-26-2008, 16:26 | #286 |
Daha İyi Tanıyalım...
SLM ARKADAŞLAR
|
|
01-26-2008, 16:47 | #287 |
Daha İyi Tanıyalım...
22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin?
FATİH SULTAN MEHMET(HER NE KADAR KIZ OLSAMDA DİŞİ VERSİYONU OLMAK İSTERDİM) |
|
01-27-2008, 15:16 | #288 |
Daha İyi Tanıyalım...
slm arkadaşlar hayırlı forumlar
|
|
01-28-2008, 22:53 | #289 |
Daha İyi Tanıyalım...
Bu sorulara içten ve doğru cevap verelim maksat birbirimizi daha iyi tanımak
1-Saat kaç ? 21:36 2-İsim? çetin sezen 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 16,04,1983 koç 4-Dövmen varmı ? hayır,zaten bi insan vücuduna niye bişeyler çizdirirki hiç anlamam 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır,zaten ilahi aşk(ALLAH cc) hariç birisine aşık olduğum için ağlıyacağımı hiç sanmıyorum 6-Pepsi mi Coca coLa mı ?bizamanlar coco cola idi allaha şükürki şimdi öğle biderdim yok 8-Tercih ettiğin rakam ?özellikle birakam tercih etmem(batıl inanç bana göre) 9-Sevdiğin müzik türü? etnik müzikler(enstürmantel) 10-En sevdiğin çiçek ? gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? geyik muhabbeti(ne olduğunu hala anlıyabilmiş değilim?) 12-Sevdiğin renkLer? siyah ve gri 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? geleceği sadece ALLAH cc bilir,işallah güzel yerlerde sağlıklı,başarılı ve mutlu bihayatım olur 14-A$ıkmısın? hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? ailemle 16-Tuttuğun takım ? beşiktaş 17-OLmazsa oLmazın ? dürüstlük ve disiplin 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? YOK 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hayatım boyunca bazen iyi bazende kötü günler yaşadım ama hiç bi zaman keşke şuda olmasaydı demedim,hayat bi yap bozun parçaları gibidir bence bi parça değişirse hepsinin değişmesi gerekir o yüzden ALLAH cc hakkımızda ne hüküm verdiyse ona razıyız 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey?uyandığımda ilk olarak o gün yapmam gereken şeyleri düşünürüm ve daha yataktan kalkmadan o günün programını kafamda yaparım 21-En nefret ettiğin hareket? riyakarlık ve yalancılık 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? fatih sultan mehmet 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? öle biri yokki 24-Takma adın ? HAFIZ 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? utangaçım fakat sölemek istediğim bişeyide çekinmeden sölerim bukonuda cesurumdur 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe,çerkezce,biraz ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? ALLAHA ŞÜKÜR 29-$imdi saat kaç? 22:00 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? AÇIKÖĞRETİM ÜNİ/İKTİSAT 2. SINIF |
|
01-29-2008, 02:24 | #290 | |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 32 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 32 Misafir) | |
|
|